Arama sonuçları: *

1. K

Aşağıda ki sistem 2.el sizce kaç TL banında satılmalı ?

10 bine 2 ay önce 1080ti 3600x li sağlam sistem satmıştım vay be uçmuş arkadaşın
  2. K

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

2. el ürün satarken veya alırken imza ,video ,ses kaydı vb şeyler alın kafanız ağrımaz :)
  3. K

da 2 deki rx5700 xt yi aldım herkes cok ısınıyor diyor

Kurdum hocam bunu sağolun adamda 5450 ekran kartı var benden fazla fps alıyor :D :D
  4. K

Güncelledim hocam nvdia sitesinden son sürüm indirdim ve kurdum
  5. K

2 sini de denedim 1660 ti ekran kartı var 32 kişilik jailde herkese bakarken hücre içi 40a düşen swler var millet 1050 ti ile benden yüksek alıyor anlamadım :(
  6. K

Hocam hortlattım biraz ama ben alamıyorum jailde bazı swlerde 40 fps alıyorum ya :(
  7. K

Cs 1.6 jailbreak serverlerinde düşük fps sorunu

Bunu çözecek arkadaş yokmu :(
  8. K

Msi after burner yanyana yapılandırılması doğru olmadığından başlatılamadı hatası

Cmd ile sxtrace dosyasında çıkan sonuçlar anlayan var mı nasıl çözebilirim ? INFO: Did not find the assembly in WinSxS. INFO: Attempt to probe manifest at C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\Microsoft.VC90.MFC\9.0.21022.8__1fc8b3b9a1e18e3b\Microsoft.VC90.MFC.DLL...
  9. K

Market.steam key sitesi güvenilir mi?

Öyle yapcam hocam milletın hakkına girmeye gerek yok az para için bir de bundan sonra ne zaman indirim olur fikriniz var mı acaba :)
  10. K

https://market.steamkey.org/satinal.php?paketid=28 bu hocam ya ben de öyle düşünüyorum kendi hesapları diyorlar da inanmadım.
  11. K

Sanırım bunlar da çalıntı hesap kullanıyorlar bu kadar ucuz olmasının açıklaması yok ömür boyu garanti veriyorlar bir de.
  12. K

Arkadaşım Vatan'dan Ryzen 3 3100 + GTX 1050 Ti sistemi 4600 ₺'ya aldı, iyi midir?

Haqquşun biradere pahalı toplaması gibi olmuş :(
  13. K

rx 580 daha güçsüz benden fazla fps alıyor driverim de güncel onu merak ettim
  14. K

75 hocam diğer oyunları denemedim 144 alacağım :) çözünürlük değişiyorum gene aynı fps :D 1610736920 Öyle de neden düşük alıyorum ki :(
  15. K

Öyle hocam da onlar benden yüksek alıyor 1660 ti daha güçlü iken
  16. K

1660 ti ekran kartı kartı ile hücre içi jailde 130 fps alıyorum. Rx 580 ekran kartı ile benden fazla alanlar var. Neden böyle onlar 300 400 alıyor.
  17. K

Ssdde w 10 hddm de ise w 7 var.

hocam ekran kartını güncelini siteden indirdim eskisini kaldırmaya gerek var mı?
  18. K

evet hocam
  19. K

low level format nedir hocam :) 1610653538 Onu nasıl yapıyoruz hocam w7 kurulu dursa sıkıntı olmaz dimi 1610653562 Boot menuden nasıl yapıyoruz hocam :D
  20. K

Arkadaşlar yeni ssd aldım buna w10 kurdum fakat hddmde w7 kurulu 2 sini bir arada kullanmam için ne yapmam gerekir teşekkür ederim.
Top Bottom