Arama sonuçları: *

1. S

Spora Baslayacagım Nasıl Baslamalıyım?

olm çok kasmana gerek yok. kreatin portein bca bunlar olmasa da olur şeyler. adı üstünde supplement. öğünlerini de baştan aşağı değiştimene gerek yok. yine kahvaltında domates peynir ye. yağ eritme hedefin varsa kalori açığı oluştur hesaplayıp. ben şekeri kesmiştim bilmiyom sen naparsın...
  2. S

2bin TL Saat Önerisi

bu fiyata alabileceğin tek adam akıllı saat sanırım casio. görünüşe aldanıp saçma sapan yeni türemiş markalara para verme. 2k ya çıkmadan bile göze hitap eden saatini bulabilirsin. ersa saat sitesindeki modellerine göz at. amazon ve hepsiburadada sık sık indirime girer.
  3. S

Casio Mtp-1302pd-2avef Kol Saati Alınır mı?

ersa saat sitesine de göz atmanı tavsiye ederim. resmi satıcı ve birçok farklı model var senin attığın tarza uyacak
  4. S

saatten ne beklediğine bağlı hocam açıkçası. ben de anneme anneler gününde bunun daha küçük ve gold olanını almıştım. uzun yıllar sıkıntısız çalışsın her ay pil değiştirmeyeyim dersen kesinlikle kötü değil. kalite biraz aşağıda kalıyor kasa ve bilezikte. amaç yalnızca zamanı ölçmekse güzel...
  5. S

https://www.amazon.com.tr/Casio-MTP-1302D-1A1VDF-Standart-Erkek-Saati/dp/B0039UT5OK/ref=sr_1_7?crid=25V3CK04YDJN4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.DYm1z64xu3fEUXw41fNkF0cLmLbeuzSO3mYvuSN97eZab_MgQCxdKPOmNyMck9fqz7KDTeMzs6IVIt3IUsVKaPkdR9SQBFlaMDrSmJt2IbSVRusM157Zj0UJZkvx7PGF5gyFNI706gXkH_Sl95ksnafXWgNLcdbRlcjPe9...
  6. S

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

harbiden mantıklı bu arada. kasabadan ilçeye ya da ile en çok ne için gidiliyor mesela gözlemleyebilirsen gözlemle. illa ki eksiklik ya da daha önce denenmemiş farklı bir şey vardır.
  7. S

Evde Kullanım İçin Ağırlık Seti Önerisi ?

spora gidiyorum ama gidemediğim zamanlar oluyor. boş geçmemek için evde kullanabileceğim dandik olmayan ama uygun fiyatlı ağırlık seti önerisi yapar mısınız ? kullanmamı önerdiğiniz diğer ekipmanları da önerebilirsiniz.
  8. S

2026 Yamaha R25 Aldım Branda Önerisi Olan ? Kullanan Var mı?

şeytan icadı diye duymuştum
  9. S

City Football Group Bünyesindeki Girona Küme Düştü

darısı diğerlerinin başına
  10. S

Avrupalılar Neden Eve Ayakkabı ile Giriyor

otobüste bile ayakkabıya tahammülü olmayan milletimize acayip terso olay. ben de hep garipsedim ama sebebini merak etmemiştim. rahatsız edici.
  11. S

3 Ay Spora Gitsem Ne Değişir?

yazdan önce 3 aylık bu arkadaş gibi sıfırdan başladım fiziksel gelişimi ben de gördüm çevrem de. sizin programda sıkıntı olabilir mi hocam ? 1779577610 aynı durumdaydım sıfırdan başladım ilk ayımda sonuç almaya başladım. boşa gidersin sonuç göremezsin diyenlerin moralini bozmasına izin verme...
  12. S

Netflix Premium Paket Düşük Kalite

kablosuz bir bağlantın varsa oto ayarlıyo diye biliyom. sırf bu yüzden apple tvmi ethernet girişli aldım.
  13. S

4060 Tan Geçilecek Kart Önerisi

intel hg graphics pro max
  14. S

Gta 5 İçin Ps5 Alınır mı?

sırf gta için alınmaz bence. ben de gta düşünerek aylar önce ikinci el almıştım istemeyerek. arada 1-2 oyun oynar çıkarım. şu an bu fiyata tek oyun için mantıksız bana sorarsan
  15. S

Bu Model Casio Saat Alınır mı? Farklı Önerisi Olan Varmı?

çok beğendiğim bir saat. her yerde saygı görür. ilerde saatlere meraklı olursa koleksiyonun en değerli parçalarından olur. yazda da güzel akar kullanıyorum. hafif hoş pek iddialı değil ama her şeye uyar. çakmalarına dikkat et sadece.
  16. S

Gemini Jailbreak Promptu

bu ne ve ne işe yarıyor
  17. S

Iphone 15 256gb Sıfır Mediamarktan 56kya Alınır mı?

14 pronun daha iyi olduğunu duymuştum. belki sadece rengini beğendiğim için kendi kendime uydurduğum ve inandığım bir masaldır.. 17 proyu bilemem. malum her gün yasa her gün kural.
  18. S

Ets 2 Tır Oyunu İndirecem Neresi Güvenli

yaz indirimleri vs bekle. çok para değil zaten. güvenilir de olsa korsan korsandır. hem online falan girersin
  19. S

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

evet evet çalışan. hiç artmadığı dönemde çalışıp çalışmaması önemli değil gençse çöp sanıyordum ama çalışan olunca artıyomuş. işe girmemle almıştım kartı. yurtdışına çıkmaya başlarsam mil biriktirebileceğim bi karta geçiçem ama.
  20. S

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

maximum genç kartım var. bi ara hiç artmadı. genç diye artmadı laflarını o zaman da meşhurdu. kimi doğru kimi yanlış diyodu. sonra bir anda artırdılar 79 oldu. düz olsun diye 80 istedim vermediler çok geçmeden istediğimin kat kat fazlasını verdiler. şimdi 500 falan kafalarına göre karar...
Geri