abdullah abinin videosu biraz eski sürücüleri ile sorunları çözdüler iş için değil oyun içinse alabilirsiniz. Şuan kullanıyorum özellikle windowsda gayet...
linuxu linux foundation diye bi kurum işletiyor ama büyük şirketlerden milyonlarca dolar bağış ve teknik destek alıyorlar. sitelerine gidersen görürsün ama...
Eski konu olsa da sadece hafiflik istiyorsanız tiny linux var bilgisayar win95 gibi görünüyor ama hafif doğru düzgün bir şey isterseniz lubuntu olabilir
hocam valo veya battlefiled gibi kernel seviye anticheat oyunlar haric her şey çalışıyor ben şahsen windowsa ihtiyaç hiç duymuyorum sadece ea anticheat için...
windowstan 10 kat daha iyidir windowstan geliyosan çok bilgin yoksa gayet güzel kde plazma ile birlikte ama bilgin varsa direkt arch kur ama oyuncu isen o...
sağlam masaüstü hocam. Ama hala çözemediyseniz pacman ile --needed swww indirip ~/.config/hypr/wallpaper_loop.sh konumuna
#!/bin/bash
swww-daemon &
sleep 1...
hocam linuxda rame genel işletim sistemini de atıyor yani ben hyperland + cachy os ile 2gb boşta ram alıyorum normalde hyperland boşta 100 200mblarda ama...
Tamamen kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Hız ve Renk’in bir üstü orta seviye için Paragrafiks diyebiliriz, onun bir üstü artık orta - zor seviyeye...