Neler Yeni

Hava Temizleyici Önerir misiniz?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Bütçe
1500
İyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar. 15m"2 lik bi odam var ve çok toz oluyor, çatı katı olduğu içinde alçak bu yüzden ağır bir havası oluyor. Hava temizleyiciler tozda topluyormuş galiba bende alayım bi tane dedim. Önümzüdeki 1-1.5 yıl içinde kendi evime çıkıcam bu yüzden 40-50m"2 lik yerlerdede aktif olarak iş görürse iyi olur. Uzun ömürlü ve parasını hak eden bir şey almak istiyorum. 1500TL gibi bir bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum. Zaten büyük ihtimalle taksitli falan alıcam. o yüzden çoook iyi buna kesin 2000 değer diyorsanız en fazla oraya çıkıp kendimi zorlayabilirim.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda bir bilgim yok fakat böyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Cam yok mu? Küçük de olsa cam olması lazım.
Cam var tabi de Kış mevsimi olduğu için açılmıyor :D

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Bence para vermeye gerek yok. :D
Ben cam açardım çık odadan 15dk havalandır geri gir boşuna para harcamanı önermem.
Seneye eve çıkacakmışsın zaten.
Enerji tasarrufu için cam açmamaya çalışıyorum. gündüz ben evde değilken güneş ısısıyla evin içi güzel ısınıyor. Akşamda ev ılık oluyor. Soğuk bir bölgede oturduğum içinde çok az ısı dengesi sağlamak için doğalgaz açıp sıcaklığı dengeliyorum. Böylelikle tüm kış geçiyor :D fazlada doğalgaz parası vermiyorum. Bahçeli bir yerde oturuyorum çok toz kalkıyor cam açarsam ekstra olarak buda var :D

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
İyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar. 15m"2 lik bi odam var ve çok toz oluyor, çatı katı olduğu içinde alçak bu yüzden ağır bir havası oluyor. Hava temizleyiciler tozda topluyormuş galiba bende alayım bi tane dedim. Önümzüdeki 1-1.5 yıl içinde kendi evime çıkıcam bu yüzden 40-50m"2 lik yerlerdede aktif olarak iş görürse iyi olur. Uzun ömürlü ve parasını hak eden bir şey almak istiyorum. 1500TL gibi bir bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum. Zaten büyük ihtimalle taksitli falan alıcam. o yüzden çoook iyi buna kesin 2000 değer diyorsanız en fazla oraya çıkıp kendimi zorlayabilirim.
Fiyat performans olarak xiaomi nin hava temizleme cihazı var alanların çoğu memnun

Yalnız şunu bil bu cihazlar havada ki toz gibi polen gibi partikulelri yakalayıp filitre ediyor temiz hava üretmiyor odada ki havayı içine çekip filitreden geçirip partikülleri yakalıyor

Eğer odan havassızsa nefes alıp vermekten oksijen seviyesi azalıp karbondioksit seviyesi artıyorsa bunun için yapacak bir şeyin yok bu cihazlar oksijen üretmiyor bilgin olsun

Ayrıca bu cihazların filitresi 6 ayla 12 ay arasında odada ki havanin kalitesine göre değişiklik gösterecek şekilde değişmesi gerekiyor filitreleri de ucuz değil bilgin olsun

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Fiyat performans olarak xiaomi nin hava temizleme cihazı var alanların çoğu memnun

Yalnız şunu bil bu cihazlar havada ki toz gibi polen gibi partikulelri yakalayıp filitre ediyor temiz hava üretmiyor odada ki havayı içine çekip filitreden geçirip partikülleri yakalıyor

Eğer odan havassızsa nefes alıp vermekten oksijen seviyesi azalıp karbondioksit seviyesi artıyorsa bunun için yapacak bir şeyin yok bu cihazlar oksijen üretmiyor bilgin olsun

Ayrıca bu cihazların filitresi 6 ayla 12 ay arasında odada ki havanin kalitesine göre değişiklik gösterecek şekilde değişmesi gerekiyor filitreleri de ucuz değil bilgin olsun
filtre fiyatlarını gördüm yetti bana :D teşekkür ederim bilgilendirme için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom