23 veya 24 yaşına kadar sahipsin diye biliyorum baban ne iş yapıyor?Şuan 19 yaşındayım ve dün Anadolu üniversitesi bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık açıköğretim bölümünü kazandım. Babam yeşil pasaporta sahip. Bende faydalanabilir miyim?
Şuan 19 yaşındayım ve dün Anadolu üniversitesi bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık açıköğretim bölümünü kazandım. Babam yeşil pasaporta sahip. Bende faydalanabilir miyim?
25 Yaşına kadar okuduğun sürece ve sigorta yapılmadığı sürece sahipsin.23 veya 24 yaşına kadar sahipsin diye biliyorum baban ne iş yapıyor?
evet sahipsin 24 yaşına kadar ama 24 yaşından önce evlenirsen iptal oluyor diye biliyorum (emin değilim)Belediye başkanı
Sigortam şuan varsa ama tekrar yatırmazsam alabiliyor muyum?25 Yaşına kadar okuduğun sürece ve sigorta yapılmadığı sürece sahipsin.
Dikkat et sigorta yaptırma devre dışı kalır.
EDİT=Açıktan kazanmışsın açıkta oluryormu bilmiyorum ama örgün eğitimde oluyor.
Sigorta girişin olduysa geçmiş olsun sigortan olmaması lazım.Sigortam şuan varsa ama tekrar yatırmazsam alabiliyor muyum?
Reis avrupaya gidip kalıcı kalmak için işe yararmı yeşil pasaportAlakası yok arkadaşlar. Ben de yeşil pasaporta sahibim. Sigorta girişim olduğu ve öğrenci olmadığım halde avrupaya vizesiz gidebildim. Tek şart 25 yaşına kadar çıkartıp 25 yaşına kadar kullanabilmen. Babanın hakkı varsa sende çıkartabilirsin.
Resmi olarak çalışma iznin yok ama girişken ve tanıdığı olan biriysen Almanya'ya gidip iş bulup daha sonra Türkiye'ye dönmeden çalışma vizesi çıkartmanı sağlayabilir. Burada yeşilin tek avantajı iş bulacağın ülkeye gidip yerinde iş bulmanı sağlar.Reis avrupaya gidip kalıcı kalmak için işe yararmı yeşil pasaport
Yok kardeşim o konular başka mülteci misiniz pasaportla yaşayasınız. 25 yaşına kadar babamdan evlatlara hak verilir. Yeşil Damgalı Devlet Memuru ve Kamu çalışanları için vizesiz bir çok ülkeye gitmenizi sağlar.Reis avrupaya gidip kalıcı kalmak için işe yararmı yeşil pasaport
yanlış anlama hocam sadece merakımdan soruyorum. Belediyeden mi sigortalısın?Sigortam şuan varsa ama tekrar yatırmazsam alabiliyor muyum?
Hayır sadece geçen sene farklı bir yerde çalışıyor gibi gösterip 1 aylık başlangıç yatırdık.yanlış anlama hocam sadece merakımdan soruyorum. Belediyeden mi sigortalısın?
Sonunda net bir cevap aldım. Teşekkürler kardeşim.Alakası yok arkadaşlar. Ben de yeşil pasaporta sahibim. Sigorta girişim olduğu ve öğrenci olmadığım halde avrupaya vizesiz gidebildim. Tek şart 25 yaşına kadar çıkartıp 25 yaşına kadar kullanabilmen. Babanın hakkı varsa sende çıkartabilirsin.