Evet sana da cevap veremezler, en fazla yapacakları iş PSU'nu suçlamak olacak. Zannediyorlar ki biz durduk yere Nvidia sevdik, sırf marka için sevdik. La...
her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor...
Her şey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayar öyle önümde duruyordu ben dokunmuyordum bile üstümü değiştiriyordum, bir anda görüntü gitti ve monitör...
12gb VRAM gayet yeterli günümüz için ve AMD de yaşama ihtimali olan sorunların hiçbirini Nvidia da yaşamayacak, en mantıklısı Nvidia uzun süredir AMD...
gidersin emulator veyahut başka bir şey kurarsın bir problem olur saçma sapan hatalar olur 40 takla atarsın problem nerden geliyor diye herkeste olucak diye...
Durumu olmayan insanların "AMD al kanka" diyeceği konu başlığıdır. Ben onu bunu bilmem, herkesin sorunlar çözüldü dediği RX6000 serisinde RX 6700 XT ekran...
ASUS TUF gaming B650M-E anakart ve Corsair H100 240mmlik sıvı soğutma kullanıyorum. Diğer bileşenlerim yeterlidir zaten NZXT C750 Gold Core PSU var.
Sorum...
https://www.eneba.com/tr/steam-lego-r-batmantm-legacy-of-the-dark-knight-steam-key-pc-row bu oyunu almak istiyorum ama türkiyede geçiyor mu emin değilim?
Selamın aleyküm bi ilan gördüm ilanda rtx4070 12gb furmark test sonuçlarını gördüm sıcaklıklar cok mu yüksek bunu düşürmenin bi yolu yok mu test 2k da...
Güncelleme,monitör geldi kullanıyorum. Renkler muazzam. Ghosting yok overshoot yok tepki süresi çok iyi bir monitörde olması gereken her şey çok iyi. Cevap...