uzun yıllardır sim racingle ilgilenen biri olarak g29 u önermem. giriş seviyesi dişli kullanan bir ürün. evet ilk etapta sana güzel gelecektir fakat çok kısa vadede dişlileri bozuluyor. giriş-orta seviyede thrustmaster t300 rs-gt önerebilirim. kayışlı yapıya sahip ve oldukça dayanıklı. tek...
ps5 pro kullanıcısıyım. pc alışkanlığı fps oyunlarda zorluyor epey. ama bazı oyunlarda klavye mouse desteği var. düzgün bir ekranın varsa ortalama bir pcden daha iyi görüntü alabiliyorsun. evet ps plus ve ea pass gibi üyelikler maddi olarak ekstra külfet fakat haftalık oyunlarda ve passle gelen...
baktığım sistem 460000 yen civarı tutuyor. güncel kur ile 130k gibi bir karşılığı var. tax free falan derken 115-120 arasına geliyor. TR'den kasa aldığım senaryoda 130k ya çözüyorum. ama biraz site, firma sempatizanlığı yapmayıp akakçeden güvenilir firmalara baktığımda da 160-165k civarlarına...
detaylı yazınız için teşekkür ederim. şimdi baktım superflower 1000w platinum pro psu 8k civarına geliyor. TR'de 10kya asus veya msi almaktan mantıklı sanki. monitörüm var ama ram da ekleyebilirim diyorum. bir de dikkatimi çeken işlemci soğutucular ciddi ucuz. ağustosa kadar buranın fiyatlarıyla...
evet garanti konusu beni de düşündürüyor.. çok teşekkür ederim hocam.
avrupa fiyatlarına çok bakmadım o yüzden hakim değilim fakat bize göre bariz ucuz. akihabarada istediğim setupu bulabildim. hatta istediğim setup tam da sizinki :) bakalım TR'den garantisi olan ürün kovalamak daha mantıklı...
sebebi nedir hocam? deneyim aktarımı rica etsem?
dünden beri biraz aydınlattınız açıkcası, öncelikle çok teşekkür ederim. ben tamamen pc builder uygulaması olan sitelerden baktığım için yüksek fiyatlarla ilerliyormuşum bunu dün farkettim. bir süre TR'de kovalayacağım açıkcası. Japonya çok...
mevcut laptopun 2060'ı 6 sene sonra birçok oyunda keyif vermemeye başladı açıkcası hll ve yarış sim oyunlarında beni zorluyor. pc toplamak için bu kadar büyük paralar vermeye razı olunca alabildiğim en iyi setupu alayım dedim.. henüz netleşmedi kafamda bazı şeyler. eğer japonyaya karar verirsem...
Herkese merhaba.
İlk forum mesajım fakat biraz uzun olabilir :)
Msi GL75 Leopard 10Ser kullanan ve oyun oynamayı seven biriyken başıma gelen aksilikler silsilesi sonucu cihazımı 32" curved monitöre ekransız şekilde bağladım. Haliyle oyun odası da kurmuş oldum. Aynı zamanda Ps5 Pro sahibiyim...