Arama sonuçları: *

• Users: Mujka
  • Order by date
  1. M

Yeni Çağ temalı oyun

Merhaba ahali Çok spesifik bir oyun arıyorum aslında. Orta çağ temalı oyunlar bulmak kolay beğendiğim oyunlar var (KCD, CK3, Witcher farklı türler de olsa hoşuma gitti 3'ü de) ama benim aradığım elinde daha barutun yeni bulunmasıyla ortaya çıkan ateşli silah olan kafasında şapkası coğrafi keşif...
  2. M

Max 500TL Mousepad önerisi

Güzel mousepadmiş de kare yok mu klavyenin altına gelmese. Bu da olur da alışık değilim fazla Şu anki 24×27 falan çok küçük geliyo ama yine kare olsa iyi olur
  3. M

Max 500TL Mousepad önerisi

400-500TL max bütçem var bildiğiniz kolay yıpranmayacak güzel mousepad var mı? FPS oyunları için genellikle. Boyut olarak bilmiyorum ölçü almadım ama klavyenin altına gelmesini istemiyorum daha kare şeklinde yani. Teşekkürler şimdiden
  4. M

Telefon ıslak olmamasına rağmen uyarı veriyor

Merhaba Geçen gün de konu açmıştım fazla cevap gelmedi bugün telefon daha kötü durumda :D Telefonu denize girerken cebimde unutmuşum ıslandı hemen hatırladım çıkardım kurudu ama günler geçmesine rağmen telefon ıslak sarj edilemez bildirimi geliyor. Yazılımsal bir sorun çok yüksek ihtimalle...
  5. M

Telefon ıslandıktan sonra yavaş şarj olmaya başladı

Kendim bir şekil halledemez miyim illa servis falan mı diyosun
  6. M

Telefon ıslandıktan sonra yavaş şarj olmaya başladı

Merhaba Samsung S21 telefonum var, geçen gün denize girerken telefonu şortun cebinde unutmuşum suya girdim aklıma geldi direkt çıktım. Telefon ıslandığı için en başta hiç şarj olmasına izin vermiyordu sonradan şarjı bitti falan bayağı bi uğraştım telefon zar zor çalışmaya başladı. Şuanda da...
  7. M

Hyundai Santa Fe vs Kia Sorento

İyi günler İki araç da tamamen aynı anladığım kadarıyla. Biri Hyundai biri Kia. Tasarım olarak Sorento daha iyi bence. Santa Fe'nin orta konsolda gereksiz tuş kalabalığı var. Dış tasarımda da Sorento daha iyi bence. Kalite olarak bi fark var mıdır? İkisi de aynı fabrikadan çıkıyor ama insan...
  8. M

Sedan araç önerisi (3M)

Tamamen benim önerime göre seçmiyecek fikir danışıyor şu anlık seçime kadar almayı düşünüyor fiyatlar fırlamadan. 1709403079 Yok hocam kalsın :D
  9. M

600.000 TL SUV önerisi

Bütçe biraz kısıtlı ama bu tarz bir araç bakabilirsiniz 1.6 benzinli Qashqai Manuel 70 bin Km https://shbd.io/s/v34HaVG6
  10. M

Sedan araç önerisi (3M)

İyi akşamlar hepinize Dayıma araç bakıyorum arkadaşlar. Şu anda 2 araç üzerinde yoğunlaştım ama başka modeller de önerebilirsiniz. 1. araç Skoda Superb 2.0 TSI 280HP 2. araç Audi A4 45 TFSI 265HP Genel olarak isteklerim araç 3 milyon TL'nin üstünde olmasın. Mümkünse 2 litre benzinli motora...
  11. M

Valorant garip FPS drop sorunu

İkisi de oluyor. Hatta siyah ekran yediğim de oluyor maçın ortasında PC'yi kapat aç yapmam gerekiyor.
  12. M

Valorant garip FPS drop sorunu

Merhaba, R5 2600, GTX 1660, 16GB RAM, 500GB SSD Oyun oynarken ekran kartı ve işlemci kullanımı %50'yi geçmemesine ve ısınma problemi olmamasına rağmen FPS 80-90 aralığında geziniyor. Sürücüler güncel. SSD'de boş alan var. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığı da 50 derece civarında, gayet düşük. Ama...
  13. M

Termal Macun Önerisi

Teşekkürler sağ ol kral
  14. M

Termal Macun Önerisi

Evet soğutucu eski 2600 kullanıyorum şu anda 5600'e geçmeyi düşünüyorum. 3900'e alınır mı sizce? Yoksa yıl olmuş 2024 AM4 platformunu boş ver AM5 geç mi dersiniz?
  15. M

Termal Macun Önerisi

R5 5600 işlemci ve Deepcool AG400 soğutucu için macun önerir misiniz? Bir de Teknobiyotik'ten kutusuz 5600 almayı düşünüyorum 3900TL alınır mı sizce?
  16. M

RDR2 trash ( sakın almayın)

Ossura ossura güldüm
  17. M

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Şu an yok işte biliyorsundur belki diye sordum ne zaman gelir tahmini fevziçakmak'a
  18. M

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Knk seninle eskiden de konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bayağı yakın oturuyomuşuz birbirimize. 3 ay önce falan Gigafiber'e başvurdum adamlar geçen hafta geldi, internette altyapı görünmesine rağmen gelip binada kutu yok dediler. Ne zaman altyapı gelir sence fevziçakmak mahallesi olimpiyatın...
  19. M

Reno motorlu Merso'nun bozulması ve masrafı

Tam neye 50 bin istemiş bilmiyorum geldi şimdi sorucam. Sağol detaylı detaylı yazmışsın.
  20. M

Reno motorlu Merso'nun bozulması ve masrafı

Biliyorum tak diye 50 bini vermicem zaten :D
Top Bottom