Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Öneri 30K Gaming Laptop Önerisi

Çok teşekkür ederim. Benim için RAM baya önemli kriter çünkü bütçem fazla olmadığı için hep 8 lik modeller var ama gelecekteki performans için en az 16lık RAM istiyorum malum artık 8 GB RAM ler kurtarmıyor. En azından şuan 8 alıp ileride RAM takviyesi yaparım.
  2. Nicksiz

Hocam 30K için attığınız modelde ekstra RAM upgrade edilebiliyor mu? 1732015037 Bu modele RAM upgrade edilebiliyor mu? 8 GB alıp 8+8 yapmak için.
  3. Nicksiz

Yok mu bu bütçede gaming laptop? Koca forumda kimse öneride bulunmuyor.
  4. Nicksiz

Hocam maks 32K çıkabilirim diyorum siz 34K çık şunu al diyorsunuz. Çıkabilecek olsam 34K diye belirtirim yok mu yani 32K altına alınabilecek laptop?
  5. Nicksiz

Arkadaşlar maks 31-32K çıkabileceğim ekran kartı Watt değeri yüksek, minimum 144 Hz, şuan en f/p laptop önerisini alabilir miyim.
  6. Nicksiz

Yeşil pasaport hakkım var mı?

Rica ederim, cevabı raporlayıp çözüm olarak bildirirsen sevinirim.
  7. Nicksiz

Yardım Masaüstü Bilgisayarımı Satıyorum

Toplu satınca da bu değerlerde gidiyorsa toplu satayım ozamn dediğin gibi uğraşmaya değmez.
  8. Nicksiz

Resmi olarak çalışma iznin yok ama girişken ve tanıdığı olan biriysen Almanya'ya gidip iş bulup daha sonra Türkiye'ye dönmeden çalışma vizesi çıkartmanı sağlayabilir. Burada yeşilin tek avantajı iş bulacağın ülkeye gidip yerinde iş bulmanı sağlar.
  9. Nicksiz

Peki sistemin parçalarını ayrı ayrı satmak mı karlıdır toplu şekilde kasayla birlikte satmak mı?
  10. Nicksiz

Alakası yok arkadaşlar. Ben de yeşil pasaporta sahibim. Sigorta girişim olduğu ve öğrenci olmadığım halde avrupaya vizesiz gidebildim. Tek şart 25 yaşına kadar çıkartıp 25 yaşına kadar kullanabilmen. Babanın hakkı varsa sende çıkartabilirsin.
  11. Nicksiz

Raporladım dostum gece gece uğraşamam senle.
  12. Nicksiz

Monitör dahil 8K mı??
  13. Nicksiz

Arkadaşlar imzamda yazan sisteme sahibim (AnaKart: Asus B450M Dragon, İşlemci: Ryzen 5 1600 AF, EkranKartı: Asus Rog Strix 1660 Ti, RAM: XPG (8x2) GB 3000 Mhz, SSD: Adata Legend 512 GB M2 + James Donkey 480 GB). Artı olarak BenQ Zowie XL2411K 24" monitör. Bu sistemi parçalarını ayrı ayrı...
  14. Nicksiz

🔴 ABDULLAH HACIGÜL: "YETER ARTIK" 🔴

Abdullah'ın yerinde olsam çeker giderim bu ülkeden valla uğraşmaya değmez. Gitsin yurtdışında videolarını, işlerini yapsın. İmkanı varken kurtarsın kendisini.
  15. Nicksiz

Ben 10 büyük çarpışma İstanbulu oyununu buldum.

Atabilirsin. Linkini paylaş nasıl bir oyunmuş merak ettim.
  16. Nicksiz

Yardım KLAVYE PCYE BAĞLANMIYOR yardım sorun çözülmedi

Kafan mı güzel dostum daha önce bağlanıyordu diyor yardımcı olmayacaksan boş mesaj atma.
  17. Nicksiz

🔥İndirim KZ EDX PRO 34TL'ye alınır mı?

Teknostore'dan almıştım. Webtekno'nun alışveriş sitesi. Zaten Türkiye'de KZ genelde o sitede satılıyor düzenli olarak. Benim elimde ki ZS3 modeli.
  18. Nicksiz

🔥İndirim KZ EDX PRO 34TL'ye alınır mı?

Orijinal ürün mü? Eğer öyleyse bedava resmen. Ben de KZ'nin kablolu kulaklığı var 4 senedir kullanıyorum hala ilk günkü gibi.
  19. Nicksiz

🔥İndirim 8 tane noodle 30₺

Almayın şöyle şeyler. Ne karın doyurur (ufacık miktarı var) ne de besleyiciliği yok. Sadece zarar.
  20. Nicksiz

Hollanda-Türkiye Maçı Kaç Kaç Biter?

Gerçekçi olmak lazım dostlar. Avusturya maçında çok fazla ataklarla gol şansı geldi ama hiçbirini değerlendiremedik, hep duran toplarda golü bulduk. Atakları o kadar berbat heba ediyoruz ki avusturya maçında beleşe 1-2 gol kaçırdık resmen. Ki ben avusturyanın da kötü oynadığını düşünüyorum...
Top Bottom