her yeni nesilde nvidia kullanıp amd öven influncerlar ve maddi durumu olmadığından nvidia alamayan amd fan kitlesi hep "bu nesilde sorunu çözüldü " diyor. ulan hani 6000 serisinde sorunlar çözülmüştü? bende zamanında rx6700xt almak gibi bir hata yapmıştım. kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu...
Her şey normaldi hiçbir sıkıntı yoktu bilgisayar öyle önümde duruyordu ben dokunmuyordum bile üstümü değiştiriyordum, bir anda görüntü gitti ve monitör siyah bir şekilde durmaya başladı. Kendi menüsüne bile erişemiyorum. PC'de sorun var mı diye PlayStation'dan görüntü almayı denedim gene olmadı...
Durumu olmayan insanların "AMD al kanka" diyeceği konu başlığıdır. Ben onu bunu bilmem, herkesin sorunlar çözüldü dediği RX6000 serisinde RX 6700 XT ekran kartı almıştım. Kart kendini kapatıp kapatıp duruyordu tüm deneyimim rezil olmuştu. Her yeni nesilde maddi durumu olmadığı için AMD alan...
ASUS TUF gaming B650M-E anakart ve Corsair H100 240mmlik sıvı soğutma kullanıyorum. Diğer bileşenlerim yeterlidir zaten NZXT C750 Gold Core PSU var.
Sorum şu ki bu anakart ve sıvı soğutmayı değiştirmeye gerek kalmadan Ryzen 7 9800X3D veya Ryzen 7 7800X3D işlemciyi takabilir miyim? Sadece oyun...
https://www.eneba.com/tr/steam-lego-r-batmantm-legacy-of-the-dark-knight-steam-key-pc-row bu oyunu almak istiyorum ama türkiyede geçiyor mu emin değilim?
Güncelleme,monitör geldi kullanıyorum. Renkler muazzam. Ghosting yok overshoot yok tepki süresi çok iyi bir monitörde olması gereken her şey çok iyi. Cevap yazmayan ARKADAŞA da teşekkürler malum cumhurbaşkanı olmak kolay değil. Almayı düşünüp bu gönderiyi gören varsa hiç çekinmeden alabilir...
hocam o dediğiniz normal her monitörde bi ayarı açınca başka ayarı kapatıyor gigabyte da böyle asusda msi da böyle hepsinde olur bazı özellikler mantıken aynı anda çalışamıyor çünkü
Evet hocam sadece 2 şey kafama takıldı, biri ölü pixel olabiliyormuş bazı insanlarda tamamen şans işi.
Diğeri de vatan da bakarken her şey çok güzel renkler siyahlar ama beyazı bir tık mavimsi geldi ama kontrast ayarı yapmıştım kendime göre tüm ayarları değiştirmiştim diğer modelleri...
Vatanın Hepsiburada üzerinden indirimiyle 14200'e denk getirdim. Fiyatı uygun geldi vatan da ekranı incelediğimde de renkleri siyahları vs gözüme çok hoş geldi. Zaten özellikleri bir oyuncu monitörü için harika. Siz ne düşünüyorsunuz?
Fiyatları birbirine çok yakın özellikleri de aynı şekilde çok kararsız kaldım sizin fikirleriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.
hocam siparişi verdim ve şuanda kasamdaki fanları ayarlamak için biosa girdiğimde videodaki gibi seçenekler çıkmadı bende anakartım asus tuf sadece pwm ve dc mode arasında seçim birde fan hızları çıktı hepsini full speed ve pwm mod yapıp çıktım