tamamen kişisel deneyimden yola çıkarak razer kulaklıkların malzemesi inanılmaz tırt. yan menteşeden kırılıyor, kafa bandından kırılıyor. kafa yastığı kısmı...
Öncelikle 27 inç için 2k sweet spot. Tam uyuyor.
hocam monitör çok güzeldi renkleri tepkimesi siyahları falan her şey mükemmeldi bir anda kendini kapattı...
Pazar akşamı 10 da RAM siparişi verdim, yarım saat sonra iptal etmek istedim. “iptal onay bekleniyor” yazısı ile karşı karşıya kaldım. Ertesi gün iptalimi...
Puan hesabıyla değilde direkt nakit olarak 31.099’a gelmiyorsa başlığa yazmak mantıklı değil ya. Başlığa gerçek fiyatı puanıda açıklamaya yazmalıyız...
Amd ekran kartı hiçbir zaman alınmaz. Sorunlar çözüldü diyenlere aldırma her nesilde aynı palavrayı sıkarlar. Rx 9060xt veya rx9070xt stuttering issue diye...
Merhaba şu anda bu RAM'ı almak istiyorum fiyat olarak makul gözüküyor Kingston markasıda bilinen kaliteli bir marka olduğu için cazip geliyor. Sizin...
Evet sana da cevap veremezler, en fazla yapacakları iş PSU'nu suçlamak olacak. Zannediyorlar ki biz durduk yere Nvidia sevdik, sırf marka için sevdik. La...