Arama sonuçları: *

• Users: mumya
  • Order by date
  1. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

Teşekkürler hocam, ama bu benim bütçeyi baya aşıyor.
  2. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

Baya sorun çıkmış, bir de bana gelene bakalım, test edecez artık. Sizinde iade onaylanmış zaten rahatladım. En azından bi test ettik deriz. Siz başka laptop aldınız mı? Testleri yapıcam, yardım için teşekkürler hocam. İlginiz için teşekkürler hocam, gelen ürüne bakayım, bi testi yapayım ne...
  3. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

Teşekkürler hocam, siz böyle yorum yapınca biraz korktum, almadan önce iade var diye rahattım aslında. Gelsin bi bakayım ne olacak, bi risk aldık. İade edersem sizi laptop önerisi için rahatsız ederim. Hocam o kadar mı kötü seçim olmuş Mantıklı teşekkürler hocam.
  4. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

iadesi var, biraz oradan da rahatım hocam. Var mı önerdiğiniz farklı bir test? toltec06 hocamın önerdiklerinden başka?
  5. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

hocam laptop kötü deme kalpten giderim . Bi şansımı denemek için aldım yalan yok, biraz karasız kaldım bu bütçe de diğer laptoplarda
  6. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

teşekkürler hocam. teşekkürler hocam, soğutucu da çok iyi bir model almayı planlamıyordum. Hava alsın diye altına aparat aldım sadece.
  7. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

Laptop daha elime ulaşmadı, bir kaç güne gelecek
  8. M

Yeni Laptop Aldım Öneri

Geçenlerde yeni bir laptop aldım ve pek bir bilgim yok. Bu laptopa hangi windows kurmam gerekiyor? Windowsta bazıları gereksiz programları sil diyorlar, gerçekten silince işe yarıyor mu? Oyun oynarken nelere dikkat etmeliyim? Laptop için bir stand aldım hava alması için, soğutucu almalı mıyım...
  9. M

7500F 5070 56.999 4 TAKSİT

vatanda olan sistem hangisi?
  10. M

🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 Laptop 🔥47.499₺

idefix de 54.300 civarı alırsam oradan alıcam. Tşkler <3
  11. M

2k indirim olunca o yüzden alıcaktım, kaça kadar indirim geliyor? Acelem çok yok
  12. M

hocam çok kararsız kaldım, gameraider alıp geçeyim mi? :D
  13. M

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ah be, fırsat kaçmış. Alanlara hayırlı olsun
  14. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Vay be, bu hafta saat kaç oldu kimse yazmamış. Milletin artık bi beklentisi de kalmadı
  15. M

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 3419₺

Yorumları o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırıyorum, biri cs de mükemmel diyor, diğeri çok kötü. Sen böyle diyorsan doğrudur, bazıları tak çalıştır yapmaya vs alıştığı için hiç kurcalamıyor
  16. M

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 3419₺

Tam da kulaklık aradığım günlerde karşıma geldi, Hocam yorumlar beni çok korkutuyor ya. Bi aydınlatır mısın? Fps rekabetçi oyunlar da bizi üzer mi? Cs2 vs, ama çok da Prof bir şey beklemiyorum tabii, fiyatına değsin yeter
  17. M

Yardım 2000-3000 TL bandında kulaklık önerisi

Hocam hangi kulaklığı aldınız? Bende bu aralar kulaklık arayışındayım
  18. M

2 - 3 arası kulaklık

Bir süre önce biraz araştırıp H2002p kulaklık aldım ama kulaklık bana hiç uymadı, yarım saat 1 saat kullanım sonunda kafa ağrısı vs yapıyordu yine de ben arada kullandığım için çok dert etmeyip kullandım. Geçenler de arkadaşa kulaklık lazım oldu, ben de elimde olan kulaklığı verdim, şimdii bana...
  19. M

🔥İndirim Game Garaj Zarvix 5a Amd Ryzen 5 7500f 16gb Ram 1tb Ssd Rx9060xt 16GB 45499₺ 🔥

Cl46 korkutması lazım mı? Piyasanın durumuna bakınca da cl yi umursamamak mı laızm aceba diyorum
Geri