Neler Yeni

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Bu Türknet gigafiberin nerelerde olduğuna bakabilme şansımız var mı?
hocam tablo baya önden geliyor bilginize benim adresime gigafiber gözüküyordu 1 ay önce daha kutu yeni kondu

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Hocam gerçekten deli gibi uğraştım açık kapı türknet türk telekom arasında dolaşıp durmak zorunda kaldım sürekli sonradan Abdullah Özdemir ile özel bir sohbetin ardından Türknet ile iletişime geçim proje sunuldu onaylandı direkt Abdullah Özdemir ile görüşmemim ardından türk telekomun kablo çekmesine onay verilip evime bir de fiber çektirmiştim şuan da gigafiber de geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm bağcılara gelecek merak etmeyin planlama ve bütçe olayı var türknette
Knk seninle eskiden de konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bayağı yakın oturuyomuşuz birbirimize. 3 ay önce falan Gigafiber'e başvurdum adamlar geçen hafta geldi, internette altyapı görünmesine rağmen gelip binada kutu yok dediler. Ne zaman altyapı gelir sence fevziçakmak mahallesi olimpiyatın orada oturuyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
2024 oldu Ankara’da tık yok daha
Ankara'ya seçimden sonra müthiş yatırımlar gelicek diye biliyorum. Bu arada işler Mansur Yavaş ve ilçe belediyelerinde bitiyor bilginize

Knk seninle eskiden de konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bayağı yakın oturuyomuşuz birbirimize. 3 ay önce falan Gigafiber'e başvurdum adamlar geçen hafta geldi, internette altyapı görünmesine rağmen gelip binada kutu yok dediler. Ne zaman altyapı gelir sence fevziçakmak mahallesi olimpiyatın orada oturuyorum.
hocam fevziçakmağa yeni yapmaya başladılar şuan binalara kablo çekilmesi var sizin binada var mı kablo ? türknet'e ait olması lazım ama

RagnarLodbrok

80+ Bronze
hocam tablo baya önden geliyor bilginize benim adresime gigafiber gözüküyordu 1 ay önce daha kutu yeni kondu
Kayseri'de tık yokmuş :(.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Ankara'ya seçimden sonra müthiş yatırımlar gelicek diye biliyorum. Bu arada işler Mansur Yavaş ve ilçe belediyelerinde bitiyor bilginize

hocam fevziçakmağa yeni yapmaya başladılar şuan binalara kablo çekilmesi var sizin binada var mı kablo ? türknet'e ait olması lazım ama
Şu an yok işte biliyorsundur belki diye sordum ne zaman gelir tahmini fevziçakmak'a

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Kayseri'de tık yokmuş :(.
Ankara izmir antalya da bile yok resmen kayseriye 5 yıl içinde gelir gibi

Şu an yok işte biliyorsundur belki diye sordum ne zaman gelir tahmini fevziçakmak'a
Hocam bana kablo çekimi ve kutu takımı geçen hafta başladı aşırı hızlı ilerliyorlar kutu takma ve kablo çekiminde ana kutular hakkında bilgim yok benim buraya da takılmadı ama 1-2 ay içerisinde gelirler diye düşünüyorum seçime kalmaz muhtemellen (inşalllah kalmaz)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Emir
güneşlide oturuyorum güneşliyi dışlamış gibiler :D daha bence 1yılı vardır gelmesinin

Maşallah ankarada bi keçiörende var :)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Emir
belediyeye yakınsan yakında gelir
1705158550317.png

tam bu bölgedeyim hocam aşağılara gelmiş çaprazım planlamada :D

Top Bottom