Adamlar temizlemeye bile tenezzül etmemiş :) bende eski işlemcimi ince hesaptan almıştım bir sorun yaşamadım şanssızlık size denk gelmiş büyük ihtimal iade...
Merhaba 1 yıldır Mchose ace 68 kullanıyorum klavye genel olarak güzel ama bazen d tuşu basmıyor birde klavyenin tuşları çok sıkışık o yüzden bende bu...
Merhaba CS 2 için klavye arıyorum mchose ace 68 kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor ace 68 ayarında veya daha iyi bir klavye önerir misiniz? Bütçem en fazla...
Merhaba arkadaşlar MCHOSE Ace 68 klavye kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor bir de kablosuz bir klavye geçmek istiyorum Max 3K bütçeden Wireless'ya da...
Hocam ben de yeni ATK SKY geçtim kontrollü oynuyorsan kayıp gitmesin aimi istediğimde durdurayım diyorsan kontrol mousepad olarak bu ürünü alabilirsin...
Merhaba mouse ve mouse pad ikilisini yeniliyorum mouse olarak Razer Viper V3 Pro sipariş ettim mouse pad olarak 2 yıl önce Vatan'dan inca mouse pad almıştım...
Merhaba Corsair 480T kasadan Thermaltake View 370 TG kasaya geçtim bu kasaya ekstra olarak alt tarafa 3lü fan kiti almalımıyım almalısın derseniz öneri...
2 fanlı 4 veya 6 bakır borulu (6 olursa iyi olur) bir hava soğutma işinizi görecektir thermalright ürünlerini tavsiye ederim kaliteli ürünleri var baya bir...