Nox44 isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

haziran ayı amazon indiriminde 6k ya lian li galahad ii trinity performans denk getirmiştim. haliyle planlamamdaki arctici almadım. bu paraya en iyisi ama indirimdeki galahadla yarışamaz :D
  2. N

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

motorun marka modelini de yazarsanız bir fikir söyleyeyim
  3. N

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

dmden spoiler atcam sana :D
  4. N

Shadow 3x mi Ventusmu

69k shadow için ciddi yüksek ya. gigabyte gaming ocyi haziranda 58 e aldım. soğutmasından ve ses seviyesinden gayet memnunum. @darktower ın da dediği gibi biraz marka algısı sebebiyle yüksek fiyatlar istiyorlar
  5. N

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

ayak işin kolayı tabla önemli bence
  6. N

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

ikea trotten 160x80 tabla kullanıyorum. 2 tane ayak ve 3 askı aparatıyla duvara sabitlenmiş durumda. sağlamlığı epey iyi. kasa, 32 inc monitör, ps5pro, laptop, ıvır zıvırlar derken üstünde pek çok şey var ve esneme 0. şu an tabla 3300 tl. ayaklarla beraber 5k civarına çıkartmak mümkün
  7. N

Hollanda'dan RTX 5080 + Ryzen 7 9800x3d Sistem Alınır mı? Tr Göre Karşılaştırma)

oldukça güçlü duruyor sistem. anakartı belki bir üst sınıfa çıkartabilirsiniz. benzer ürünleri aynı fiyatlara trden almak mümkün fakat, indirim kovalamaya ciddi bir mesai harcamanız gerekebilir
  8. N

PlayStation 5 Satıcı Önerisi

fly technology mağazası oldukça güvenilir. fiyatlar şu an nasıl bilmiyorum ama benim aldığım dönemde baya rekabetçilerdi
  9. N

Öneri Metin 2 İçin Hangi İşlemci Daha Çok İşimi Görür

kısa ve net cevap. evet
  10. N

9070xt Toplama Sistem Kurulumu İçin Yardım

işte sorun da orda. yüzbinlerce üretilen ürünün aynı banttan inmesini bekleyince şansa kalıyor durum tamamen. umarım sorun yaşamazsınız
  11. N

Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

düzelteyim diye oyunu sildiğimle kaldım :D tekrar download edit: düzelmemiş
  12. N

expo yapamazsanız zaten problem var demektir. ben de sistemimi toplarken aynı ramlerden almıştım. belki 50 kere denedim expolayamadım. iade edip double kit ram alınca çözmüştüm sorunu. patriot viper venomda single kit için böyle bir sorun malesef mevcut
  13. N

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. kabloların bağlantısı en kritik olan durum. hele ki ekran kartı için soket hiç görünmemeli. haricen sert davranmaktan kaçının montaj esnasında. zaten yardımcı olabilecek bir sürü video da mevcut. keyifli olsun :)
  14. N

Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

dün sorun yoktu bende de bu sabah sorun var ama anlamadım. çözen var mı?
  15. N

Masaüstü Bilgisayar İçin Kasa Önerisi

Asus Tuf Gt502 kullanıyorum. toz filtresi mevcut. çok minimal bir kasa değil fakat hem şık, hem de görsel olarak beni tatmin ettiğinden tercihim bu oldu. sizin sisteme de çok yakışacağını düşünüyorum
Geri