Arama sonuçları: *

1. S

G-Shock Saatler Hakkında Sohbet

aslında g shock hiç sevmem ama metalik olanlar bi ilgimi çekmiyo değil. seiko5 kullanıyorum yeni başlıyorsanız tavsiye ederim. uygun fiyata otomatik saat. camı belki tatmin etmeyebilir ama başlangıç için iyidir. sports modeli çok da klasiğe kaçmıyor aslında değerlendirebilirsin.
  2. S

Süper Lih Heyecanı Galatasaray - Çorum Fk Maçı ile Başlıyor

gs alsın isterim ama yönetim ağır bi tokat yemeden kendine gelemyeceği için çorum alsa da üzülmem.
  3. S

Kişiye Özel Telefon Kılıfı Yapıp Satmak Para Kazandırırmı

makinalar hakkında bilgim yok seni yanlış yönlendirmeyeyim. ama benim de bi ara istediğim şeyler arasındaydı. pasif gelir yaratabileceğin düşündüğüm bir projeydi. aslına bakarsan kendi hobilerim ve zevklerim beni buna yönlendirmişti. rafta dursun diye basit bir figür bile uçuk fiyat. bu kesin...
  4. S

aslında gerçekçi olmak gerekirse elindeki para iş kurmak için yeterli değil. ama kılıf mı 3d baskı mı dersen bence 3d baskıda potansiyel daha fazla. çeşitli şeyler basabilirsin. her kesime hitap edersin.
  5. S

3d baskı işine baktın mı ? dolap üzerinden satış yapan çok gördüm. ben ps standı almıştım böyle bir iş yapan birinden. figür yapıp satanı gördüm. bana kalırsa kılıf işinden daha eğlenceli. hiç satış yapmasan kendi evine bir şeyler basarsın. piyasası hakkında fikrim yok ama ikinci elde kolay...
  6. S

kanka biraz da pazarlama ya. aynı kumaştan üretilmiş iki tişörtten birinde ea7 yazıyor diye binlerce lira veriliyor bu dünyada. insanlar kendini özel hissetmek ister belki biraz samimiyet ister. tabi senin işi ne kadar ilerletmek istediğine bağlı. kutulaman, içine koyacağın küçük bir kart vs...
  7. S

insanlar cool tasarımlar istiyor. bakınıyorum ya çok çocuksu ya da demode modeller var. tasarım işini çözerim diyosan yapılabilir bence. ben aynısını tişört için düşünmüştüm ama yapıldı çokça.
  8. S

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

herhangi bir indirim altında bu kadar cevap yoktur. makara kukarayız abi. herkes anlamaz abi. erkoyuz abi.
  9. S

Bir Anda Kpssye Girme Perilerim Geldi.

kanka hayalim yok ama giderken de üç beş bişi okuyayım da gideyim istedim
  10. S

Bir Anda Kpssye Girme Perilerim Geldi.

evet tam şu an geldi. uzun zamandır denemedim kendimi. burdan itibaren nasıl çalışsam en verimlisi olur. halihazırda işim var sadece zorlamak istiyorum kendimi
  11. S

Abdullah Hacıgül Pp Yapma Etkinliği

bu etkinlik kimin fikri ya
  12. S

Html Dosyası Mobilde Çalışmıyor.

ufak bir iş için basit bir uygulama yaptırdım yapay zekaya. pcde gayet iyi çalışıyor mobile aktarınca dokunmatik olarak işlevi yok. dokunamıyorum oynayamıyorum. bunu nasıl çözebilirim
  13. S

Faizden Gelir Sağlayıp İşten Ayrılmak Mantıklı Mıdır?

kesinlikle değildir. zaten gereken cevaplar verilmiş ama ben de iki kelam edeyim; 2 milyon çok büyük bir para değil. en azından finansal özgürlük için. hatta devede kulak bile değil. paranı biraz daha değerlendir işini sakın bırakma. yatırımını da sadece faizde tutma. enflasyon vs orasını...
  14. S

Galatasaray Hazırlık Maçları 😅

forumun futbol bilgisi ağlattı. ben kafam rahat hazırlık maçı izlediğimi hatırlamıyorum. ya kötü oynar ya yenilir. önünde lig+kupa varsa hazırlık maçında fark atmayı hedeflemezsin. yeni oyun planı yeni oyuncular yeni taktikler denersin. osimhen 80 dk gol atamadı demek de apayrı bir kafa...
  15. S

🔥İndirim Apple TV 4k Wifi 64gb 12.149₺

bende 128lik var ama meraktan bi girdim baktım fiyat ne alaka diye. bu fiyat ne hocam nedir bu ürünün alametif harikası zuladan çıkartıp kuralım :D
  16. S

🔥İndirim N11 Stanley İndirimleri - 699 - 1279 - 1499 TL 🔥🔥

yeşilde neden kupon yok la
  17. S

Barbell Dumbell ve Bench Seti

ben de sadece ağırlık seti bakıyorum ama 50 kiloluk setler 7500 den aşağı değil. izleyelim bakalım konuyu belki işimize yarar
  18. S

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

rekabetçi oyun stresinden kurtulup yayılıp kafa dağıtmak istiyor insan cidden.
  19. S

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

paralel evrende bensin :D nitro 16 vardı ps heves edip ps4 aldım. biraz eski nesil diye pek randıman alamandım. senin gibi ps5 istedim ve aldım genel olarak güzel ya. dualsense deneyimi hızlı cihaz vs. şimdi yutubu bile ordan izliyorum yattığım yerden.
Geri