Yardım Ekran Kartı Tutucusu Öneri

berkoz22

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3000
İyi forumlar herkese. Bu kallavi kocaman 5080 ekran kartları için ekran kartı tutucu lazım oluyormuş zamanla bükülme yamulma vs engellemek için. Hangi marka model işini en düzgün yapıyor ne almalıyım ? Ekran kartı altına koyulup sütun gibi destekleyenler olmaz sanırım çünkü kasanın altına fan döşeyeceğim o yüzden arkadan sabitlenmeli bir model lazım.

Halen yapıyor mu bilmiyorum ama facebookda Yusuf Ağçadağ isminde bir abi çok güzel 3d basım malzeme yapıyordu

Gamepower markasının var görünüşü güzel duruyor ona bakabilirsin

Halen yapıyor mu bilmiyorum ama facebookda Yusuf Ağçadağ isminde bir abi çok güzel 3d basım malzeme yapıyordu
3D basım malzemeleri kasa içinde sıcaktan erimez mi ? Bilmediğimden soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower markasının var görünüşü güzel duruyor ona bakabilirsin
Gördüm onu görünüş olarak iyi de işlev olarak çok tırt duruyor

3D basım malzemeleri kasa içinde sıcaktan erimez mi ? Bilmediğimden soruyorum

Gördüm onu görünüş olarak iyi de işlev olarak çok tırt duruyor
Kendimde kullanıyorum demirle temas etmediği için erimez kartın plastik kısmından destekliyor sonuçta

Kart ve kasa beyaz renk mi?

Şu tarz bişey düşünürsen eğer yardımcı olurum

IMG_3544.webp

Alıntıyı görüntüle
Kasa full beyaz kart beyaz ddğil ama böyle bir şey kullanamam sanırım çünkü kasa tabanına fan takıcam bunu koyamam sanırım

Kendimde kullanıyorum demirle temas etmediği için erimez kartın plastik kısmından destekliyor sonuçta
Anladım teşekkürlet

İyi midir bu bende gördüm bunu en mantıklı seçim gibi

Alıntıyı görüntüle
kartın kendi içinden çıkan tutma aparatını biraz modifikasyonla tutturup bunlardan aldım. benim de tabanda fanlar var, uç kısmına koyup ön taraftaki eğilmeyi engelledim. memnunum ve hava akışına bir etkisi de olmadı

En iyisi, anakarta takılanlar. Lian Li GB-002 iyi seçenek ama ben afilli olsun, dikey kullanayım sağ sol açılı yapayım fln dersen yine lian li vertical gpu holder v4 var.

Kasa full beyaz kart beyaz ddğil ama böyle bir şey kullanamam sanırım çünkü kasa tabanına fan takıcam bunu koyamam sanırım

Anladım teşekkürlet

İyi midir bu bende gördüm bunu en mantıklı seçim gibi
Yani şatafat istemeyenler için en iyi tercih. İlk çıktığında 001 almıştım hala kullanıyorum, çok işlevsel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,407
Üyeler
203,422
Son üye
klothbrok
Geri