tek sorun sıcaklık değil. bi laptopu o yüke sokmak anlamsız ki zaten bu modeli iade etmesini öneririm bırak test etmeyi. ayrıca w10 da kurulmaz w11 kurmalı
Baya sorun çıkmış, bir de bana gelene bakalım, test edecez artık. Sizinde iade onaylanmış zaten rahatladım. En azından bi test ettik deriz. Siz başka laptop...
Anlaşamayacağız hocam herhalde, sizin fikriniz saygı duyarım. @mumya harddisk sentinel testi de yapmayı unutma, ssdnin daha önce kullanılıp kullanılmadığını...
Hocam anlatmaya çalıştığım bu işte, gündelik kullanımda asla OCCT'de gireceği yüke girmeyeceği için OCCT testinde bir sorun yaşamazsa normal kullanımda...
Testi bir sorun çıkıp çıkmayacağını görmek için yapacak zaten, nasıl bir anlamı yok? OCCT testine soktu, işlemci throttle ya da ısı korumasına geçti sistem...
test yapmanı önermem. bi anlamı yok çünkü. zaten occt gibi testler senede max 1 defa önerilen sistemi yoran gerek olmayan testler. kutunu açarken videoya...
Ben yıllardır 35w msi 3050ti laptop kullanıyorum benim bi arkadaş asus tuf 3050 laptop kullandı, diğer arkadaş monster 3050 ti laptop kullanıyor hala ve bu...
Teşekkürler hocam, siz böyle yorum yapınca biraz korktum, almadan önce iade var diye rahattım aslında. Gelsin bi bakayım ne olacak, bi risk aldık. İade...