Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Şu an iade kabul etmeyeceğim diyeceğim hatta elimde çalıştığına dair bir video mevcut en son gerçekten çok iyi çalışıyordu. Hatta şunu yazacağım iyi olur mu;

Merhaba, bir süre araştırdım ve bilgin kişilere sorduğumda 2. El ürün eğer sağlam olduğuna dair kanıt mevcutsa iade alınması şart değildir şu an sistemi iade almam mantıklı olmaz, hatta sizi denemek için bile çağırdım fakat gelmediniz. Bu yüzden iade fikrini düşünmüyorum hatta çalıştığına dair bir video gönderdim.

"Video atacağım"
Güzel hocam böyle yazabilirsiniz direk.
İade almayın.

Dambıldor

80+ Silver
Şu an iade kabul etmeyeceğim diyeceğim hatta elimde çalıştığına dair bir video mevcut en son gerçekten çok iyi çalışıyordu. Hatta şunu yazacağım iyi olur mu;

Merhaba, bir süre araştırdım ve bilgin kişilere sorduğumda 2. El ürün eğer sağlam olduğuna dair kanıt mevcutsa iade alınması şart değildir şu an sistemi iade almam mantıklı olmaz, hatta sizi denemek için bile çağırdım fakat gelmediniz. Bu yüzden iade fikrini düşünmüyorum hatta çalıştığına dair bir video gönderdim.

"Video atacağım"
hocam bu adamdan iade alırsanız sizden çok benim moralim bozulur atarlı giderli konuşuyor birde deyin ben size sağlam sattım gerisi size kalmış mahkemeye mi felan veriyosa da versin o zararlı çıkar

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
hepinize teşekkürler arkadaşlar yazıcam bakalım ama adama üzüldüm artık ne yaptı görüntü vermedi anlamadım daha önce 10 yakın sistem sattım fakat hiç başıma gelmedi, bakalım anlayacak mı.

Zırto

80+ Bronze

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Adama bu mesajı at.
IMG_20210122_202608.jpg

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
hepinize teşekkürler arkadaşlar yazıcam bakalım ama adama üzüldüm artık ne yaptı görüntü vermedi anlamadım daha önce 10 yakın sistem sattım fakat hiç başıma gelmedi, bakalım anlayacak mı.
La korkma adama de ben test ettiğimde sağlamdı sizin ne yaptığınızı bilemem iade falan almıyorum de.Baktın atar tutar yapıyo sen de yap o da insan etten kemikten hiç bir şey olmaz.Bas engeli geç sonra hiç uğraşma sen her türlü haklısın.Sen vermişsin sapasağlam adam belki ekran kartını bozdu da verdi bilemezsin.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Babam açıkcası bir gün bir şey olur karşılaşırız diye çekimser kalıyor, ama sanırım iade almayacağımı söyleyeceğim.
Kardeşim hiç bir şey olmaz gidersin karakola şikayet edersin bak bakayım bir daha yanaşabiliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevaba bak ya, tilt oldum.
Lavuk la ben birisine bir şey satıcam bana böyle bir şey dicek atarım evin adresini buyur alabiliyosan gel al derim.

Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Sakın alma iade

Top Bottom