Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Almama lüksün yok bence...
her şeyi yanlış yapmış onu küçük düşürmelisin hıncını al :LOL:

-CrawL

80+ Gold
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Çözümü Usulca Anlat ve engelle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sattığın kişiye de ki: Napim
Napim Moment

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Bunu yazdım arkadaşlar;

Hepinize teşekkür ederim iade almak zaten olmazdı ama işte ilk kez başıma geldi. Hatta resim bile koydum.

Ekler

• Screenshot_20210122-205202.png
    Screenshot_20210122-205202.png
    941.8 KB · Hit: 194

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bunu yazdım arkadaşlar;

Hepinize teşekkür ederim iade almak zaten olmazdı ama işte ilk kez başıma geldi. Hatta resim bile koydum.
Adamın yazdığını da atsana

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Hukuki boyutunda sanırım 14 gün iade hakkı var

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Şu an beni arıyor ne yapsam ki? Korkmaya başladım.

Gerçketen sağlam olarak teslim ettim, sorunlu ürünü zaten kesinlikle satmam şu an sistemde 4-5 saaat sonra kapandığı için bile satıştan vaz geçtim .

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Aynı sorunu yaşadım 1000tlye sattığım minibook vardı şarj soketi normal jak soketi ile aynı idi yani anlayacağınız ikisi de birbirine takılabiliyordu fakat anakart üzerine jak üzerinden şarj girişi yaparsanız tabii ki kısa devre olabilir bunu satarken söyledim kendisine alan arkadaş çocuğuna vermiş 2 saate bozulmuş ertesi gün görüntü gelmiyor diye bana getirdi ben de açıkladım durumu sizin suçunuz diye ama yalvardı gururunu yerler altına aldı en azından 300 tl ver kardeşim cart curt attım 500 sussun diye :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey yapamaz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bunu yazdım arkadaşlar;

En doğrusu eline koluna sağlık herhangi bir tehdit durumunda hemen polise başvurun hiç dert etmeyin hiç bir şey yapamazlar.

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Ayrıca tehdit görürseniz polise bildirirsiniz içiniz rahat olsun o sizin korktuğunuzu hissedecek potansiyeli vermeyin sakın rahatça konuşabilecekseniz konuşun.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Açma numarayı engelle aramaya Wp üzerinden konuşun sadece kötü bir şey dediği anda davaya vereceğinizi söyleyin hiç bir şey yapamazlar annenize babanıza danışın korkuyorsanız onlar sizin yanınızda olur hiç bir şey yapamazalr.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom