yakında gellir necmettin erbakan fen lisesinine yapılcak yakında ordan aşağıdaki site yönetimi izin verirse siteye ordan da sokaklaraAlıntıyı görüntüle
tam bu bölgedeyim hocam aşağılara gelmiş çaprazım planlamada
site izin vermezse sokaklara inmeyecek mi hocam anlamadım bu arada aydın doğan meslekinin alt sokağındayım daha iyi anlamanız için söyleyeyim dedmyakında gellir necmettin erbakan fen lisesinine yapılcak yakında ordan aşağıdaki site yönetimi izin verirse siteye ordan da sokaklara
yok site izin vermezse siteye girmez o sokaklara girecek bir de tt sıkıntı çıkarıyor tt izin vermediği sürece sokaktaki tt kuyusuna kimse elini süremiyor belediye de dahilsite izin vermezse sokaklara inmeyecek mi hocam anlamadım bu arada aydın doğan meslekinin alt sokağındayım daha iyi anlamanız için söyleyeyim dedm
valla o kadar yapmışlar burada izin verirler inişallah 1000mbpsden bahsediyoruz birde turknet fiber 100tl daha ucuzyok site izin vermezse siteye girmez o sokaklara girecek bir de tt sıkıntı çıkarıyor tt izin vermediği sürece sokaktaki tt kuyusuna kimse elini süremiyor belediye de dahil
haritaya göre bana 2 ay önce gelmişti ama daha kutu geçen hafta kondu yıl sonuna gelir gibi sizedevalla o kadar yapmışlar burada izin verirler inişallah 1000mbpsden bahsediyoruz birde turknet fiber 100tl daha ucuz
diğer yerlere ne kadar sürede geldi bi bilginiz var mı ?
çınar mahallesinde aktif şuan o kesin bilgiBu Türknet gigafiberin nerelerde olduğuna bakabilme şansımız var mı?
kutu konduktan sonra kaç günde aktifleşme sağlandı tüm bağlantılar vb ?çınar mahallesinde aktif şuan o kesin bilgi
bana kutu kondu ama 6-8 hafta yazısı yok gigafiber de çünküçınar mahallesinde aktif şuan o kesin bilgi
anladım teşekkürler şu anda hızınızı atar msnız peki?haritaya göre bana 2 ay önce gelmişti ama daha kutu geçen hafta kondu yıl sonuna gelir gibi sizede
aktifleşme sağlanmadı hocam dahaanladım teşekkürler şu anda hızınızı atar msnız peki?
hocam kutuyu koyarken aktif etmıyorlar mıaktifleşme sağlanmadı hocam daha
bağlama yapılmadıkihocam kutuyu koyarken aktif etmıyorlar mı