proerdo isimli üyenin son içerikleri

1. P

Kulak İçi Kulaklık Önerisi 1000tl Altı

Hocam direkt tyoe c versiyonunu alıp attığınız usb type c adaptörünü alsam dac işlevi görüyor mu yoksa dac farklı bişey midir?
  2. P

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3.499₺ (Visa Kart Premium'a Özel)

Ocsiz 180hz ama ben oc ayarını bulamadım direkt geldiğinde 200hz idi sorunsuz şuan kullanıyorum. Ama 3 monitörü napıyosunuz biz 1 taneyi anca buluyoruz :)
  3. P

Yardım Am5 Anakart Cok Ufak Pin Yamuklugu

Hocam jiletle düzeltmeyi deniyebilirsiniz ama risklü kendinize güvenmiyosanız bi bilgisayarcı halleder gibi. Çok bi bilgim yok ama belki işlemcinin hangi çekirdeğini besliyosa o çekirdeği yazılımsal olara undervolt veya direkt kapatarak belki sorunsuz kullanabilirsiniz ama emin değilim çok...
  4. P

Hocam peki direkt jak versiyonunu alsam olmaz mı? Parazit mi yapıyor tam olarak anlamadım ama... Aradaki adaptör parazitleri mi kesiyor? Birde daha uygun fiyata yine f/p bildiğiniz bi ürün var mı? Teşekkürler cevapladığınız için alırsam deneyimlerimi yazarım size.
  5. P

Merhabalar bi kulaklık almak istiyorum. 1000 tl bütçem var ama ne kadar az olursa o kadar iyi. Mikrofonlu olmasını istiyorum. Mikrofon kalitesi önemli değil. Kulak içi istiyorum. Cs2 günlük işler ve video izlemek için alıcağım. Ne önerirsiniz?
  6. P

🔥İndirim Gamer.Gen.Tr Pazartesi İndirimleri

https://www.gamer.gen.tr/rampage-kb-r57-x-jammer-rainbow-usb-turkce-gaming-klavye_u42198 alınır mı
  7. P

Ram Karıştırma Sıkıntılı mı?

çip farklılıkları derken benim ram çipleri micron marka diğer rami de micron bulmaya mı çalışayım?
  8. P

Ram Karıştırma Sıkıntılı mı?

Merhabalar ddr4 eski bi ramim var şuan zaten 2133mhz destekliyen bi sistemde 8gb 2133mhz ramim var yanına 3000 veya 3200mhz ram takmayı düşünüyorum ama dikkat etmem gereken bişey var mı? çok sorunlar ile karşılaşır mıyım? 3000 veya 3200 mhz istememin nedeni sonradan yükseltmek istiyorum am4 e o...
  9. P

İ5 6500 İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Tamamdır teşekkürler peki tdp değerleri gerçekçi oluyor mu gelecekte am4 e yükselticem de o sebeple.
  10. P

İ5 6500 İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Merhabalar kule tipi soğutucu bakıyorum i5 6500 için tdp 65w soğutucu olarak ne önerirsiniz snowman m200 düşündüm bi ama sonra bunu gördüm " https://forum.donanimarsivi.com/konu/fazeon-a3120tra-120mm-rgb-kule-tipi-islemci-sogutucu-528-tl.1236713/#post-11184731 Fazeon A3120tra 120mm Rgb Kule Tipi...
  11. P

Öneri 240hz Üstü Monitör Önerisi Lazım

İlkini açamadım ama 2.si aşırı pahalı değil mi? O paraya oled monitör alırsınız 10000tlye geçen 420hz gördüm 1781465503 Hocam kaçtan satıyosunuz?
  12. P

Toplama Sistem mi Almalıyım Kendim mi Toplamalıyım

İntel işlemci istiyosanız güzel fiyat daha şu intelin adlandırmasına alışamadım ama sanırım en yeni olan 2 işlemcisinden oyunda iyi deniyodu fiyat güzel gibi alınır ama tek tek toplasanız da yakın fiyata gelir ram 10 bin indirimde konu var şuan bi tane oradan 16gb ram vardı 7500f 6500...
  13. P

🔥İndirim Lexar 1tb Gen3 M.2 SSD - 5000 TL

Şuan alınır ama bence lazım değilse almayın bence fiyatlar daha artmaz arada indirimler olur lazımsa alınır güzel fırsat. Ama hdd işinizi görcekse hdd de bakabilirsiniz.
  14. P

4000 TL Altı Monitör Tavsiyesi

Merhabalar bir sistem topluyorum şimdilik i5 6500 ile 1070 olucak gibi duruyor ama sonradan am4 e yükseltilebilir. Rekabetçi oyunlara uygun ips panel ghosting az olan bi monitör bakıyorum. ne önerirsiniz? Renklerin iyi olması ve yüksek hz li olması lazım blender için de kullanılacak.
Geri