Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Kaç yıl oldu Ankara’ya geleli sadece Keçiörenin 2-3 mahallesinde varlar

yakında gellir necmettin erbakan fen lisesinine yapılcak yakında ordan aşağıdaki site yönetimi izin verirse siteye ordan da sokaklara
site izin vermezse sokaklara inmeyecek mi hocam anlamadım bu arada aydın doğan meslekinin alt sokağındayım daha iyi anlamanız için söyleyeyim dedm

site izin vermezse sokaklara inmeyecek mi hocam anlamadım bu arada aydın doğan meslekinin alt sokağındayım daha iyi anlamanız için söyleyeyim dedm
yok site izin vermezse siteye girmez o sokaklara girecek bir de tt sıkıntı çıkarıyor tt izin vermediği sürece sokaktaki tt kuyusuna kimse elini süremiyor belediye de dahil

yok site izin vermezse siteye girmez o sokaklara girecek bir de tt sıkıntı çıkarıyor tt izin vermediği sürece sokaktaki tt kuyusuna kimse elini süremiyor belediye de dahil
valla o kadar yapmışlar burada izin verirler inişallah 1000mbpsden bahsediyoruz birde turknet fiber 100tl daha ucuz :D
diğer yerlere ne kadar sürede geldi bi bilginiz var mı ?

valla o kadar yapmışlar burada izin verirler inişallah 1000mbpsden bahsediyoruz birde turknet fiber 100tl daha ucuz :D
diğer yerlere ne kadar sürede geldi bi bilginiz var mı ?
haritaya göre bana 2 ay önce gelmişti ama daha kutu geçen hafta kondu yıl sonuna gelir gibi sizede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri