Logar isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

sipariş verdim 1 dakika sonra getir aradı teknik aksaklıkdan dolayı iptal olmuştur dedi :dd bari 1 tane yiyebilseydim
  2. L

❌İndirim Bitti! Migros Çikolata 0 Tl

eve yolladıkları mağazada stok yoktu 2 farklı hesapdan tıkla gel al yaptım 12 tane bakalım sıkıntı yapcaklar mı
  3. L

Adidas F50 League Erkek Krampon 3.499 TL

6-7 sene önce tam pro nike krampon almıştım her maçtan sonra ayağımın altı su topluyodu çok para verdim diye köşeye atmaya kıyamayıp kullanmaya devam ediyodum dişsiz düz halısaha alıp geç 1 yıldır falan oynamıyorum su toplayan yerlerdeki nasırlar hala duruyo ayak sağlığımı bozdu
  4. L

VGN Dragonfly F2 Pro Max Mouse Alınır mı?

vgn dragonfly f2 pro max alma niyetim var yeşil renkte bir mouse arıyorum klavye ve mouse padimle uyumlu olsun diye bunda başka bulamadım önerebileceğiniz başka mouse var mı bütçe 2500 shape olarak yıllarca rival3 kullandım şu anda vxe r1 kullanıyorum...
  5. L

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

farklı kablo denedim hocam type c giriş yuvası gevşemiş 1 günde bugün kargoyla geri yolladım iade yada değişim yapma şansım var mı dedim ürün bize gelsin kontrol edip iletişime geçicez dediler
  6. L

Pcn v10 pro gaminggen iade edebilir miyim

hocam kullanıcı hatası derler mi diye kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü bağlantı kısmını arkaya koymuşlar duvara yaslayıp oynadım çünkü kayıyor pedallar duvara yaslayıncada kablo hafif bükülmüş ve temassızlık başladı
  7. L

Trendyol kazı kazan kodları

günde 30 tane bildirim yolluyo trendyol bildirimi açık olan var mı :d
  8. L

Pcn v10 pro gaminggen iade edebilir miyim

arkadaşlar pxn v10 pro dün elime ulaştı kurdum oynadım falan bugün 1-2 saat ets oynadıkdan sonra pedalın bağlantısı gitti type c kısmı temassızlık yapmaya başladı sonra tamamen gitti iade etmek istiyorum iade ederken sıkıntı çıkarırlar mı kutu içeriğini aynı şekilde yaptım geri koydum iadeden...
  9. L

PXN V10 Ultra İncelemesi ve Deneyimlerim

beyler ben gamingenden v10 pro aldım dün elime ulaştı kullandım falan pedalın type c girişi 1 günde temazsızlık yapmaya başladı elimle oynayınca bilgisayar görüyo ama hemen gidiyo iade etmek istiyorum iadeyi kabul ederler mi yada yenisini gönderirler mi nasıl bi yol izlemeliyim bilgisi olan var mı
  10. L

🔥İndirim PERWOLL 5'Lİ PAKET TANE 141TL

ben ecnebi malı kullanıyorum dostum başka tavsiyen var mı ?
  11. L

🔥İndirim Dersar Saç Kurutma Makinesi 999₺!

burdan görüpte yav bu powertec neymiş bende bundan alıyım bari diyeceklere tavsiye 701 modelini sakın almayın yukarıda arkadaşın dediği gibi 901 alın 10 yıl kullanın. geçen sene dikkat etmeden 701 aldım 2 tane 1 yazlığa 1 kız arkadaşıma 2 side cacık. evdeki 901 le 7. senemize girdik
  12. L

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Vodafone 1 günlük sınırsız vermiş pahahahah köpeğin önüne kemik atar gibi utanmalarıda yok
  13. L

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

elite bağlılık grubu falan fistan diyo 3 hak vermişler sana ben evdekileri yazın geçirdim operatöre en ucuz paketler 10 gb falan 1'er hak veriyo hepsine 1774971211 9. ayda almışım en son kampanya zaten yarın bitiyo
  14. L

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

aynı sms i 5818 e tekrar at hocam daha banada gelmedi yarın falan gelir bence mesajı sildiysen aynı sekmede ödüllerimi göster diyo kod orda gözüküyo 1774970217 neyi kontrol ediyim 1774970311 bu arada keşke her ay verse işimize yarar sürekli takip ediyorum vodafone kampanyalarını
Geri