Çözümü Usulca Anlat ve engelleArtık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim
Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Napim MomentSattığın kişiye de ki: Napim
Hata yapıyorsun Engelle Gitsin UğraşılmazBunu yazdım arkadaşlar;
Hepinize teşekkür ederim iade almak zaten olmazdı ama işte ilk kez başıma geldi. Hatta resim bile koydum.
Adamın yazdığını da atsanaBunu yazdım arkadaşlar;
Hepinize teşekkür ederim iade almak zaten olmazdı ama işte ilk kez başıma geldi. Hatta resim bile koydum.
Hukuki boyutunda sanırım 14 gün iade hakkı varArtık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim
Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Bir şey yapamaz.Şu an beni arıyor ne yapsam ki? Korkmaya başladım.
En doğrusu eline koluna sağlık herhangi bir tehdit durumunda hemen polise başvurun hiç dert etmeyin hiç bir şey yapamazlar.Bunu yazdım arkadaşlar;
ne dediBunu yazdım arkadaşlar;
Açma numarayı engelle aramaya Wp üzerinden konuşun sadece kötü bir şey dediği anda davaya vereceğinizi söyleyin hiç bir şey yapamazlar annenize babanıza danışın korkuyorsanız onlar sizin yanınızda olur hiç bir şey yapamazalr.Şu an beni arıyor ne yapsam ki? Korkmaya başladım.