proerdo isimli üyenin son içerikleri

1. P

16x2 DDR 5 Ram Lazım

Yok bişi olmaz ben 3200mhz cl16 16gb ram ile 8gb 15cl 2133mhz ram karıştırdım bişey olmadı
  2. P

CPU 100dereceyi Gördü Soğutucu Lazım

4 bakır borulu 120mm herhangibi bir şey mümkünse mx-4 tarzı bi macunla yeter
  3. P

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Bende aynı hocam sorunsuz alabilirsiniz.
  4. P

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

abdullah abinin videosu biraz eski sürücüleri ile sorunları çözdüler iş için değil oyun içinse alabilirsiniz. Şuan kullanıyorum özellikle windowsda gayet sorunsuz sürücüler. Tek istisna linux + yerel yapay zeka çalıştırcaksanız veya render alıcaksanız almayın. Ama oyun içinse alın.
  5. P

Linux neden ücretsiz

linuxu linux foundation diye bi kurum işletiyor ama büyük şirketlerden milyonlarca dolar bağış ve teknik destek alıyorlar. sitelerine gidersen görürsün ama microsoft bile büyük destekçilerinden.
  6. P

En hafif Linux hangisi?

Eski konu olsa da sadece hafiflik istiyorsanız tiny linux var bilgisayar win95 gibi görünüyor ama hafif doğru düzgün bir şey isterseniz lubuntu olabilir
  7. P

Linux İşletim Sistemi Yardim

hocam valo veya battlefiled gibi kernel seviye anticheat oyunlar haric her şey çalışıyor ben şahsen windowsa ihtiyaç hiç duymuyorum sadece ea anticheat için yüklü duruyor bence mint kurabilirsiniz kullanıcı dostu ama bence cachy oyun için daha iyi bazı optimizasyonları var kendi içinde daha...
  8. P

Cachyos Geçmelimiyim Neden ?

windowstan 10 kat daha iyidir windowstan geliyosan çok bilgin yoksa gayet güzel kde plazma ile birlikte ama bilgin varsa direkt arch kur ama oyuncu isen o işlere girme ben şuan cachy kullanıyorum gayet güzel öneririm. 1784937425 Neden sormuşsun cachy os güncel mimariler için derleniyor yani...
  9. P

Hyprland Masaüstü Ortamında Wallpaper Değiştirme

sağlam masaüstü hocam. Ama hala çözemediyseniz pacman ile --needed swww indirip ~/.config/hypr/wallpaper_loop.sh konumuna #!/bin/bash swww-daemon & sleep 1 WALLPAPER_DIR="$HOME/Pictures/Wallpapers" while true; do RANDOM_WALLPAPER=$(find "$WALLPAPER_DIR" -type f \( -name "*.jpg" -o -name...
  10. P

Linux İndiriyor Mu Anlayamıyorum

hocam linuxda rame genel işletim sistemini de atıyor yani ben hyperland + cachy os ile 2gb boşta ram alıyorum normalde hyperland boşta 100 200mblarda ama cachy kerneli ram ofloading yapıyor birde mint de bildiğim kadarıyla 400 500mbytelarda boşta 1784936322 hocam en üsttekine tıklayın...
  11. P

🔥İndirim Sparkle Intel Arc B570 Guardıan Oc 10gb 160bit Ekran Kartı | 8.999 TL

Modern anakartların hepsi rebar desteklemiyor mu? 1784936031 B580 kullanıyorum ai işine girmicekseniz alınır oyun için gayet iyi
  12. P

Yardım Ryzen 5 7500f Soğumuyor :D

hocam bence 550tl civarına bi 12cm 4 bakır borulu bişey bakın bulamazsanız undervolt yapın ama kesinlikle kule tipi alın
  13. P

10 Sınıf Paragraf Kitabı Önerisi

Peki biraz daha üst seviye ne vardır?
  14. P

10 Sınıf Paragraf Kitabı Önerisi

Evet
Geri