Hocam ben de yeni ATK SKY geçtim kontrollü oynuyorsan kayıp gitmesin aimi istediğimde durdurayım diyorsan kontrol mousepad olarak bu ürünü alabilirsin...
Merhaba mouse ve mouse pad ikilisini yeniliyorum mouse olarak Razer Viper V3 Pro sipariş ettim mouse pad olarak 2 yıl önce Vatan'dan inca mouse pad almıştım...
Merhaba Corsair 480T kasadan Thermaltake View 370 TG kasaya geçtim bu kasaya ekstra olarak alt tarafa 3lü fan kiti almalımıyım almalısın derseniz öneri...
2 fanlı 4 veya 6 bakır borulu (6 olursa iyi olur) bir hava soğutma işinizi görecektir thermalright ürünlerini tavsiye ederim kaliteli ürünleri var baya bir...
Yok olmuyor denedim ama indirme başlarken 19 mb ile başlıyor 1 2 kbps ee kadar iniyor neredeyse indirme duracak az öncede 1 e kadar indi sonra hata kodu 105...
Nihayetinde 9700x e karar kıldım aradaki 3000 tl farkı sistemimde başka yükseltmeler için kullanmak daha mantıklı geldi herkese yardımları için teşekkürler
Anladım hocam ayar çekmeyle uğraşmıyım o zaman 7800x3d alıyım sonra aklımda kalacak çünkü
1779390803
Ptt avm inventus satıyor iyi midir? sizce hızlı gelirmi...