sıcaklar çekilmez bir hal almaya başladı. ek olarak dedemler de yanımıza taşındı. koah hastası olduğu için bulunduğu ordamı ferah tutmak istiyoruz. bütçe...
ben de ilk saatimi otomatik almak istedim ( başka otomatik saatim yok :/ ) seiko 5 sports aldım. amaç çoluk çocuğa bırakmaktı ama gözü tissot citizen...
çok güzel tercih. renk biraz iddialı ama iyi kombinle her yerde dikkat çeker. saat dünyasına bu saatle giriyosan o 2 ay ilerde 22 hatta 222 ay olabilir...
ben de gow ve cyberpunka özel taşınabilir hdd almadığıma bir tık pişman oldum ama bu daha özel seriymiş harbiden kısmet belki özel ürünler tekrar gelir...
benim o kadar geniş değil koleksiyon ama küçük mütevazı parçalar eklemeyi düşünüyorum. 1 tane net bordo veya kırmızı iddialı parça ana hedef bulova surveyor...
tissot derken kolumdaki seiko5 ile biraz bakıştık. swiss made yazısına duyduğum özlem nedeniyle herhalde benim tercihim tissot. ama open heart da saate...
küçükken orj çakma demeden cdlerini arardım dvd de oynatmak için. transformers evrenine hakim değilim ama şu robot tasarımları değiştikten sonra ben ne...
bi iş bilmez de bizim mahalledeki. saçı bazen çok iyi bazen çok kötü keser ortası yok. daha kötüsü şu; saçı yarım bırakıp yemeğe gider sigaraya çıkar...