elite bağlılık grubu falan fistan diyo 3 hak vermişler sana ben evdekileri yazın geçirdim operatöre en ucuz paketler 10 gb falan 1'er hak veriyo hepsine
1774971211
9. ayda almışım en son kampanya zaten yarın bitiyo
aynı sms i 5818 e tekrar at hocam daha banada gelmedi yarın falan gelir bence mesajı sildiysen aynı sekmede ödüllerimi göster diyo kod orda gözüküyo
1774970217
neyi kontrol ediyim
1774970311
bu arada keşke her ay verse işimize yarar sürekli takip ediyorum vodafone kampanyalarını
money uygulamasını indir migrosda kasada telefon numarası istiyolar orda kasiyer soruyo zaten 100 liranız vs var kullanmak istiyomusunuz diye yada yada migros sanal markette kullanabiliyosunuz
2 yıldır kullanıyorum 1 kere garantide değişti yenisini yolladılar kronik sorunlu sağ tarafından ses daha az geliyodu araştırdım 10 kişiden 5 inde bu sorun var yeni gelende o sorun yok bundaki sorun ise çok nadirde olsa cs de falan çatışmadayken bi anda ses bulanıklaşıyo kafamdan çıkarıp atasım...
tadıbuyu övenlere bir şey sorucam yanlış anlamasınlar öğrenmek için soruyorum illaki züber nutzilla yemişsinizdir nasıl bir fark arasında tadı çok mu daha iyi