Arama sonuçları: *

1. S

Ofis koltuğu önerisi SAĞLAM

bana da lazım özelliklsiz basit bişi. az yer kaplasın fiyat önemli değil
  2. S

Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

ironi yaptın sanırım
  3. S

Yardım Satılık ps5 arıyorum

çok düşük olması sıkıntı ya. çok çok çok acil satmak istese bile bu fiyatın iki katına satabilir. letgo ya da gidip görebileceğin yerlerden al.
  4. S

Taraycı geliştirmeye çalıştım bakarsanız sevinirim.

cmd 0.1 saniyeliğine göz kırpmaz dimi kral ?
  5. S

Guncel olarak, temiz, ikinci el Ps4 veya Ps4 pro aliniv mi?

kullanıcıya bağlı aslında da fiyatı çok çok uygun değilse ikinci el temiz ps5 daha mantıklı geliyor. bunu alırsın belli başlı oyunları akıcı oynarsın ama her gün yeni oyunlar grafikler güncellemeler çıkıyor bunu satıp üst modele geçmek istersen istediğin fiyata satamayabilirsin.
  6. S

122 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

yorumları okumaktan yerlere yatım yahuu. ne kadar ince espriler bunlar. mizah mühendisleri sizi :D
  7. S

COK ACİL PLAYSTATİON 5

pıttıkcan sonra oyunlara para ayırabilirim dersen cd romlu al takas edersin satarsın vs. bunları yapmazsan dijital al geç. slim al başın ağrımasın. fat kasalardaki sorunlar düzeltildi slimde. garanti durumu da şöyle; resmi garantililer çok pahalı ben olsam vermem o parayı. ihtalatçı...
  8. S

Modlu Multiplayer Minecraft nasıl oynanır

normal realmstan olmuyo mu la? yıllardır oynarım cahiliyim oyunun :(
  9. S

Askerde sınıfa göre iç çamaşırı rengi değişiyor mu?

kral sence bu mümkün olabilir mi ? sana tavsiyem donu fazla al. evden de al dışardan da al ordan da veririler. çıldırda yaptım duş sırası oldu gidemediğim oldu çamaşırlarımı yıkatamadığım oldu. son aylarda çıkardığımı attım çöpe. gelirken fazlalıklardan kurtulursun
  10. S

Kalbim pır pır atıyor

akışına bırak. ben bu kızla evlenicem onsuz yapamam modunda olma sakın. keyif almaya bak sohbet et sıkma ama boş da bırakma. ona düşkün gibi davranma ama zamanını bulduğunda kahve içmeye falan davet et. fırsatını bulduğunda gündelik hayattan konuş onu önemsediğini hissettir. fikirlerini al...
  11. S

Maximum Genç kart limiti en fazla ne olur?

ya sorma verdikleri tahmini gelir aşırı güldürüyor her seferinde.
  12. S

Sizce hangi ayakkabıyı almalıyım

basketbol voleybol gibi sporlar yapıyorsan pembe cidden çok iyi. bu tür renklerdeki salon ayakkabılarını seviyorum. her ne kadar bu sporlarla uğraşmasam da..
  13. S

Fuzuloto veya katılımevim ile araba almak

çevremde yazılan ve alan çok var. tahminim şöyle; güzel peşinat ve taksitle girersen hedefe hemen ulaşıyorsun. faiz de ödemeden alacağını alıyorsun. sanırım peşinat vermeden en düşükten milyonluklara yazılanlar oluyor. süreç uzayınca sistemi kötülüyor. parasını almak isteyince kurum süreci...
  14. S

2026’da alınması en mantıklı PS5 hangisi?

dostum :D attığın linkler gayet pekiştirici oldu. arkadaşın söylediği pes fifa spidermanı baz alarak konuşursam eğer ; fifayı 1500 liraya spiderman iki oyununu 334 liraya almışım pes zaten ücretsiz. ekstra olarak 50 liraya witcher 3 almışım 35 liraya mortal kombat almışım. daha böyle bir sürü...
  15. S

yorumundan aktif olarak ps5 kullandığını çok iyi anlıyorum.
  16. S

taksit dışında cazibesi yok gibi :/
  17. S

ismi lazım değil bir ithalatçı var, sıfır aldığım koldan ses geliyo diyorum olsun değiştimenizi önermiyoruz diyor. ya rahatsız edici diyorum ama önermiyoruz diyor. delirtti beni. ismini vermiyim başımı ağrıtmasın hanzo. ben temiz ikinci el alma taraftarıyım. hem fiyatı iyi hem test edilmiş...
  18. S

cfi kodları var. slim kasa alırsan zaten en sorunsuz kasalar. slimde değişen kodlar sadece bölgeye göre değişiyor asya avrupa vs gibi. eski fat kasalarda yaşarsan sorun yaşarsın. pro modeli aşırı fark ettiriyor mu emin değilim ama illa fark vardır parasına değer değmez sana kalmış. garanti...
  19. S

yemeye devam etcen. hiç beklemediğin bi anda artırırlar
  20. S

abi ne 10u ne 20si? iş hayatına 4 yıl önce başladım 4 yıldır aralıksız sigortalıyım araya sadece askerlik girdi. aylık işlem hacmim son 1-2 yılda 15-20k belki üzerine çıkmıştır altına inmemiştir. şu an limitim 400k civarı. ama maximum biraz değişik. 79k olduğu bi dönem vardı. sırf düz olsun diye...
Geri