uzun yıllardır sim racingle ilgilenen biri olarak g29 u önermem. giriş seviyesi dişli kullanan bir ürün. evet ilk etapta sana güzel gelecektir fakat çok...
ps5 pro kullanıcısıyım. pc alışkanlığı fps oyunlarda zorluyor epey. ama bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. düzgün bir ekranın varsa ortalama bir pcden...
baktığım sistem 460000 yen civarı tutuyor. güncel kur ile 130k gibi bir karşılığı var. tax free falan derken 115-120 arasına geliyor. TR'den kasa aldığım...
detaylı yazınız için teşekkür ederim. şimdi baktım superflower 1000w platinum pro psu 8k civarına geliyor. TR'de 10kya asus veya msi almaktan mantıklı...
Garanti konusu düşündürür. Fakat bu yurtdışından ürün almanıza engel korku yaratacak unsur değildir. Ben türkiyede distribütörü vs. Olmayan güç kaynağı...
evet garanti konusu beni de düşündürüyor.. çok teşekkür ederim hocam.
avrupa fiyatlarına çok bakmadım o yüzden hakim değilim fakat bize göre bariz ucuz...
Açıkçası japonya hem pahalı hem de performans değil görselleğin önemli olduğu bileşenler yoğunlukta burda 5600mhz cl48 ram satılmıyor bedava da olsa alanı...
Japonya'dan alırsanız garanti diye bir şeyiniz çok yüksek ihtimalle olmayacak. Bende tayvan'dan anakart satın almıştım; normalde 3 yıl garantisi vardı fakat...
sebebi nedir hocam? deneyim aktarımı rica etsem?
dünden beri biraz aydınlattınız açıkcası, öncelikle çok teşekkür ederim. ben tamamen pc builder uygulaması...
Öncelikle 5080li bir sistem hayatta 200 230k tutmaz hocam. Mantıklı F/P dizersen 140 150 ye bağlarsın. Pc parçalarında çok sorun çıkabiliyor muhattap...