Arama sonuçları: *

1. A

Asus monitörümde bozulma

VG277Q1A 27 şu hocam 1732014554 gelip gidiyor hocam temassızlık var gibi ama hiç anlamıyorum ne dersiniz
  2. A

Asus monitörümde bozulma

arkadaşlar problem videodaki gibi(yazıyı çok takmayın lutfn) arada gelip gidiyor ve imleci oraya getirdiğimde kasıyor donuyor ne yapmam lazım 1732013864 1732013900 whatsappa girince daha fazla cıkıyor ne alaka bilmiyorum :D o yüzden orda çektim yanlış anlaşılmasın
  3. A

antibiyotikten sonra alkol alımı

sorma hocam asdşlkfnadslşjkfndsjklfb yasıyorum allaha sukur (eyvallah saolasın)
  4. A

ölmiyim yeter haci
  5. A

beyler sa dün 8 civarlarında antibiyotik ve 2 hap daha içtim ne olduklarini bilmiyom sonra 1 kirmizi 1 de shot ictim sıkıntı cıkar mı hafif kasınıyom gibi geliyo
  6. A

Bulk yaparken obez oldum

kanka tabii ki olur da arkadaş obez olmuş benim dediğimi yapan kürdan olur yani bu belli bişey
  7. A

Bulk yaparken obez oldum

öyle şeymi oılur kanka diyet yapanlarda bütün gün koşsun o zaman 500 kaloriyle beslensin sonra kas yapar
  8. A

devlette jinekomasti ameliyatı nasıl olurum

kiloluydum dedim şuan 80 kiloyum 183 boyum yağ oranım normal biinsan gibi bütün kas gruplarım gözüküyor bide spora gittiğim için göğüs kasımla beraber daha da büyük durmaya başladı
  9. A

konuyla ne kadar ilgilisin bilmiyorum ama o öyle bişey değil
  10. A

merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli bu sorunlayım eskiden pek takmazdım kiloluydum zaten ondan oldugunu dusunurdum şimdi kilo verdim eskiye göre daha az yağlıyım ve bu sorun gittikçe beni kötü hissettirmeye başladı aslında öyle çok büyük değil ama genede aynaya bakınca kendimden tiksinmeye...
  11. A

ANKET - En İyi Diş Macunu (Sensodyn⚔️Paradontax⚔️Colgate⚔️Signal)

en ucuzu hangisiyse en güzeli en lezzetlisi odur hocam (colgate 3 ü 1 arada)
  12. A

Bu tarz jean leri satan yerler biliyor musunuz ?

ismet bune
  13. A

tyt ayt geometri öneri

valla hocam bence soru görmek çok önemli ben çap tyt mat fasikulu almıstım sadece problemler kitabıonı bitirdim digerlerini begenmedim alcaksanız baska bi kitap alın derim hem cebinize yarar ayrıca ytden çok deneme çözüm videosu izlemiştim onlar da işime yaradı geometriyi de es geçmemek lazım...
  14. A

tyt ayt geometri öneri

hocam tyt fen için hangi kanal önerirsin ea yım ayt ye girmesin ama
  15. A

tyt ayt geometri öneri

arkadaşlar ilk mezun senem geometri 0ım neredeyse en ileri taşıcak yt kanalı lazım (problemleri fulluyorum geometrim 0 kendimden utanıyorum artık)
  16. A

TARTIŞMA - Neden sahte madeni para basılmıyor?

hocam aynı mantıkla aynı materyal kullanılarak emek sarfedilerek kağıt parada basılır sonuçta kazancı daha büyük bu soruyu sormak daha mantıklı bence
  17. A

nike adidas çakma nerden bulurum

instada rullyi biliyorum baska bildiginiz varsa verirmsiniz 1722980443 tişört şort eşofman arıyorum
  18. A

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

kanka aynı şekiliz ben sadece senin çalışmış versiyonunum 280k yaptım(100k bekliyodum asdklsahjdlkas) ege iktisat işletme falan doldurdum hangisi gelirse benimde amacım kpss aldıgım tavsiyelere göre üniye gerektiğince gidicem kpssye agırlık vericem üni 1 kere okucaz sonuçta eglenmeme de bakıcam...
  19. A

yks tercih listem nasıl?

çita tercih yaz hocam cıkıyo
Top Bottom