Onu ben de okudum ama güncellemelerle kestiği söyleniyor. Sff istemediğim için ve paraf vb kampanyalara dahil olamadığım için aldım bu ürünü. Avantajım şu...
Valla ben baya makul şekilde sistemi dizdim vade farksız 9 taksit mevzusu çok da iyi oldu. Bir tek kasa kaldı. Atx karta uygun, 360mm soğutucuya da uyacak...
Aslında o yüzden gigabyte gaming OC demiştim hocam. Pek çok kaynakta gaming trio ve rogun bir tık altında gösteriliyor. Sff istemiyorum ama orada netim 😅
Hocam ssf istemiyorum. Malesef paraf da yok. Vade farksız 9 taksit de mantıklı geldi ama dediğiniz gibi 6-7k daha verince 5080 alınması da kafa karıştırıyor.
aynı rami 6000 mhz cl30 ayarlamak mümkün mü ya? stabil olmaz testleri o şekilde yapılmıyor gibi bir görüş var çünkü. fazla bilgi sahibi değilim o yüzden...
uzun yıllardır sim racingle ilgilenen biri olarak g29 u önermem. giriş seviyesi dişli kullanan bir ürün. evet ilk etapta sana güzel gelecektir fakat çok...
ps5 pro kullanıcısıyım. pc alışkanlığı fps oyunlarda zorluyor epey. ama bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. düzgün bir ekranın varsa ortalama bir pcden...