Nox44 isimli üyenin son içerikleri

1. N

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

30 haziranda aldım yoktu domestos. münasip şekilde kullanıyorsundur umarım ahahaha
  2. N

1- sistemde 5080 istemiyordum 2- ben alırken zaten yoktu. olsa değerlendirirdim 3-zotac motac alacağıma almam zaten daha iyi. fikrin için teşekkürler domestos
  3. N

noluyo ya. 58kya gigabyte gaming oc aldım diye linç edilmiştim haziranda..
  4. N

PlayStation 5 Önerisi

ps5 pro kullanıcısıyım ankaradaki fly technologyden almıştım. @Carlo isimli arkadaş da paylaşmış hb sayfasını. düzgün bir ekran-monitör varsa şayet pro hem dahili depolamasıyla hem de gpu performansıyla daha başarılı. bütçe varsa pro tercih edilebilir
  5. N

300.000 Sistem Tavsiyesi Önemli

Selam Harun. Umarım sorunsuzca toplar, keyifle kullanırsın. dikkatimi çekenler şunlar, bu bütçeyle giriş seviyesi Prime seri ekran kartını ben tercih etmezdim, daha iyi soğutmaya sahip üst model bir gpu alınabilir. bir de arctic tabi ki müthiş bir sıvı soğutma, yine bu bütçeye daha iyisini almak...
  6. N

Asus Tuf 1000w Psu Alınır mı Vatan İndiriminden

aktif kullanıyorum. öyle aman aman sesli değil. genel olarak memnunum edit: haziran sonu amazon prime indiriminden 7400 TL'ye almıştım. fiyat bana yüksek geldi. 10kya bi tık daha iyisi bulunur sanki
  7. N

1 Milyon 100 Bine Otomatik Araç

skoda scala 1.0 premium bakabilirsiniz. 110k km kullandım, yakıtı makul, konforu ve bagaj hacmi gayet güzel. donanım da fena değil. şu sıralar intercity 2.elde filo değişimi sebebiyle çok sayıda araba var. fakat düzgün kullanılmışları da mevcut. baktığınız araçları dmden iletirseniz...
  8. N

Öneri Araç Kamerası Önerisi Yapar Mısınız

hocam eğer çakmaklıkla kullanıcam diyorsanız ve radar modülüne ihtiyacım yok gece kayıt istemiyorum diyosanız gayet yeterli. radar modülünü alınca, içinden zaten akü ve obd port aparatları da çıkıyor, ekstra olarak onları almanıza gerek kalmıyor. evet evet tüm bildirimler kapatılabiliyor
  9. N

Yardım Ekran Kartı Tutucusu Öneri

kartın kendi içinden çıkan tutma aparatını biraz modifikasyonla tutturup bunlardan aldım. benim de tabanda fanlar var, uç kısmına koyup ön taraftaki eğilmeyi engelledim. memnunum ve hava akışına bir etkisi de olmadı
  10. N

Öneri Araç Kamerası Önerisi Yapar Mısınız

6 aylık kullanım deneyimi görüntü inanılmaz net, gece ve ışıksız ortamda dahi plakalar net okunuyor. olası sarsıntı veya kazalarda otomatik olarak o anı klip alması hoşuma giden bir özellik. malum durduğumuz anlarda telefonlara çok bakıyoruz ve ışıkta beklerken öndeki araç hareket etti...
  11. N

DLSS 5 Test Esnasında RTX 5090’I Eritmiş

dlls kullanmıyorum ama ürktüm. kablo mu değiştirsem ya
  12. N

❌İndirim Bitti! Meysu 200 Ml Kayısı Nektarı 9.86 TL

temizleri de atarız ya sorun yok :D tamamı ıskarta çıkmıyo sonuçta
  13. N

🔥İndirim 749₺ - Anker 75w Araç Şarj Cihazı

tam da ihtiyacım vardı. hazır yeni araba almışken chip para da kullanıp 450 TL'ye çektim :D teşekkürlere
  14. N

buraya foto atmamak için zor tutuyorum kendimi :D
  15. N

Malatyalı bir kuru kayısı üreticisi olarak ve meysuya zaman zaman ürün veren biri olarak ben de uzak durulması taraftarıyım :)
Geri