C segmenti olması şart değilse skoda fabia, seat ibiza gibi kardeş modelleri de önerebilirim. 1.0tsi motor 3 silindirli olmasına rağmen makul bir tüketime...
Hocalarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında başlarda punto düşünüyordum ancak puntoların piyasası gereksiz şişmiş. Parasının ederi bu araçları...
5070ti-9800x3d kombinasyonu güzel fakat @Oguzhansah 'a katılıyorum. mATX olması, ram,böyle bir kombinasyona 750w bronz psu paraya yazık etmek demek. ben de...
alfalarda hava filtresi ön salıncağın üstünde konumlandırılmış durumda. yoğun su birikintisi olduğunda hava filtresinden su çekip motor kitleme ihtimali var...
ben obd port adaptörü de aldım. sadece 2 pin dolu bu da araca zarar vermeden ihtiyacı olan gücü almasını sağlıyor. aynı zamanda kendi içinde akü şarj...
hem kendi aracımda hem de hanımın aracında ddpai z50pro kullanıyorum. görüntü kalitesi gerçekten iyi. gece karanlığında bile plakaları rahatça ayırt...
amazon prime indirimleri dönemi gigabyte 5070ti gaming oc'yi 58kya aldım. soğutmasından ve performansından ziyadesiyle memnunum. soğutma olarak iyi ve...
Malum site fiyatını yazdım fakat foruma özel ciddi alıcıyla makul pazarlığa dahil olabilirim.
NOT: Telefonun kamera ve ışık azizliğinden ürünler gri...