Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Yardım Tv İnternete Bağlanmıyor

Dostlar philips android tv kullanıyorum. Daha 4 saat öncesine internete girerken şimdi internet yok diyor. Wifi ile modeme bağlı gözüküyor. Evdeki diğer cihazlarda wifi ile modeme bağlı ama internet var onlarda. Denediğim çözümler; Hem tv'yi hem de modemi fişlerini çekerek aç-kapa yaptım...
  2. Perfectshot06

Yardım Anlık Comnet'de İnterneti Kesik Olan Var Mı?

7 ay sonra ilk defa internet 1 saattir kesik. Comnet kullanıp İnterneti kesik olan var mı?
  3. Perfectshot06

Yardım Comnet'de Internet Var mı Şuan?

Comnet kullanan arkadaşlara soruyorum, suanda internetiniz var mı? Benim 6 saattir yok.
  4. Perfectshot06

Sizde de İnternet Yavaş mı Şuan?

Sayfalar yüklenmiyor. 144p twitch yayını bile donuyor. 20dk dir falan böyle. ANKARA/TÜRKNET
  5. Perfectshot06

Yardım Sadece Bir Oyunda Pingim Çıkıyor

Rocket League oynarken pingim çıkıyor. Başka oyuna giriyorum normal ping iken rockette pingim 900'lerde geziyor. Bu neden oluyordur? Ama bu devamlı olmuyor. 10 maç atıyorsam 4'ünde oluyor. internet hızım 110/9 Türknet fiber @alpolojix
  6. Perfectshot06

Yardım Ping ve Tracert Testi Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, rocket league’de devamlı pingim 900’lere kadar çıkıyordu. Bende durumu Türknet’e bildirdim. Benden üstteki testleri yapıp ekran görüntüsü atmamı istediler ama buraya site adı giriliyor galiba. Oyundaki pingi nasıl test edeceğim...
Top Bottom