Arama sonuçları: *

1. Lockdowntr

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Seat Leon FR bak kardeşim.
  2. Lockdowntr

Yardım Kasaya Fan önerisi argb

https://www.n11.com/urun/thermalright-tl-c12b-s-v3-argb-120mm-siyah-3-lu-kasa-fani-64698063?magaza=betaplusteknoloji Hocam bu ürünü aldım ve memnun kaldım. Bir arkadaş daha aldı tavsiyemle oda memnun.
  3. Lockdowntr

🔥İndirim Deepcool CG540 Siyah Mid Tower Tempered Glass Kasa 1.999TL

Hocam fanlar PWM destekli mi bu kasada ?
  4. Lockdowntr

Otomatik Opel Vectra 1.9 CDTI Elegance Alınır Mı ?

Değerli kardeşim Toyota ve Honda serisi tavsiye ederim ilk arabanı. Bahsettiğin araba masraflı sorunlu bir araç yağ yakma vs her şey var o modellerde zaten 1.9 motoru tutulmuyor.
  5. Lockdowntr

ARABA ÖNERİSİ 1.450 1.500

Aracımı 1 hafta sonra ilana koyacağım ilk sahibiyim hatasız boyasız 2016 model 1.4 Ecotsi FR eğer düşürsen yaz.
  6. Lockdowntr

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

PSU model ve kaç W değerinde?
  7. Lockdowntr

Bilgisayarım birden çevre birimlerinden güç kesiyor

Parçalarını yazabilir misin donanım olarak?
  8. Lockdowntr

Escape From Tarkov oynayanlar yardım edebilir mi?

Arena Breakout ile başla eğer beğenirsen EFT alırsın hocam .ok benzerler hatta Arena benim daha çok hoşuma gidiyor.
  9. Lockdowntr

Çözüldü✓ Gigabyte Aorus GP-AP750GM 750W 80+ Gold Power Supply nasıldır?

Hocam aynı PSU benimde dikkatimi çekti bende almak istiyorum memnun musunuz?
  10. Lockdowntr

Battlefield 2042 den anlayan var mı?

Esc Tuşuna basınca renkli bazı görevler çıkar mesela araç gereçleri tamir et, arkadaşlarına mermi ve sağlık çantası bırak veya sniper ile adam öldür, Q tuşu ile düşman spotla hızlı kasarsın böyle
  11. Lockdowntr

Bu event silahı, oyuna gir birkaç saat oyna etkinliği yavaş yavaş puanlar artıyor, sonra bunu kuşanabilirsin attığın görselde 13 puan kazanmışsın.
  12. Lockdowntr

Değerli kardeşim direk sorunu sor, anlayan mutlaka vardır ve cevap verir, bende oynuyorum buyur sor.
  13. Lockdowntr

Yeni cihazımda USB portlarına bağlı cihazlarda takılmalar

Hocam denedim, mekanik klavyemi tamamen bozdu, çalışmıyor, yük altında usb portlarımda temassızlık oluyor
  14. Lockdowntr

Anakart farklı bir model aldım aynı sıkıntı devam ediyor
  15. Lockdowntr

Hocam sanırım sıkıntı anakartta çünkü anakart Usb portlarında da sorun vardı, iadeye gönderdim.
  16. Lockdowntr

Çözüldü✓ N11 KULAKLIK İADESİ ALIRMI

Amazon hariç hiç duymadım kulaklık iade alındığını.
  17. Lockdowntr

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Hocam iade aldılar mı
  18. Lockdowntr

Arkadaşlar B850 MSI Gaming Plus Wi-Fi anakart aldım ve Vento VG4200GS 750W 80+ Bronz PSU ile geliyor, Oyunlara girdiğimde fare ve klavyemin ışıkları yanıp sönmeye başlıyor faremden güç kesintisi oluyor ve fare klavyem anlık takılıyor, oyunun kendisinde takılma donma yok sadece USB portlarına...
  19. Lockdowntr

Sistem topladım sipariş ettim tavsiyeye açığım

Aldığım parçalar https://amzn.eu/d/gAoldEH 9700x işlemci https://www.gaming.gen.tr/urun/504384/vento-vg4200s-rgb-temperli-cam-usb-3-0-mesh-siyah-e-atx-fsp-hydro-k-pro-gen5-750w-80-bronze-gaming-kasa/ Kasa ve PSU...
Geri