Hocam kullanıyorum şuan. Thh için diretme sebebim müşteriyi resmen asalak yerine koymaları. Açılmış kullanılmış 2. el ürün gönderiyorlar değişim yaptık adı...
Böyle bir şey mümkün değil senin ilk kartın baz alınır ilk öncelikle seçeneklerden 5070 TI'ı çıkar bence sen, bence gereksiz uzatıyorsun eğer gelen kartta...
Kardeşim neyi gereksiz uzatıyorum, adamlar kutusu açılmış kullanılmış içerik eksik ürün gönderdi diyorum, hala bir çözüm yok diyorum tüm bunlara rağmen...
Yok hocam ne kabul etmesi tamamen kafasına göre sana bunu gönderdik dediler. Süreci başından beri takip ediyorsun hocam sen 4070ti super lafını bile etmedik...
Tarafıma gönderilen 4070Tİ Super ayıplı ürün diyerek bu modelin sıfır kapalı kutusunu eğer ellerinde yoksa muadili olan 5070ti modeli ile değişini talep...
Tüketici haklarından ne karar çıkar tarafıma gönderilen 4070ti super üzerinden bir değişim talebi açmak istiyorum bunun muadili de 5070ti 16 gb ram 256 bit...
Güncelleme, bugün aradılar, üste para vererek değiştirmek gibi bir uygulamamız yok dediler, hatta ekran kartında sorun yok müşteri memnuniyeti adına...