❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

Kasım gelirken. Satıcıların elinde eski maliyetten ürün dururken. Kasım döneminde pazaryerlerinin %1 komisyona kadar düştüğü seneryoda eminim düşecektir. Ben kendim satıcıyım. (Donanım kategorisinde değil)

Düşük maliyetle ürünüm varsa elimde ve zam geldiyse. Ve zam geldi diye satışım azaldıysa fiyat düşer o şekilde kasımda yakarım. Eğer ürünün satışı oldukça yavaşladıysa tabi. Ki bana sorarsan satışlar yavaşladı ekran kartı kategorisinde. Kasım dönemini bekleyen müşteri çok olduğu gibi bizim gibi satıcılarda bekliyor. Çünkü günlük çektiğimiz cirolar çok tatlı oluyor. Düşük komisyon ile satıyoruz. Klasik aylarda %10 %5 arası komisyon tarifesi uygulanıyor.

**Bu dediğimi her satıcı yapmaz tabii ki çünkü yerine koyma diye bir şey var. O adam stoğu eritse yerine koyamayacağı için deposunda bekletir yüksekten satar. Dövizle alındığı için ve yerine koyamayacağı için düşük oranda bi iskonto yaparlar sadece.
Büyük firmaların çoğu çok yüksek komisyon ödemiyor ki zaten :D anlaşmaları var falanca adet satış yapacağız yüzde falan kaç komisyon ödeyeceğiz diye kasımdan hiç umutlu değilim, vatan bilgisayarın sizle aynı komisyon ödediğini mi düşünüyorsunuz? Bir iki ay önce neden çok ucuza 780/x3d v.b. vardı sizce? Çünkü dfs ve magic gibi firmalar çoğu zaman kendi ithal etti + n11 el değiştirdi kendisi ödedi çoğu şeyi müşteri toplamak için, kasımdan bir şey beklemek mantıklı gelmiyor n11 el değiştirdiğinde yapacağını yaptı zaten alan da o zaman aldı açıkçası yine n11 belki biraz 11.11 de müşteri çekmek için kendisi indirim yaparsa yapar ama vram krizi düşünüldüğü kadar basit değil üretilmeyen vramlerin bile çoğu için anlaşmalar yapıldı. Bende düzelmesini çok istiyorum inanın ki ben ramlerimi aldığım da 2k dan satılıyordu ucuzlasa da ekleme yapsam :D

insanlara 5070ti süper çıkcak hemde 50k olacak diyenler var dı paranızı harcamayın diyolardı bide yazıklar olsun

Kasım gelirken. Satıcıların elinde eski maliyetten ürün dururken. Kasım döneminde pazaryerlerinin %1 komisyona kadar düştüğü seneryoda eminim düşecektir. Ben kendim satıcıyım. (Donanım kategorisinde değil)

Düşük maliyetle ürünüm varsa elimde ve zam geldiyse. Ve zam geldi diye satışım azaldıysa fiyat düşer o şekilde kasımda yakarım. Eğer ürünün satışı oldukça yavaşladıysa tabi. Ki bana sorarsan satışlar yavaşladı ekran kartı kategorisinde. Kasım dönemini bekleyen müşteri çok olduğu gibi bizim gibi satıcılarda bekliyor. Çünkü günlük çektiğimiz cirolar çok tatlı oluyor. Düşük komisyon ile satıyoruz. Klasik aylarda %10 %5 arası komisyon tarifesi uygulanıyor.

**Bu dediğimi her satıcı yapmaz tabii ki çünkü yerine koyma diye bir şey var. O adam stoğu eritse yerine koyamayacağı için deposunda bekletir yüksekten satar. Dövizle alındığı için ve yerine koyamayacağı için düşük oranda bi iskonto yaparlar sadece.
Ürün yok piyasada, 1000 siparis gecene 50-100 tane verebilirim diyormuş üreticiler

Nisan gibi 35k'ya 4080 super galax sg satmıştım 5090'a geçtiğim gibi keşke satmasaydım da fiyatlar şişmişken 5090'ı satabilseydim. Şimdi satsam 5080 almak icin 100k bayılcam bi anlamı kalmayacak.

Oha değmez 9070XT varken

Ces fuarında ve sızıntılardan duymuştum 5070ti super ara kartları çıkartıp 6000 serisinide 2028 başında çıkaracaklar diye sızıntı vardı. Genelde böyle sızıntılar doğru çıkıyor. Ama şöyle extrem bir durum var; Bellek krizi. 2027 sonlarına kadar bu durum devam edecek gibi gözüküyor. Kafam karıştı o yüzden iyicene erkenden bir şey almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Birde 6000 serisine dlss 5 yapay zeka cipi veya ona benzer bir entegrasyon yapacaklar diye konuşuluyor. 5070ti alırım adamlar gider 6000 serisine dlss5 etkin yapay zeka çipi koyar o zaman üzülürüm. Kafalar çok karışık valla. Benim için en önemli şey DLSS 5. Çünkü nerual rendering ile inanılmaz görüntü sunuyor. Şuan aktif kullanıyorum ama fps düşüsü saglıyor. Yeni kartlarda bunu entegre ederlerse fps cok düşmez.

Super serisi resmi olarak iptal edildi ağustosta duyuruldu bu habrr

Bu paraya 1 ay önce 2.el sıfır MSI tomahawk b850+9800x3d +Sıfır prime 9070xt aldım.Bu parayı gömen var mı buna

noluyo ya. 58kya gigabyte gaming oc aldım diye linç edilmiştim haziranda..

Çare 1080p ve ona uygun ikinci el sistem. 15 e alırsınız.

46ya zotac almıştım sff model alınmaz cart curt demişlerdi. Onlara şuan gülüyorum, malum yerimle :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,012
Üyeler
204,586
Son üye
bwdo
Geri