Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sakın iade alma seni kekliyorlar
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Alma iade usta

VorleN

80+ Silver
Kardeşim hiç bir şey olmaz gidersin karakola şikayet edersin bak bakayım bir daha yanaşabiliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lavuk la ben birisine bir şey satıcam bana böyle bir şey dicek atarım evin adresini buyur alabiliyosan gel al derim.
⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎

Redbull içip gaza gelen çoçuğu görüyoruz. :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Elinde çalıştığına dair kanıt varsa
Yallahh tazzik de
Yok oyle urunu bozup iade etmek

Daha bide patavatsiz o sizin sorununuz yazmis
Kazma

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Alırken test etseymiş, yapacak bir şeyi yok adamın.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎⬆︎

Redbull içip gaza gelen çoçuğu görüyoruz. :)
Kardeşim ben çoçuk için söyledim ben mal sattığım zaman alıcılara söylüyorum mal benden çıktığı andan itibaren beni hiç bir şey ilgilendirmez diye.Bana böyle birisi gelse ben atarım adresimi buyursun gelsin alsın.Boş yapma burada çoçuk

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hepinize teşekkürler arkadaşlar yazıcam bakalım ama adama üzüldüm artık ne yaptı görüntü vermedi anlamadım daha önce 10 yakın sistem sattım fakat hiç başıma gelmedi, bakalım anlayacak mı.
kardeşim lütfen iade alma benim içim acır adam bozup içindeki parçaları alıp sana gönderecek sil mesajları yaz engeli bas hukuki yollardan da siz haklı çıkarsınız

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Islatıp ıslatıp döveceksin böylelerini...
Belki o bir şey yapmamıştır ama o sizin sorununuz demesi çok sinir bozucu.
Üslubu bozuk ona sinir oldum
Yoksa aynı dedigin gibi urun bozuksa veya değilse satıcı ile alici arasinda

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

Kesinlikle iade alma,2.elin iadesi mi olur ya? Sen adamı çağırmıssın kendi test etmeden almış.

Bahane bul parayı harcadım falan diye.Laf yaparsada oda sizin sorununuz mesajını kopyala ona at.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üslubu bozuk ona sinir oldum
Yoksa aynı dedigin gibi urun bozuksa veya değilse satıcı ile alici arasinda
odasizin sorununuz🖒 Delirirsin ya😂

Top Bottom