Neler Yeni

USB , DVDSIZ FORMAT ATMAK

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Merhaba arkadaşlar 15 saniyenizi ayırıp bakar mısınız bu işlem format mı oluyor yoksa sıfırlamak mı ? Format atmak istiyorum laptobuma , halihazırda usb belleğim yok eğer bu şekilde format oluyorsa böyle atacağım yoksa normal usb ile atacağım

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
BYsimiti
Gönderdiğin normal sıfırlama format USB oluyor

1905

80+ Silver
her zaman usb ile temiz format daha iyidir ancak usb yoksa böyle de atabilirsiniz.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağmur
Merhaba arkadaşlar 15 saniyenizi ayırıp bakar mısınız bu işlem format mı oluyor yoksa sıfırlamak mı ? Format atmak istiyorum laptobuma , halihazırda usb belleğim yok eğer bu şekilde format oluyorsa böyle atacağım yoksa normal usb ile atacağım
Usb ile atmanı tavsiye ederim temiz bi kurulum olur usb olmadan belki ufak sorunlar olabilir ama usb ile kafan rahat kolayca atarsın tavsiyem budur <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb ile atmanı tavsiye ederim temiz bi kurulum olur usb olmadan belki ufak sorunlar olabilir ama usb ile kafan rahat kolayca atarsın tavsiyem budur <3
Gönderdiğin normal sıfırlama format USB oluyor
her zaman usb ile temiz format daha iyidir ancak usb yoksa böyle de atabilirsiniz.
Bir de reisler şey sorayım:
Bende harici disk var şimdi boş içi. Laptoba format atıp buna kuracağım yeni windowsu, nasıl yapayım direkt laptoba takıp o disktten format atabilir miyim veya usb gibi öncesinde başka bilgisayardan windows kurulumu mu atmam lazım içine.
Diskten diske format atılıyormuş yani direkt laptoba takarak bunu, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

1905

80+ Silver
diskin içi bomboş ise usbsiz kuramazsınız diye biliyorum. iki diski de laptopa aynanda bağlayabilirseniz bi ihtimal olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,299
Üyeler
168,276
Son üye
Swarleys
Top Bottom