Evet bende baktım,yok. Ama bi SSD soğutucu için VRM ,yani faz yapısı zayıf bi anakrt alırsanız ,güçlü işlemcilerde başınız ağrıyabilir.Geminiden alıntı...
Asus anakartta 4 gerçek faz ,hibrid ile, 8 faz yapılmış. Bu anakrtta ,en alt/düşük performanslı, 1H/1L ayrık mosfetler var.Tam bir giriş seviye VRM yapısı...
Tamam,yani sistem açılıyorsa,gerekli her türlü değişikler yapılabilir. Bende tam bunu önermiştim Şayet açmasaydı işte o zaman bios flashback'e müracaat...
Anakrtın tam modelini yazarsanız,chatgpt de veya gemini de bios flashback nasıl kullanılır,var Youtubede videosunu bulamadım.Eğer sisteminiz açmazsa,ben...
Flash back tuşu ,eğer herhangi bi şekilde biosunuz uçar /bozulur ,sistem açmaz veya yeni bi anakart aldınız,üzerinde eski bi bios var,elinizde ki işlemci...
Kurulum devam edip , sistem açarsa ,sorun yok demektir. O zaman siz tekrar aynı işlemi, F tuşu ile tekrarlarsınız.
Yok sistem açmazsa ,zaten arkada bios...
Bu fiata bu anakrt çok pahalı .Ayrıca zayıf bi anakart. Sadece 7 faz ve mosfetleride en düşük performanstta ,ayrık mosfetler. 9600 tl.
B850 gaming plus...
O zımbırtı, antenleri takmak için Yani antenleri, ya direk adaptöre takıyorsun ,o zaman antenler kasanın arkasında oluyor Veya bu kablolu zımbırtının(fotoda...
MSI PRO B850A WİFİ 12 faz ve en düşük seviye ayrık mosfetlere sahip.
NZXT anakrt ,16 faz ve ,ayrık mosfetlerin bi üstü,80 amper DRMos mosfetlere sahip...