Arama sonuçları: *

1. Yamoima

2000-3000 tl arası mouse önerisi

2.0 veya 3.0 arasında büyük fark olur mu bilmiyorum fakat 3.0 a takmanız daha mantıklı olabilir.
  2. Yamoima

Evet, VGN Dragonfly stokta yokmuş. Dongle almanıza gerek yok. Kutu içinden çıkan dongle 1000 hz kullanırsınız. Aşırı bir fark yaratmıyor 4000hz dongle ile kıyaslandığında. Mouse da bluetooth yok fakat kutu içeriğinden 2.4ghz usb dongle çıkıyor ve bununla birlikte kablosuz kullanabiliyorsunuz.
  3. Yamoima

Palm tutuş ise bu mouse sizi pek tatmin etmeyebilir. VGN Dragonfly modeli daha uygun olabilir. Palm tutuş için daha uygun diye biliyorum.
  4. Yamoima

Valorant oynamıyorum hocam o yüzden yazdıklarınız hakkında bir fikrim yok, fakat eğer claw grip tutuşa sahipseniz fps oyunlar için gayet ideal bir mouse. R1 Pro ile Pro Max arasındaki farklar batarya ve switchler. Pro Max daha büyük bataryaya ve başka switchlere sahip. Onun dışında birebir aynı...
  5. Yamoima

VXE R1 Pro fiyatına göre alabileceğiniz en iyi mouselardan birisi şuanki pazarda. Kendimde şahsen 1.5 yıldır Pro Max modelini kullanıyorum, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor.
  6. Yamoima

Mouse Pad İhtiyacım var

Ben kullanmaya başlayalı 2 gün oldu yağ gibi akıyor valla. Eskiden kullandığım mouse pad'in ne kadar dandik olduğunu anladım. Kırışıklık, büzülme vs de yoktu üründe. Umarım size de aynı şekilde gelir :)
  7. Yamoima

Mouse Pad İhtiyacım var

Klassegear Pro serisini tavsiye edebilirim. Geçende 90x40 boyutundaki White Map modelini aldım. Fiyatına göre mal kalitesi aşırı iyi. Bu fiyata daha uygunu bulunur mu bilmiyorum açıkçası
  8. Yamoima

Çözüldü✓ Termal Macun Değişimi Sonrası İşlemci Isınıyor

OCCT test ile 75 derece görmeniz gayet normal. Bahsettiğiniz test işlemciyi dibine kadar zorlayan, tüm kaynaklarını kullanan bir test. Bu durumda en fazla 75 derece görüyorsanız hem soğutucunuz iyidir ve yerine oturmuştur hem de termal macununuz yeterlidir. Oyunlar işlemciyi bu kadar ağır yük...
  9. Yamoima

Aula F75'in boşluk tuşunun tuş kapağı yalama oldu

Kendi sitelerinde böyle bir mail adresi bırakmışlar, buraya mail atabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca aşağıdaki linke de bakabilirsiniz. https://www.aulastar.com/contact/
  10. Yamoima

Aula F75'in boşluk tuşunun tuş kapağı yalama oldu

AULA ile iletişime geçip durumdan bahsettiniz mi? Belki kendileri size ücretsiz olarak gönderebilir. Denemekten zarar gelmez :)
  11. Yamoima

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

Doğru o modelde bu keycaps vardı. Alınabilir o zaman. Güzel durur diye düşünüyorum.
  12. Yamoima

Gri-beyaz karışımı olan çok güzel duruyor. Beyaz Aula F75 ile güzel olur mu acaba?
  13. Yamoima

Teşekkür ederim bakacağım :peepokalp:
  14. Yamoima

Keycaps linki var mı hocam?
  15. Yamoima

Anakart revizyon numarasını nasıl bulurum

Belki anakart kutusunda yazıyor olabilir oraya bakın
  16. Yamoima

Wireless Mouse önerir misiniz

Belirttiğiniz bütçe ile alınabilecek en iyi mouselardan birinde karar kılmışsınız. Bende aynı mouse'u alırdım. Güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum.
  17. Yamoima

Çözüldü✓ Ryzen 7 7700x İşlemci boşta sıcak çalışıyor

Undervolt ile kullanırsanız sıcaklıkları düşürmeniz mümkün. Kendim aynı işlemciyi BIOS'tan PBO ile All Cores -30 Negative Offset vererek boşta 40 derecede kulllanıyorum. Lian Li Galahad Trinity II 360mm sıvı soğutma var. Oyunlarda ise genellikle 50-60 derece arasında geziyor.
  18. Yamoima

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

İnternet sitelerinden yaptığınız klavye gecikme değerleri doğru olmuyor. Bir youtube kanalında klavyenin gecikme testi yapılmış ve çoğu klavyenin gecikme değerininde olduğu bir tablo paylaşılmış. Tablodaki verilere göre kablolu 7.2ms, 2.4ghz dongle ile 10.5 ms, bluetooth ile 24ms çıkmış. Kablolu...
  19. Yamoima

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Klavyenin ölçüsüne uyuyor, tam oturması lazım
  20. Yamoima

Rehber AULA F75 South (Güney) Facing ve North (Kuzey) Facing Farkı

Bilgilendirme ve görsel açıdan kaliteli bir rehber olmuş. Elinize emeğinize sağlık hocam :peepokalp:
Top Bottom