visu isimli üyenin son içerikleri

1. V

50 bin TL'ye telefon önerisi

Telefon değiştirmeyi düşünmüyorum 4 sene içerisinde 1758556089 Kaçak mı 1758556190 50 kye kadar herşeyi alabilirim s25 de olur çok bilgim yok kamerası beni üzmesin günlük kullanımda takılma yapmasın sadece iOS işletim sistemi hoşuma gidiyoe o yüzden iPhone istiyorum ama android kısmının...
  2. V

O kadar çıkmıyor Max 15 alabilirim 4 sene kullanacağım ekran Hz 60 olduğu için kafama takılıyor
  3. V

Aklıma tek takılan şey ekran 60 hz
  4. V

iPhone 15 diğer Android kısımlardan iyi midir 1758552879 iOS daha cok istiyorum ama kafama yatarsa bakacağım
  5. V

Selam arkadaşlar 50 bin TL bütçem var ekimin sonuna doğru bir telefon alacağım şuan listemde iPhone 14 Samsung s24+ Samsung s25 fe ve honor 400 pro var ben bu telefonlar arasından iPhone taraftarıyım ama Kaçak telefon da alabilirim Samsung modellerine ımeı atılmıyor diye duydum pek bilgim yok...
  6. V

40 bin TL bütçeye telefon önerisi

40K bütçem var, 2-3 bin TL sekebilir. Şu an listemde iPhone 14, Xiaomi 14T Pro, Samsung Galaxy S24+ var. Benim için kamera önemli, batarya az gitse de olur. Benim gönlüm şu an işletim sisteminden dolayı iPhone'da. Başka tavsiyeleriniz veya bu telefonlarla ilgili fikirleriniz var ise yardımcı...
  7. V

Poco F7 mi Samsung S24 FE mi benim için daha uygun

Teşekkürler
  8. V

İlgilendiğiniz için teşekkürler tercihim s24 FE'den yana olacak
  9. V

Batarya kamera ne kadar iyi olrsa olsun yazılım kötü olunca bir işe yaramıyor o yüzden Samsung diyeceğim ama oyun konusunda endişelerim var genshin impact gibi oyunlarda
  10. V

90 FPS destekliyor. Ayrıca 8 pro nasıl 60 sabit veriyor merak etmedim değil doğrusu 😅 şuan bende 12 pro var takılmadan oyunu oynayamıyorum 1752090889 Beklemeye değer bir fark olur mu telefonların arasında. Yeni olması pek önemli değil donanımsal bir fark olmadığı sürece s24 fe 7 sene güncelleme...
  11. V

Bayağı araştırdım exynos üzer diyolar karar veremedim tam. 2025in sonlarına doğru S25 FE çıkacakmış 1 ay sonra alıcak babam telefonu acaba Kasımı aralığı bekleyip s25fe mi alsam
  12. V

Oyun konusunda başımı ağrıtmaz değil mi?
  13. V

Arkadaşlar merhaba bu konulardan çok anlamam. Liseye yeni geçicem beni lise boyunca idare edecek bir telefon lazım. Oyun günlük 2 saat bilemedin 3 saat Genshin impact, Diablo, Pubg oynarım. Arkadaşlarım Samsung gibisi yok Samsung al diyor ben poco taraftarıyım. Siz ne önerirsiniz
Geri