Arama sonuçları: *

• Users: Alyx
  • Order by date
  1. A

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Öyle ne yazık ki. 10 yıldır ağlanacak haldeyiz ama elden bir şey gelmiyor maalesef. Alım gücünün tadına bakmak nasip olur umarım
  2. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

babamda şu an poco x3 var annemde de f3 vardı iğrençti. x6 performanslı olabilir ama arayüz vs bana göre kullanışsız. samsung arayüzünü kesinlikle tercih ederim ikisinin arasında. eğer xiaomi poco tarzı olsa sorun olmaz diyorsan nothing phone tercih edebilirsin poco yerine. arada indirime...
  3. A

Samsung A25 mi yoksa poco x6 promu

Poco falan almak gibi bir hata yapma telefonun her yeri reklam, dosya yoneticisine giriyorum reklam, tarayicisini aciyorum reklam. Kapatiyorum yine geliyor asiri igrenc bir sey
  4. A

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

son 1 tane stok gözüküyor
  5. A

beyaz için stok gelmiş yumulun
  6. A

❌İndirim Bitti! EasySMX X20 53 Dolar(1800-2000TL)

O namussuzlara ayrı kıl oluyorum zaten. Ayrıca gümrükte 30 euro sınırı var ürünün geçme olasılığı biraz düşük
  7. A

❌İndirim Bitti! EasySMX X20 53 Dolar(1800-2000TL)

Bi tık pahalı geldi bana
  8. A

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

beyaz aldım ya siyah hoşuma gitmedi beyazı çok daha güzel duruyordu
  9. A

🔥İndirim Sony Playstation 5 Pro 39K (İthalatcı Garantili )

Baya pahalı bu. Geçen hafta japonyadaydım ps5 13000, pro vergisiz 26300e falan geliyodu yodobashi akiba'da. Eğer tanıdığınız falan varsa ona aldırın çok daha ucuza gelir. Eğer yoksa da 30 bin civarına satan varsa onu değerlendirin
  10. A

225tl kupon + 110tl kredi ile yanına bir tane figür aldım 1300e geldi ikisi toplam. Figür bedava, gamepad 100 lira indirimli olmuş oldu
  11. A

Sistemim için ekran kartı tavsiyesi

hayır sorun yaşamazsın 1080p için kullanacaksın zaten. sarı sitede yüzlerce ilan var fiyat aralığı 5500-7000 arası değişiyor temizliğine göre
  12. A

Sistemim için ekran kartı tavsiyesi

sistemin için en ideal ekran kartlartı amd tarafında rx6600xt nvidia tarafında 3060 12gb.
  13. A

Yardım Aliexpress fazla vergi çıkıyor

çoook saçma cidden kupon kullansam onu saymasa anlarım ama direkt indirim üzerinden de saymaması aşırı saçma
  14. A

Yardım Aliexpress fazla vergi çıkıyor

90 liralık ürüne 160 lira, 260 liralık ürüne 260 lira vergi çıkıyor. Birisi + %180 vergi diğeri %100 vergi. Bu saçmalığın sebebi nedir?
  15. A

şans eseri mi denk geldi o fiyatlar?
  16. A

bundan daha kötü özellikli gamepadler trde 2 bin liraya satılıyor tekrar düşün istersen
  17. A

gamepad almam lazım şimdi müşteri hizmetlerinden indirim ya da kredi koparmaya çalışıyorum eğer verirlerse bugün sipariş vericem umarım aldığıma pişman etmez. görüntüsü kadar özellikleri de güzeldir umarım
  18. A

1000TL mekanik Klavye Önerisi. F75 hariç...

1000 liraya membran klavyeler var ya da az daha çıkarsan gamepower mekanik klavyeler var onlara bak
  19. A

1.500TL Bütçe ile Ömürlük Gamepad önerisi

evet. x20de mekanik tuşlar var x15te yok ama yine de fiyatına göre alınabilir
Top Bottom