Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
sakın geri alma benim kuzenimde ekran kartını sattı adam 1 hafta geçti geri vermek istedi almadı adam tirettin hatta kağıt bile yollamış evine güya tehdit ediyorsun hiç bir sıkıntı olmaz engelle geç

T.P.G.

80+ Titanium
Birde atar gider yapıyor bey efendi sana sistem sağlam olarak satmışız deneseydin! kaç kere dedim.

Şimdi buna para bul birde uğraş durAlıntıyı görüntüle
2. el üründe iade almama şansın var.
İstediğini yapabilirsin.
Kendisinin bir şey yapmadığı ne malum?
Hukuki yollardan bile sen haklı çıkarsın.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
ALMA SAKIN

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Almayın hocam, 2. elde iade almama hakkınız var. Gerekirse mahkemeye başvurun.

Emir55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
2.el ürünlerde garanti olmadığı için iade zorunlu değildir sıkıntı olmaz

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Şimdi iade almayacağım başıma bela olucak off, ne yapacağım ben ya artık iade alacağımda dedim.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Sağlam ürün verip arızalı ürün almak zorunda değilsiniz. Daha öncesinde kullandığınız sırada çektiğiniz fotoğraf vs. var ise bunu kanıt olarak saklayın. Alan kişiye bu durumu bildirip aldıktan sonra iade olmaz deyip şunları yazın ''Ben size sağlam kasa verdim, kim bilir ne yaptınız. Orası beni alakadar etmez, zarar vermeden önce düşünseydiniz''
Sonrasında boş yaparsa direkt engeli basıp geçin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Anlıyorum hafif korkuyorsun ben de aynı şeyi yaşardım gerekirse hukuki sürece git korkuyorsan ailene söyle gerekirse onlar konuşsunlar az para değil

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Şu an iade kabul etmeyeceğim diyeceğim hatta elimde çalıştığına dair bir video mevcut en son gerçekten çok iyi çalışıyordu. Hatta şunu yazacağım iyi olur mu;

Merhaba, bir süre araştırdım ve bilgin kişilere sorduğumda 2. El ürün eğer sağlam olduğuna dair kanıt mevcutsa iade alınması şart değildir şu an sistemi iade almam mantıklı olmaz, hatta sizi denemek için bile çağırdım fakat gelmediniz. Bu yüzden iade fikrini düşünmüyorum hatta çalıştığına dair bir video gönderdim.

"Video atacağım"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,743
Üyeler
161,745
Son üye