Adamlar temizlemeye bile tenezzül etmemiş :) bende eski işlemcimi ince hesaptan almıştım bir sorun yaşamadım şanssızlık size denk gelmiş büyük ihtimal iade ürününü size göndermişler ama temizleyin bari de anlamayalım 😂
1783574315
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin iade edin...
Merhaba 1 yıldır Mchose ace 68 kullanıyorum klavye genel olarak güzel ama bazen d tuşu basmıyor birde klavyenin tuşları çok sıkışık o yüzden bende bu klavyeyi gördüm tasarımcılar hoşuma gitti ama performans malzeme kalitesi vs nasıldır bilmiyorum sizce 3k ya bu klavyeye geçiririm yada alternatif...
Merhaba CS 2 için klavye arıyorum mchose ace 68 kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor ace 68 ayarında veya daha iyi bir klavye önerir misiniz? Bütçem en fazla 3000 TL
Merhaba arkadaşlar MCHOSE Ace 68 klavye kullanıyorum ama ara ara tuş basmıyor bir de kablosuz bir klavye geçmek istiyorum Max 3K bütçeden Wireless'ya da kablolu olursa da ace 68'den daha iyi bir klavye arayışım var önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ben de yeni ATK SKY geçtim kontrollü oynuyorsan kayıp gitmesin aimi istediğimde durdurayım diyorsan kontrol mousepad olarak bu ürünü alabilirsin pürüzlü bir yüzeyi var İnca mouse pad'den geçince kendime geldim :)
Merhaba mouse ve mouse pad ikilisini yeniliyorum mouse olarak Razer Viper V3 Pro sipariş ettim mouse pad olarak 2 yıl önce Vatan'dan inca mouse pad almıştım şu an onu kullanıyorum koldan oynuyorum sensim genel olarak oyunlarda düşük orta CS Valorant ve Apex ağırlıklı kullanacağım maksimum 2K...
Merhaba Corsair 480T kasadan Thermaltake View 370 TG kasaya geçtim bu kasaya ekstra olarak alt tarafa 3lü fan kiti almalımıyım almalısın derseniz öneri yaparsanız sevinirim.
https://www.gaming.gen.tr/urun/566623/thermalright-assassin-x-120-v2-plus-tl-c12rb-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
1780939771
Kasanın hava akışı da önemli tabi oda sıcaklığı falan bunlar hep etken eğer hava akışı kötü bir kasa...
2 fanlı 4 veya 6 bakır borulu (6 olursa iyi olur) bir hava soğutma işinizi görecektir thermalright ürünlerini tavsiye ederim kaliteli ürünleri var baya bir süre kullandım