aynı işlemciyi lian li galahad ii trinity performans ile kullanıyorum. oda öğleden sonra güneşini full alıyor genelde sıcak bir ortam. o haliyle yükte maks...
kral oyuncu koltuğunda vücut ölçüleri ciddi önem taşıyor. taşıma kapasitesi, malzeme dayanıklılığı önemli. malum pc başında epey vakit geçirebiliyoruz...
amazon prime indirimleri döneminde mag 850 max gaming, 7800x3d, corsair vengance 16x2 ddr5 6000 mhz, lian li galahad ii trinity performance, gigabyte 5070ti...
single kit almayı önermiyorum. geçtiğimiz ay sistem toplarken patriot venom cl30 aldım 2 tane. ne yaparsam yapayım expolayamadım. 4200 mhzde sorun yok...
tek çekim veya 6 taksit vs mevzusu darlamıyorsa ve acil ihtiyaçsa alınır. 9 taksit 22k ya zaten alınıyor. amazon prime veya hb indirimlerinde benzer...
aynı ram ile sistem topladım. malesef single kit olduğu için expolamak tamamen şans işi. 2 gün uğraşıp farklı setuplar denedim, 4200mhz harici pc açılmadı...
yaptığım yoruma arkadaş inanarak boş konuştu single kit ramle şöyle olur böyle olur diye. bi vasfım var ki bilgi paylaşıyorum. single kit rami entegrasyonu...
"anlayan" usta bulması zor. hele ki istanbul, ankara, izmir gibi büyük şehirlerde veya klasik otomobil tutkunu olan birinin bir şekilde hizmet verdiği bir...
aynı sorunla karşılaştım. aynı işlemci, b850 anakart ile 4200 mhzde sorun yok. fakat expo yapmaya çalıştığımda olmuyor. bütün gece bununla uğraştım ve...
tabiri caiz ise "arabacı" biri olarak hemen anlatayım. klasik otomobillerde fiyatların dengesizlik sebebi tamamen, otomobil sahibinin malına harcadığı para...
benzer bir sistemi yeni topladım. 7800x3d, 5070ti, msi b850 gaming plus max wifi, asus tuf 1000w 80+gold,viper venom 6000mhz cl30 ram X2, lexar nm790 2 tb...