Arama sonuçları: *

1. Railof

Makro Atanabilen Oyuncu Mouse Önerilerinizi Bekliyorum

Bu mouse u aldığımda küçüktüm. :D Büyüyünce ele küçük kaldı. Hemde sağ tık bozuluyor. Değiştirmem lazım. Bütçemin çok üstünde. Şuanki gidişatta V7MA yı tecrübe edicem gibi duruyor.
  2. Railof

Aktif olarak alınabilen modelleri var onlarda para ödenmiyormuş galiba. @Qzer G300S de 2 yılda bozuluyor deniyor normalde ben alalı 7 yıl belki daha fazla oldu daha yeni 7. yılında sağ tık gitmeye başladı temassızlık yapıyor. Elektronik eşyalar biraz şans işi galiba.
  3. Railof

Hangi ürünlerinden kullandınız ve Ultra Core denilen makro yazılımı deneyimleyebildinizmi acaba
  4. Railof

İyi forumlar; Mümkünse 350-500TL Birazdaha zorla bunu al derseniz 600TL bütçem var. Bazı arkadaşlarım Bloody öneriyor, Core diye bir şey varmış makroları çok iyiymiş galiba çok bilgim yok. Şuanda G300S kullanıyorum makrolarına alıştım o yüzden tuş atayabileceğim makrolayabileceğim mouse...
  5. Railof

Oyunları depolamak için 1TB SSD önerir misiniz? Sata/M2

O kadar acelem yok ay ortasına kadar alırım diye planlıyorum. Bakıcam yarın 1639047497 İlk defa gördüm bu markayı ne kadar iyidir?
  6. Railof

Oyunları depolamak için 1TB SSD önerir misiniz? Sata/M2

İyi forumlar arkadaşlar B450M S2H anakartıma takabileceğim Sata da olur M2 de olur. Bildiğim kadarıyla 1000/1000 destekliyor max (Yanlış biliyor olabilirim). Bütçemi 1000TL yazdım daha düşük olması çok daha iyi olur benim için. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. Railof

Win 11 Discord RTC Hatası

Hepsini ve daha fazlasını yaptım çözüm olmadı
  8. Railof

Hava Temizleyici Önerir misiniz?

filtre fiyatlarını gördüm yetti bana :D teşekkür ederim bilgilendirme için.
  9. Railof

Enerji tasarrufu için cam açmamaya çalışıyorum. gündüz ben evde değilken güneş ısısıyla evin içi güzel ısınıyor. Akşamda ev ılık oluyor. Soğuk bir bölgede oturduğum içinde çok az ısı dengesi sağlamak için doğalgaz açıp sıcaklığı dengeliyorum. Böylelikle tüm kış geçiyor :D fazlada doğalgaz parası...
  10. Railof

Cam var tabi de Kış mevsimi olduğu için açılmıyor :D
  11. Railof

İyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar. 15m"2 lik bi odam var ve çok toz oluyor, çatı katı olduğu içinde alçak bu yüzden ağır bir havası oluyor. Hava temizleyiciler tozda topluyormuş galiba bende alayım bi tane dedim. Önümzüdeki 1-1.5 yıl içinde kendi evime çıkıcam bu yüzden 40-50m"2 lik...
  12. Railof

🔥İndirim 27" AOC 1ms 165Hz Kavisli Oyuncu Monitörü 1999 TL

2k olsa şu fiyata anında alırdım.
  13. Railof

Win 11 Discord RTC Hatası

Arkadaşlar iyi akşamlar Windows 11 e geçtiğimde Discord da sıkıntı yoktu gayet iyi çalışıyordu. Geçen gün ekran kartını değiştirdim ne alakadır bilmem discord rtc hatası vermeye başladı. Valorantta da hata veriyordu düzelttim. Secure boot ve TPM 2.0 ayalarını yaptım. B450m S2H kullanıyorum bios...
  14. Railof

Hangi model 3060ti daha iyi?

Gaming X iptal oldu kendim kullanıcam vb şeyler söyledi. Zotac alıyorum bende
  15. Railof

Japonya dışındaki ürünler de zaten tr garantili ürünlerle aynı fiyata satılıyor üstüne direk 1000TL ekliyor lar.
  16. Railof

Ne olur ne olmaz garanti her daim iyi bir şey değil mi.
  17. Railof

Ordan bakıyorum işte 10.000 in altında bulamadım. Tr garantili olanlardan. Hep amazon yurt dışı garantisi diyorlar.
  18. Railof

10.000 den aşağı 3060ti bulamadım. 9000 nasıl
  19. Railof

Şu anki piyasada ne kadar verilir sence o karta
  20. Railof

MSI GAMİNG X RTX 3060Tİ OC MSI VENTUS 2X RTX 3060Tİ OC ZOTAC TWİN EDGE OC RTX 3060Tİ Bu 3 model den hangisi iyi arkadaşlar aynı fiyata alabiliyorum şuan bunlardan birini.
Top Bottom