Keşke dolarla paralel artsa, bu artış dolar artışı değil. Yurtiçi 9070XT stoğu inanılmaz fazla olduğu için yeni stoklar gelene kadar fiyat artışı görmedik...
Çok değil 3-5 ay öncesine kadar 31-32 ye bile bulunuyordu o zamanlar alın dedik millet dinlemedi, şuan en ucuz 40K olmuş geçmiş olsun bu saatten sonra hiç...
En büyük kıstas oda sıcaklığı ve dediğim gibi incelemeye bakan herkesin atladığı en önemli detay bu oluyor.
Açın klimayı, odayı 21 dereceye getirin bakın...
İnternetten bakıyorlar özellikle de hardwareunboxed yada techpowerup incelemelerine 59-60 derece görüp aynı performansı kendi kartlarından da bekliyorlar...
Evet büyük kapak gerçekten. İngilizcen oldugunu bile düşünmüyorum yaşın o kadar küçük. Together we advance gaming yazısı amd nin sloganı işlemciye özel bir...
Sadece okumak değil, okuduğunu anlayabilmek çok önemli.
9950X ile istersen git bilimsel araştırma yap kimse karışmıyor ama asıl hedef o değil, oyun ve...
Mesela kalite değil, sunulan destek.
2017 de çıkan B350 neredeyse 10 yıllık anakart ama şuan 5800x3D gibi canavar bir işlemci takılıp güncel ekran kartları...
Oyun, render, iş, server aklına gelebilecek her anlamda AMD ağır şekilde eziyor.
İnsanlar hangi işlemci ailesini hangi alanda kıyaslayacağını bilemediği...
Yakın zamanda Galax 4080 ile 9070XT Nitro+ ı takasladım üzerine de 10K nakit aldım. Şuan sistem de 4080 varmış gibi sıfır soruın, en ufak stabilite sorunu...
Okuduğunuzu anlamayı tercih edebilirsiniz. Zamanında forumda yaşandı, tecrübe edildi. Bitmiş konunun günlerce en üstlerde sıcak fırsatları meşgul etmesi...