proerdo isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim 32GB DDR5 RAM 19.499

Bende toplıcağım her gün fırsatlara bak daha güzeli gelir bence mesela dün vardı 6000 32cl 32gb 18 veya 17 ye idi galiba vatan da 1 aya belki çok ucuza verebilir diyolar bence acil değilse bekle indirim kovala
  2. P

🔥İndirim 64 gb ddr5 ram34.999tl

Bir ay işi ne bikaç yerde daha gördüm de indirim mi olucak tekrar vatanda 1 ay içinde?
  3. P

Çözüldü✓ İşlemcim 100 derecede çalışıyor

Overkill kaçar bence bence 500 600liralık bişey işinizi görür i3 ler o kadar sıcak değil
  4. P

RAM İNDİRİM SÜREKLİ OLUYOR mu

Hocam kaça düşer ramler hiç bilginiz var mı yakın zamanda kasa toplıcağım ddr5 istiyorum da cl ve mhz i çok kötü olmıyan ramlerden bahsediyorum
  5. P

Türknet arkadaş kodu paylaşabilecek var mı?

Merhabalar türknet arkadaş kodu paylaşabilecek var mı? İki taraflı 1 ay ücretsiz kullanabiliyoruz
  6. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Şuan 1400 lira civarı bütçemi çok aşıyor 205 666 tl
  7. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Merhabalar MERCUSYS MR60x modem aldım amacım modemden gelen wifi sinyalini alıp ethernet ile bilgisayarıma aktarmaktı ama yapamadım bu modem bunu desteklemiyor mu? İade mi etmeliyim? Desteklemiyorsa TP-Link RE205 almak istiyorum bu çalışır mı?
  8. P

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Bence daha kötüye gitçek çözülmesi 6 ay 1 yılbulur gibime geliyor
  9. P

Mercusys MR60X modemi Wi-Fi güçlendirici olarak kullanamıyorum

Merhaba yeni Mercusys MR60X modem aldım ama Wi-Fi sinyalini alıp Ethernet'e dönüştürecek şekilde kullanmak istiyordum yapamadım yardımcı olur musunuz?
  10. P

Öneri 100 MBPS VDSL F/P MODEM ÖNERİSİ.

merhabalar hocam bende bu modemi almak istiyorum ama bi süre wifi ethernet dönüştürücü oloarak kullanıcağım bu mümkün mü? bazı yorumlar değil diyordu da....
  11. P

Hangi router alınır?

merhabalar bende bunu almayı düşünüyorum ama bi yerde yazılımdan dolayı repeter olarak kullanılmıyor diye gördüm doğru mudur?
  12. P

Mercusys MR60X AX1500 alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  13. P

CS2 için Mercusys MR60X Wi-Fi 6 modem alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  14. P

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

Peki yakın zamanda kalkar mı?
  15. P

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

Ben geminiye sormuştum eski bi kasa bikaç sezona nadir dropa düşer o zaman da fiyatı artar demişti ama...
Geri