Friedhelm isimli üyenin son içerikleri

1. F

Incehesap Ram Saçmalığı

incehesapta hangi mevkide çalışıyorsun acaba
  2. F

Incehesap Ram Saçmalığı

aynen kanks
  3. F

Incehesap Ram Saçmalığı

müşteriyi değil firmayı haklı görmeye alışmış koyun zihniyeti hangi partiye verdin oyunu acaba
  4. F

Lg Ultragear 27g640a-B Alınır mı?

Ne farkeder yarım inç
  5. F

Lg Ultragear 27g640a-B Alınır mı?

Öncelikle 27 inç için 2k sweet spot. Tam uyuyor. hocam monitör çok güzeldi renkleri tepkimesi siyahları falan her şey mükemmeldi bir anda kendini kapattı monitör ve bir daha açılmadı. Osd ekranını bile göremez hale geldim. Bu model sanırım kronik sorunlu oyüzden fiyatı gittikçe daha çok...
  6. F

Tebilon İptal Edememe Rezilliği

Pazar akşamı 10 da RAM siparişi verdim, yarım saat sonra iptal etmek istedim. “iptal onay bekleniyor” yazısı ile karşı karşıya kaldım. Ertesi gün iptalimi kesinleştirmek için aradım. Müşteri hizmetleri sürekli gün içinde onaylanacağını, iptalin sağlanacağını söylediler. Saatler geçiyor tık yok...
  7. F

Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

Amd ekran kartı hiçbir zaman alınmaz. Sorunlar çözüldü diyenlere aldırma her nesilde aynı palavrayı sıkarlar. Rx 9060xt veya rx9070xt stuttering issue diye arat bakıyım internette o fiyat performans diye övenleri görücek misin. İkna olmazsanda techolay 2 aylık amd ekran kartı deneyimi videosunu...
  8. F

Ddr5 Ram Önerisi 2026

biri cevap yazabilir mi
  9. F

Ddr5 Ram Önerisi 2026

Merhaba şu anda bu RAM'ı almak istiyorum fiyat olarak makul gözüküyor Kingston markasıda bilinen kaliteli bir marka olduğu için cazip geliyor. Sizin öneriniz var mıdır AMD sistem kullanıyorum ASUS TUF B650M-E R5 7500F işlemci...
  10. F

❌İndirim Bitti! Hot Wheels 78 Porsche 935 Linkteki Ürünlerle Birlikte Alımda Bedava

YAŞASIN! Tam da bir teknoloji forumunda görmeyi beklediğim indirim.
  11. F

AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor. ulan hani 6000 serisinde sorunlar çözülmüştü? bende zamanında rx6700xt almak gibi bir hata yapmıştım. kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu...
  12. F

Monitör'den Bir Anda Görüntü Kesildi

Her şey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayar öyle önümde duruyordu ben dokunmuyordum bile üstümü değiştiriyordum, bir anda görüntü gitti ve monitör siyah bir şekilde durmaya başladı. Kendi menüsüne bile erişemiyorum. PC'de sorun var mı diye PlayStation'dan görüntü almayı denedim gene olmadı...
  13. F

Rtx 5070 12 GB Vs 9070 Xt 16 GB

Durumu olmayan insanların "AMD al kanka" diyeceği konu başlığıdır. Ben onu bunu bilmem, herkesin sorunlar çözüldü dediği RX6000 serisinde RX 6700 XT ekran kartı almıştım. Kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu tüm deneyimim rezil olmuştu. Her yeni nesilde maddi durumu olmadığı için AMD alan...
  14. F

Sistemim Ryzen 7 9800x3d İçin Yeterli mi?

onu nasıl yapacağım hocam ryzen master ile otomatik curve yapsam yetermi?
  15. F

Sistemim Ryzen 7 9800x3d İçin Yeterli mi?

240mm sıvı soğutma bu işlemciler için yeterli midir?
Geri