Arama sonuçları: *

1. Lockdowntr

BetaPlus garanti süreci hakkında ne yapmam gerekiyor

Az önce Gaminggen müşteri hizmetlerini aradım 'Galax markasının garanti servisi biziz dedi' cihazımı size göndereyim dediğimde Betaplus satıcısından almışsınız oraya göndereceksiniz dedi. Siz yetkili servis biziz demiştiniz diye tekrar ettiğimde bizden alınan ürünlerde yetkiliyiz falan tarzında...
  2. Lockdowntr

Hocam işin aslı ben 2 yıl birebir değişim garantili sözlerine istinaden bu ürünü aldım ve bana macun değişimi dahil ürünü direk sıfır göndeririz demişlerdi. Ben bakım istemiyorum verdikleri vaatleri yerine getirmelerini istiyorum.
  3. Lockdowntr

kasamın önü mesh, 3 fanlı fanlar thermalrigt, 5 giriş 2 de eksoz fanım var hava akışım iyi, ekran kartının altında da fan var, Betaplus bile belki benim hava ortamımda test etmemiştir :)
  4. Lockdowntr

Betaplus satıcısından ne aldıysam sorun yaşadım, ama ekran kartında sorun olacağını sanmıyordum, şimdiki aklım olsa bir adet çöp bile almam.
  5. Lockdowntr

hocam acaba savunmalarında biz betaplus ile farklı şirketiz, betaplus bizi bağlamaz tarzında bir savunma yaparlar mı?
  6. Lockdowntr

Hocam aklımdan aynı aşama geçiyor, tek sorun konuşma tarihini hatırlamıyorum, bunun içinde başka bir fikrim var bakalım duruma göre elimi güçlendirmek istiyorum.
  7. Lockdowntr

kartı gönderdim hocam. 1774774159 Kart açılmasın diye not düştüm kartı açmadılar hocam.
  8. Lockdowntr

Arkadaşlar öncelikle merhabalar iyi günler, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. BetaPlus satıcısından(Gaminggen) 9.2.2025 tarihinde Galaxy 4070 Super ekran kartı aldım, kart son günlerde ilk aldığım zamana göre baya yüksek sıcaklıklarda çalışıyor, oyunlarda 65 70 derece civarıyken 70 80...
  9. Lockdowntr

İnceleme ACER Nitro V 17 AI Ryzen 7-260 RTX 5070 ANV17-41-R3H8 NH.QZKEY.001 inceleme

Hocam öncelikle yararlı bir konu açtığını düşünüyorum kendim adına teşekkür ederim. Uzun zamandır kafama göre cihaz bakıyorum bu cihazda çok dikkatimi çekti ama hem işlemci hem ekran kartı olarak gerçekten kısılmış bir cihaz. Üstelik 135W battery draining sorunu baya üzerinde durulması gereken...
  10. Lockdowntr

❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

karşılaştırmalar var onlara bakarak söyledim ama ben 9800X3D aldım hocam zaten.
  11. Lockdowntr

sen değişme hocam senin işlemci ile farkı çok az. Benimki ile yüzde 15 fark var senin işlemci ile yüzde 5 civarı sanırım.
  12. Lockdowntr

9800X3D aldım az önce. 9700X var şuan çok aşırı fark olmaz ama yine de kaçırmak istemedim teşekkürler.
  13. Lockdowntr

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Seat Leon FR bak kardeşim.
  14. Lockdowntr

Yardım Kasaya Fan önerisi argb

https://www.n11.com/urun/thermalright-tl-c12b-s-v3-argb-120mm-siyah-3-lu-kasa-fani-64698063?magaza=betaplusteknoloji Hocam bu ürünü aldım ve memnun kaldım. Bir arkadaş daha aldı tavsiyemle oda memnun.
  15. Lockdowntr

🔥İndirim Deepcool CG540 Siyah Mid Tower Tempered Glass Kasa 1.999TL

Hocam fanlar PWM destekli mi bu kasada ?
  16. Lockdowntr

Otomatik Opel Vectra 1.9 CDTI Elegance Alınır Mı ?

Değerli kardeşim Toyota ve Honda serisi tavsiye ederim ilk arabanı. Bahsettiğin araba masraflı sorunlu bir araç yağ yakma vs her şey var o modellerde zaten 1.9 motoru tutulmuyor.
  17. Lockdowntr

ARABA ÖNERİSİ 1.450 1.500

Aracımı 1 hafta sonra ilana koyacağım ilk sahibiyim hatasız boyasız 2016 model 1.4 Ecotsi FR eğer düşürsen yaz.
  18. Lockdowntr

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

PSU model ve kaç W değerinde?
  19. Lockdowntr

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

Parçalarını yazabilir misin donanım olarak?
  20. Lockdowntr

Escape From Tarkov oynayanlar yardım edebilir mi?

Arena Breakout ile başla eğer beğenirsen EFT alırsın hocam .ok benzerler hatta Arena benim daha çok hoşuma gidiyor.
Geri