Arama sonuçları: *

1. E

16 yaş gym için vitamin önerileri

1.si ne yesem kilo alamıyorum diye bir şey yok yeteri kadar yemiyorsun demem ki. Daha fazla yiyeceksin. İştah sorununu minumuma indirmek için hızlı sindirilen şeyler ye. Baldo pirinç gibi. 2.si vitamin mineral değerlerini git dahiliyeye ölçtür. Öyle al. Kafana göre alınmaz onlar. Omega 3 ü...
  2. E

Çözüldü✓ Tn panel monitor alinir mi

Doğru diyor artık ipsler bile tırt ama para yok mecbur ipsten devam :D
  3. E

Çözüldü✓ Tn panel monitor alinir mi

O eskidendi artık ips panellerde düsük tepkime süresine erişebiliyor rahatlıkla. Tn panel alınmaz ips al geç
  4. E

Evrende herşeyin rastgele olması

Burada derken forumu kastediyor ki haklı da. Buradakilerin %99.9unun (ben de dahil kendimi tenzih etmiyorum) bu konu hakkında en ufak bir kitap , düşünür vs açıp okumuşluğu yok. Dolayısıyla fikri de yok. Mantıklı , kaliteli cevaplar ve nezih bir tartışma ortamı bulman güç. En fazla “kardeşim...
  5. E

Maksimum 5K güncel kulaklık tavsiyesi

İndirimde hocam bir sebebi yok. Normal cloud 3 hepsi böyle dts var hepsinde. Kasım aralık gibi 3500 görmüştü. O zamandan beri en ucuz fiyat bu.
  6. E

Maksimum 5K güncel kulaklık tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-iii-dts-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-pm-HBC00004Z9BNP
  7. E

Steam batarsa ne olur?

Epicte ve Steamde aldığımız oyunları aslında kiralıyoruz. Battıklarını veya bir herhangi bir sebep olsun diyelim. Bu iki firma da oyunlara erişimimizi engelleme hakkını saklı tutar. Yes yes diyip geçtiğimiz yerlerde bunlar belirtiliyor. AmazonVideo,AppleTV vs neredeyse hepsi bu şekilde. Oyun...
  8. E

Elden Ring 60fps Kilidini nasıl kaldırabilirim?

Program indirerek kaldırabiliyorsunuz yalnızca 1739719580 Nexusmodda bir mod indirerek yapılabiliyormuş
  9. E

Ucuza veya Bedavaya Office

Ona güvenilmez diyolar hocam kms falan
  10. E

Ucuza veya Bedavaya Office

Arkadaşlar format atacağım bilgisayara , windowsu tekrar kurduktan sonda office programlarını nasıl tedarik ederim full sürüm şeklinde, internetten ucuza key almayı düşünüyorum başka bedavaya etkileştirecek yöntem var mı ? Webten ücretsiz kullanma olayını söylemeyin lütfen kısıtlı oradaki araç...
  11. E

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

Ya gtav rpler candır aslında hep oynamak istemişimdir de. Onlar da geceleri aktif oluyor ben de odada tek kalmıyorum dolayısıyla gece oynayamıyorum sıkıntı. Ne alaka şimdi dersen öyle aklıma geldi -_-
  12. E

Ben oynuyordum renkli taş vardı ya kılıca dönüşen. Onu müzeye sattım sonra çölü açınça onun ne olduğunu öğrendim yaptığım bu mallık yüzünden alt f4 attım atış o atış en son 2024 Nisan da oynamışım
  13. E

Yeni karakter ekliyor bir ton yeni yerler yeni diyaloglar vs. Oyunu baştan yapıyor neredeyse. O yüzden önce normalini görün derim ben
  14. E

Hikayede ilerlemediysen , oyunu bitirmediysen veya bitirmeye yaklaşmadıysan ekleşebiliriz benim de tam 100 saat var ama en fazla çölü açabildim , devamlı ara ver yeni save ara ver yeni save şeklinde oynadığımdan devam ettiremedim 😂 yazın tekrar başlamayı düşünüyorum şimdi denk gelince sorayım...
  15. E

USB , DVDSIZ FORMAT ATMAK

Bir de reisler şey sorayım: Bende harici disk var şimdi boş içi. Laptoba format atıp buna kuracağım yeni windowsu, nasıl yapayım direkt laptoba takıp o disktten format atabilir miyim veya usb gibi öncesinde başka bilgisayardan windows kurulumu mu atmam lazım içine. Diskten diske format...
  16. E

Bence normal oyna bi öğren oyunu baya ilerle , sonra expanded modu falan var öyle oynarsın
  17. E

Kaç saatin var kral
  18. E

Öneri Simülasyon oyunu önerisi

Hocam şans verin stardew harikadır yalnız koşturarak oynamayacaksınız aman şuraya yetişiyim aman buna koşayım derseniz tat alamazsanız , tadını çıkara çıkara kasabada gezerek , kasabalılarla kaynaşarak tanışarak arkalarındaki derin hikayeleri (hepsinin bir hikayesi var) öğrenerek oynarsanız çok...
  19. E

Ya ben de öyle biliyordum da Recep Baltaş böyle diyince şaşırdım
  20. E

Merhaba arkadaşlar 15 saniyenizi ayırıp bakar mısınız bu işlem format mı oluyor yoksa sıfırlamak mı ? Format atmak istiyorum laptobuma , halihazırda usb belleğim yok eğer bu şekilde format oluyorsa böyle atacağım yoksa normal usb ile atacağım
Top Bottom