Herkese iyi forumlar şuanlık bilgisayar montajım bitti ama aklıma 2 tane soru takıldı bu iki sorunun cevaba göre güç tuşuna basıp bilgisayarı yazılımsal...
Yeni bilgisayarı açarken hem windows hemde anakartın bios update dosyasını böyle flash içine atsam ikisini de kullanabilir miyim ? Önce biostan bios...
Yapay zeka çok bükme bozulur çarpar vs diyor da ne bileyim sallıyor da olabilir çünkü her yapay zeka da farklı bir şey diyor birisi bir şey olmaz diyor...
kalsın şimdilik ya uğraşamıycam daha onunla :D
bu ekran kartı enerji kablosunu alttan bağlamak zorunda kaldım yine biraz temaslı ekran kartına ama üstte...
Max bu kadar oluyor valla. alttakini arkadan alttan dolaştırdım ortada duran 3 taneyi de önce önce plastik kelepçe ile bir yere topladım ramlere değmeyecek...
ön paneldeki kabloyu arkadan geçirebilirim dedin zaten geriye bişey kalmıyor gördüğün her kablonun fazlasını kıvırıp arkaya atacaksın elinden gelirsede...
Yav ne video izlemesi 2 tane soru sordum onlara cevap versen yeter 1 hafta önce paylaştığım gönderi zaten kablolaması montajı vs çoğu bitti sadece bu cpu...
onu yaparım da sorun o değil ki üstte ki 3 kablodan bahsediyorum ben ortada duruyor onları ne yapıcam
1791223940
Birde bu sıvı soğutucunun radyatörü şuanda...
şuanda benim bu şapşal işlemci soğutucusunu radyatörü anakartta ki cpu güç girişlerinin kablosuna temas ediyor bu sorun yaratır mı ? birde bu temas yüzünden...
şu sıvı soğutmanın kablolarını nasıl güvenli bir şekilde saklayabilir veya toplayabilirim ? ekran kartı ve ram'e değmemesi gerek diye düşünüyorum ama...