USB , DVDSIZ FORMAT ATMAK

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,547
Merhaba arkadaşlar 15 saniyenizi ayırıp bakar mısınız bu işlem format mı oluyor yoksa sıfırlamak mı ? Format atmak istiyorum laptobuma , halihazırda usb belleğim yok eğer bu şekilde format oluyorsa böyle atacağım yoksa normal usb ile atacağım

Gönderdiğin normal sıfırlama format USB oluyor

her zaman usb ile temiz format daha iyidir ancak usb yoksa böyle de atabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 15 saniyenizi ayırıp bakar mısınız bu işlem format mı oluyor yoksa sıfırlamak mı ? Format atmak istiyorum laptobuma , halihazırda usb belleğim yok eğer bu şekilde format oluyorsa böyle atacağım yoksa normal usb ile atacağım
Usb ile atmanı tavsiye ederim temiz bi kurulum olur usb olmadan belki ufak sorunlar olabilir ama usb ile kafan rahat kolayca atarsın tavsiyem budur <3

Usb ile atmanı tavsiye ederim temiz bi kurulum olur usb olmadan belki ufak sorunlar olabilir ama usb ile kafan rahat kolayca atarsın tavsiyem budur <3
Gönderdiğin normal sıfırlama format USB oluyor
her zaman usb ile temiz format daha iyidir ancak usb yoksa böyle de atabilirsiniz.
Bir de reisler şey sorayım:
Bende harici disk var şimdi boş içi. Laptoba format atıp buna kuracağım yeni windowsu, nasıl yapayım direkt laptoba takıp o disktten format atabilir miyim veya usb gibi öncesinde başka bilgisayardan windows kurulumu mu atmam lazım içine.
Diskten diske format atılıyormuş yani direkt laptoba takarak bunu, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

diskin içi bomboş ise usbsiz kuramazsınız diye biliyorum. iki diski de laptopa aynanda bağlayabilirseniz bi ihtimal olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,848
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri