Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli...
burdan görüpte yav bu powertec neymiş bende bundan alıyım bari diyeceklere tavsiye 701 modelini sakın almayın yukarıda arkadaşın dediği gibi 901 alın 10 yıl...
Geçmeden önce MUHAKAK test alın benim sınırsız paketim var ama evde çekmiyor 3mbps zor geçiyor aylık çok para ödüyorum ama çöpe gidiyor aynı noktada...
elite bağlılık grubu falan fistan diyo 3 hak vermişler sana ben evdekileri yazın geçirdim operatöre en ucuz paketler 10 gb falan 1'er hak veriyo hepsine...
aynı sms i 5818 e tekrar at hocam daha banada gelmedi yarın falan gelir bence mesajı sildiysen aynı sekmede ödüllerimi göster diyo kod orda gözüküyo...
money uygulamasını indir migrosda kasada telefon numarası istiyolar orda kasiyer soruyo zaten 100 liranız vs var kullanmak istiyomusunuz diye yada yada...
Vodafone faturasızda olan bir şey, biraz birikmiş TKÜ borcun varsa TKÜ paketleri sekmesinde teklif olarak çıkıyor. Örnek bir tanesini atayım borcuna göre...