V

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• V
      visu, Meseme Mi Gidilmeli Mesleğe Mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Babam meseme gitmeme izin vermiyor illaki mesleğe gidecekmişim
    • V
      Hocam siz kaç yaşındasınız liseyi bitirdiyseniz bir tavsiye verebilir misin gerçekten kararsızım
    • V
      Yük gözüyle bakıp bakmadığı laflarından belli oluyor mesemden mezun olup 2 yıllık bir üni ardından herhangi bir şirkette teknisyen olmak gibi bir planım var...
    • V
      visu, Eğitim kategorisinde Meseme Mi Gidilmeli Mesleğe Mi? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam ben şu an 9. sınıf öğrencisiyim ve Anadolu lisesinde okuyorum. LGS'de yaşadığım yerdeki Anadolu lisesini 2 puanla kaçırmam nedeniyle şu an...
    • V
      visu, Mesem ve meslek lisesi farkı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Babam ustalık belgesini al üniversite oku diyor 2 senelik bir yer 1776806145 Tamamdır hocam iyi geceler
    • V
      Benim okul değiştirmemdeki neden zaten şuan çalışmak istemem yoksa niye uğraşıyım ki
    • V
      Hocam valla babamla konuştum az önce mesleğe git meseme gitme diyor 1776805904 Ustalık belgeni alırsın 4 sene de eşşek gibi yatarsın evde diyor 1776805952...
    • V
      Valla meseme geçicem sanırım ya ustayla arayı bir türlü yaparız
    • V
      Valla mesleğe geçmektense normal Anadolu'da okumak daha mantıklı sanırım 1776805213 Mesela mesemde 4 gün iş 1 gün okul var ya. Meslekte hangi sınıf olursan...
    • V
      Hocam mesleğe geçtiğim zaman normal Anadolu lisesinde girdiğim fizik kimya gibi sınavlara yine mi giricem
    • V
      Sen meslekte misin hocam.
    • V
      Hocam açıkta napacaksın ki yani okuduğun yine aynı lise pek bilmiyorum ders ağırlığını falan ama okula gidip gelmenle arasında fark vardır eminim ki sadece...
    • V
      Ya şöyle diyim ilçenin adını söylediğim zaman millet ülke falan zannediyor ama sanayide bayağı tanıdık var oto elektrik gittiğim zaman iş ortamı çok da kötü...
    • V
      Meseme gidicem dediğimde aklın varsa gitme diyorlar mesleğe geç diyorlar ben zaten okulu sevmediğim için geçmek istiyorum. Parası mühim değil ailemin durumu...
    • V
      visu, Eğitim kategorisinde Mesem ve meslek lisesi farkı başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba, şuanki eğitim hayatım çok güzel ilerliyordu okuduğum alandaki Anadolu lisesini lgsde 2 puanla kaçırmam nedeniyle obp ile bir liseye...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri