Hocam işin aslı ben 2 yıl birebir değişim garantili sözlerine istinaden bu ürünü aldım ve bana macun değişimi dahil ürünü direk sıfır göndeririz demişlerdi. Ben bakım istemiyorum verdikleri vaatleri yerine getirmelerini istiyorum.
kasamın önü mesh, 3 fanlı fanlar thermalrigt, 5 giriş 2 de eksoz fanım var hava akışım iyi, ekran kartının altında da fan var, Betaplus bile belki benim hava ortamımda test etmemiştir :)
Hocam aklımdan aynı aşama geçiyor, tek sorun konuşma tarihini hatırlamıyorum, bunun içinde başka bir fikrim var bakalım duruma göre elimi güçlendirmek istiyorum.
Arkadaşlar öncelikle merhabalar iyi günler,
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
BetaPlus satıcısından(Gaminggen)
9.2.2025 tarihinde Galaxy 4070 Super ekran kartı aldım, kart son günlerde ilk aldığım zamana göre baya yüksek sıcaklıklarda çalışıyor, oyunlarda 65 70 derece civarıyken 70 80...
Hocam öncelikle yararlı bir konu açtığını düşünüyorum kendim adına teşekkür ederim.
Uzun zamandır kafama göre cihaz bakıyorum bu cihazda çok dikkatimi çekti ama hem işlemci hem ekran kartı olarak gerçekten kısılmış bir cihaz.
Üstelik 135W battery draining sorunu baya üzerinde durulması gereken...
https://www.n11.com/urun/thermalright-tl-c12b-s-v3-argb-120mm-siyah-3-lu-kasa-fani-64698063?magaza=betaplusteknoloji
Hocam bu ürünü aldım ve memnun kaldım. Bir arkadaş daha aldı tavsiyemle oda memnun.