aslında g shock hiç sevmem ama metalik olanlar bi ilgimi çekmiyo değil. seiko5 kullanıyorum yeni başlıyorsanız tavsiye ederim. uygun fiyata otomatik saat...
makinalar hakkında bilgim yok seni yanlış yönlendirmeyeyim. ama benim de bi ara istediğim şeyler arasındaydı. pasif gelir yaratabileceğin düşündüğüm bir...
aslında gerçekçi olmak gerekirse elindeki para iş kurmak için yeterli değil. ama kılıf mı 3d baskı mı dersen bence 3d baskıda potansiyel daha fazla. çeşitli...
3d baskı işine baktın mı ? dolap üzerinden satış yapan çok gördüm. ben ps standı almıştım böyle bir iş yapan birinden. figür yapıp satanı gördüm. bana...
kanka biraz da pazarlama ya. aynı kumaştan üretilmiş iki tişörtten birinde ea7 yazıyor diye binlerce lira veriliyor bu dünyada. insanlar kendini özel...
insanlar cool tasarımlar istiyor. bakınıyorum ya çok çocuksu ya da demode modeller var. tasarım işini çözerim diyosan yapılabilir bence. ben aynısını tişört...
evet tam şu an geldi. uzun zamandır denemedim kendimi. burdan itibaren nasıl çalışsam en verimlisi olur. halihazırda işim var sadece zorlamak istiyorum kendimi
kesinlikle değildir. zaten gereken cevaplar verilmiş ama ben de iki kelam edeyim; 2 milyon çok büyük bir para değil. en azından finansal özgürlük için...
forumun futbol bilgisi ağlattı. ben kafam rahat hazırlık maçı izlediğimi hatırlamıyorum. ya kötü oynar ya yenilir. önünde lig+kupa varsa hazırlık maçında...