Arama sonuçları: *

1. A

Hangi tozu almam gerek

hocam çok zorlanmıyorum protein oceandan almıstım limonata gibi geldi ayrıca idmanda mdiemi bulandırdı
  2. A

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

ilk içişinde kim sevdi ki tadını hocam
  3. A

Hangi tozu almam gerek

hocam l carnitin hakkında ne düşünüyorsun ben kullandım pek gerek yok gibi geldi de suan beslenmemi çok kasmıyorum mart 1 de başlıycam ona göre alayım
  4. A

Hangi tozu almam gerek

beslenmesiz olmaz bu hele zayıfsan proteinini karbonhidratını düzgün alman lazım sana protein tozu al desem 20 gram protein var içinde fiyatına göre sana pek bi etki etmiycektir genel beslenmeni düzeltmen kullancağın en iyi tozdan daha iyidir belki pre workout antremanda yardımcı olabilr sana
  5. A

Hangi tozu almam gerek

hayvan gibi ye toz ilerde alırsın
  6. A

250-350binlik araç önerisi

hocam allaha şükür durumumuz iyi yoksa hiç araba mevzusu olmazdı zaten ama yüksek bütçelere çıkcak kadar da iyi değiliz benim çalışmadığım durumda
  7. A

hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündüm
  8. A

arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
  9. A

TYT netleri artmıyor

fen çalış matta en alt kitaptan başlaman lazım süre az msü degilde 5 ay icinde 80 netlere rahat çıkabilirsin istikrarlı olursan ama aytden de giriceksen işin biraz zor
  10. A

TYT netleri artmıyor

mezun değilsin inşallah
  11. A

Valorant sizde de çöktümü ? (düzeldi)

epic games çöktü bende de r
  12. A

Hangi iPhone almak mantıklı

şubata kadar bekle 15 al bence
  13. A

Asus monitörümde bozulma

VG277Q1A 27 şu hocam 1732014554 gelip gidiyor hocam temassızlık var gibi ama hiç anlamıyorum ne dersiniz
  14. A

Asus monitörümde bozulma

arkadaşlar problem videodaki gibi(yazıyı çok takmayın lutfn) arada gelip gidiyor ve imleci oraya getirdiğimde kasıyor donuyor ne yapmam lazım 1732013864 1732013900 whatsappa girince daha fazla cıkıyor ne alaka bilmiyorum :D o yüzden orda çektim yanlış anlaşılmasın
  15. A

antibiyotikten sonra alkol alımı

sorma hocam asdşlkfnadslşjkfndsjklfb yasıyorum allaha sukur (eyvallah saolasın)
  16. A

ölmiyim yeter haci
  17. A

beyler sa dün 8 civarlarında antibiyotik ve 2 hap daha içtim ne olduklarini bilmiyom sonra 1 kirmizi 1 de shot ictim sıkıntı cıkar mı hafif kasınıyom gibi geliyo
  18. A

Bulk yaparken obez oldum

kanka tabii ki olur da arkadaş obez olmuş benim dediğimi yapan kürdan olur yani bu belli bişey
  19. A

Bulk yaparken obez oldum

öyle şeymi oılur kanka diyet yapanlarda bütün gün koşsun o zaman 500 kaloriyle beslensin sonra kas yapar
  20. A

devlette jinekomasti ameliyatı nasıl olurum

kiloluydum dedim şuan 80 kiloyum 183 boyum yağ oranım normal biinsan gibi bütün kas gruplarım gözüküyor bide spora gittiğim için göğüs kasımla beraber daha da büyük durmaya başladı
Top Bottom