Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Kerme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem Mıcık
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
''hop kardeşim burası itopya mı ? '' de

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
İade aldım, keşke almasaydım kartı taciz etmiş resmen.

Şahıs üstelik ona çok kez söylememe rağmen annem ile iade konusunda muhattap olmuş üstelik beni evde kaçak ticaret yaptığım için şikayet edecekmiş, eğer arkamda zarar görebilcek bir ailem olmasa beni bu yol ile tehtid eden birini yaşatmak benim için ağır bir suç duygusu.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.

Sorun sizde. Çalışırken foto alacaktınız.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Şahıs üstelik ona çok kez söylememe rağmen annem ile iade konusunda muhattap olmuş üstelik beni evde kaçak ticaret yaptığım için şikayet edecekmiş, eğer arkamda zarar görebilcek bir ailem olmasa beni bu yol ile tehtid eden birini yaşatmak benim için ağır bir suç duygusu.
Almayacaktın sana zarar görmüş kartı mı verdi?
Şikâyet et.
Anneni ne diye aramış?
Ürün sağlamken olan fotoğraf elinizde ise mahkemeye başvurun.
Adam resmen bozup size vermiş.
Ekran Kartında herhangi bir çizilme , zorlama , kırılma gibi bir durum var mı?
Zararda olan sizsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Adi bak. Böyleleri çok sinir bozucu.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
Turuncu Keskin

Keşke almasaydın elinde çalıştığına dair fotoğraf veya video varsa zaten almana gerek bile kalmazdı. Yani gerekirse kart kafasında kırılacak bir kişilik.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Keşke almasaydın elinde çalıştığına dair fotoğraf veya video varsa zaten almana gerek bile kalmazdı. Yani gerekirse kart kafasında kırılacak bir kişilik.
Adam şikayetçi olsa babam işten atılabilir, veya kaçak ticaret yaptığımı idda edebilir. Bu türlerin oksijen israf etmesini bile engellemek gerekli.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Adam şikayetçi olsa babam işten atılabilir, veya kaçak ticaret yaptığımı idda edebilir. Bu türlerin oksijen israf etmesini bile engellemek gerekli.
Kızgını attığın mesaj yüzünden attım.
Kim ki o adam?
Babanı işten attıracakmış.
Kaçak ticaret yapmıyorsun elinde kanıtlar var. Direkt olarak mahkemeye başvur ve hakkını ara!

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
adam belli ki bilgisayardan anlamıyor gitti bozdu bilgisayarı sonra sana geri itelemeye çalışıyor alma iade atar yapıyor birde :d

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Hocam yapmayın ya gözünüzü seveyim. Geri adım atmayın niçin atıyorsunuz? Adam boş tehditten başka bir şey yapamaz. Neden alıyorsunuz neden? Geri dönüşü yok mu bunun? Bozuk ekran kartlı sistemi geri mi aldınız şimdi? Lütfen korkmayın böyle şeylerden ya. Vallahi sinir oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Chapin Hocam bakın bizi dinleyin. Sonuna kadar gidin bu işin, mahkemeye verin. Bırakmayın paranızı o üçkağıtçıya. Hiçbir şey yapamaz boş tehditler savuruyor sadece. Korkuyorsunuz anlıyorum ama korkmayın. Elinden hiçbir şey gelmez, bakın bu kadar kişiyiz yanınızdayız. Siz kendinize güveniyorsunuz sorunsuz mal sattığınız konusunda bu adam size hiçbir şey yapamaz lütfen geri adım atmayın.

Son düzenleme:
Top Bottom