Neler Yeni

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

smhzhl

80+
Çınar Mahallesine 1000mbit geldi. Turknet kutuyu koydu aktif olmasini bekliyoruz

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Bagcilarin gigafiberle ne isi olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Çeri
Bağcılar kemalpaşaya da geldi aktif olmasını bekliyoruz kutular takıldı 1 aydan fazla oldu ama bizim burda ilk kutular takıldı sonra dışarıya dağıtım kutuları koydular her binaya giriyor bi tane kablo her binada kutu var kutunun yanınsa çektikleri siyah bi kablo oluyor onu da yaklaşık 2 hafta önce kutuya takmışlar bakalım ne zaman aktif olcak beklemedeyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Faruk
Bağcılar kemalpaşaya da geldi aktif olmasını bekliyoruz kutular takıldı 1 aydan fazla oldu ama bizim burda ilk kutular takıldı sonra dışarıya dağıtım kutuları koydular her binaya giriyor bi tane kablo her binada kutu var kutunun yanınsa çektikleri siyah bi kablo oluyor onu da yaklaşık 2 hafta önce kutuya takmışlar bakalım ne zaman aktif olcak beklemedeyiz.
vallaha tam 3 ay oldu hala gelmedi 2 haftaya gelir dediler. çok ilgisiz bi destekleri var

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
1000 mbps hızında olan gigafiber Bağcılara geliyor.Önceden yanlış bilmiyorsam belediye ile ilgili bi sorun vardı.3 gündür gigafiber çekmeye başladılar.1 aya kadar çınar mah. olur dedi çalışan.
belediye ile ilgili sorunu çözen kişi benim bu arada lokman çağrıcının onay verdirmediğini mart ayında Abdullah Özdemir ile özel konuşmamım ardından türknet'e ulaşıp söyleyip onaylattım :)

oyunm

80+

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
Bağcıların nerelerine gelecek Mesala ben bağcılar güneşlideyim kullanabilir miyim ?
şuan kirazlı tarafına aktif edildi fevzi çakmak mahallesinden fatih yavuza inip kirazlıdan güneşliye çıkıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karabağlar ın yüzüne bile bakmıyorlar ne Telekom ne turknet :(
izmir bornova planlaması ertelendi mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Süleyman Çelik
1000 mbps hızında olan gigafiber Bağcılara geliyor.Önceden yanlış bilmiyorsam belediye ile ilgili bi sorun vardı.3 gündür gigafiber çekmeye başladılar.1 aya kadar çınar mah. olur dedi çalışan.
GÜNEŞLİ MAHALLESİNDE NEDEN YOK

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
Lan bağcılarda bile gigafiber var ben 4 yıldır 100 mbps bekliyom
Hocam gerçekten deli gibi uğraştım açık kapı türknet türk telekom arasında dolaşıp durmak zorunda kaldım sürekli sonradan Abdullah Özdemir ile özel bir sohbetin ardından Türknet ile iletişime geçim proje sunuldu onaylandı direkt Abdullah Özdemir ile görüşmemim ardından türk telekomun kablo çekmesine onay verilip evime bir de fiber çektirmiştim şuan da gigafiber de geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

GÜNEŞLİ MAHALLESİNDE NEDEN YOK
Tüm bağcılara gelecek merak etmeyin planlama ve bütçe olayı var türknette

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,490
Üyeler
161,064
Son üye
kağan123