Arama sonuçları: *

1. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Şuan 1400 lira civarı bütçemi çok aşıyor 205 666 tl
  2. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Merhabalar MERCUSYS MR60x modem aldım amacım modemden gelen wifi sinyalini alıp ethernet ile bilgisayarıma aktarmaktı ama yapamadım bu modem bunu desteklemiyor mu? İade mi etmeliyim? Desteklemiyorsa TP-Link RE205 almak istiyorum bu çalışır mı?
  3. P

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Bence daha kötüye gitçek çözülmesi 6 ay 1 yılbulur gibime geliyor
  4. P

Mercusys MR60X modemi Wi-Fi güçlendirici olarak kullanamıyorum

Merhaba yeni Mercusys MR60X modem aldım ama Wi-Fi sinyalini alıp Ethernet'e dönüştürecek şekilde kullanmak istiyordum yapamadım yardımcı olur musunuz?
  5. P

Öneri 100 MBPS VDSL F/P MODEM ÖNERİSİ.

merhabalar hocam bende bu modemi almak istiyorum ama bi süre wifi ethernet dönüştürücü oloarak kullanıcağım bu mümkün mü? bazı yorumlar değil diyordu da....
  6. P

Hangi router alınır?

merhabalar bende bunu almayı düşünüyorum ama bi yerde yazılımdan dolayı repeter olarak kullanılmıyor diye gördüm doğru mudur?
  7. P

Mercusys MR60X AX1500 alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  8. P

CS2 için Mercusys MR60X Wi-Fi 6 modem alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  9. P

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

Peki yakın zamanda kalkar mı?
  10. P

Ben geminiye sormuştum eski bi kasa bikaç sezona nadir dropa düşer o zaman da fiyatı artar demişti ama...
  11. P

Merhabalar Hoi4 şuan 30 dolardan 8 dolara düştü almak istiyorum seçkimden 4 adet rüyalqr ve kabuslar kasası var şuan satılır mı? Veya satmayıp bekletsem gelecekte tanesi 10 15 dolara çıkar mı?
  12. P

mouse Önerisi 1000tl

Merhabalar yeni bi mouse almak istiyorum1000tl civarı olsun istiyorum bu ikisini önerdiler cs2 için kullanıcağım daha iyileri varsa onları da söyleyebilirsiniz: https://furylevel.com/fevell-z1-se?Renk=Siyah Fevell Z1 Se 888tl + galiba 100tl kargo (24.000Dpi, 300IPS, 35g sensörü 3311 yazılımı...
  13. P

100Mbit için modem önerisi

Tamamdır teşekkürler
  14. P

100Mbit için modem önerisi

Merhaba şu an bir güçlendirici ile CS2 oynamaya çalışıyorum karakter ışınlanıp duruyor 1000 pinglere fırlıyor o sebeple yeni bir internet almak istiyorum kampanyala Kablonet 100Mbit fiber ucuza geliyor. Aylık 60TL modem parası var onu vermke istemiyorum o sebeple kendim modem alsam ne...
  15. P

RX 6600 PERFORMANS SORUNU

tamamdır o zaman
  16. P

Yardım 12 GB 3060 yerine 2k da oyun oynayabileceğim AMD ekran kartı tavsiyesi

6800 veya 6900 (6900 aşar ama belki ucuza denk gelir)
  17. P

RX 6600 PERFORMANS SORUNU

ddr4 2400mhz nası oluyo yani ramlariniz o kadar eski mi?
  18. P

FİBER İNT PC ve ps5 için ETHERNET KABLO ÖNERİSİ

Cat8 10gigabitlri filan destekliyo hatta daha üstü var mı bilmiyorum kesinlikle destekler
  19. P

İnterney kablo önerisi

Merhaba bir Ethernet kablosu bakıyorum 10 metre yeterli 25Mbit internetim var ama kablonun biraz üstüne basılacak muhtemelen o sebeple flat almayı düşündüm ama fark etmezse şart değil. CS2 oynuyorum genel olarak.
  20. P

35-40K sistem önerebilir misiniz

Parça kalitesi a620 anakart filan var yani işlemci güzel gpu güzel kalanlar en ucuzları yazdığım sizede uygun zaten konu da bütçenize yakın 1757947177 Eğer hikayeli oyunsa
Geri