szrbne isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Apple TV 4k Wifi 64gb 12.149₺

bende 128lik var ama meraktan bi girdim baktım fiyat ne alaka diye. bu fiyat ne hocam nedir bu ürünün alametif harikası zuladan çıkartıp kuralım :D
  2. S

🔥İndirim N11 Stanley İndirimleri - 699 - 1279 - 1499 TL 🔥🔥

yeşilde neden kupon yok la
  3. S

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

yok..
  4. S

Barbell Dumbell ve Bench Seti

ben de sadece ağırlık seti bakıyorum ama 50 kiloluk setler 7500 den aşağı değil. izleyelim bakalım konuyu belki işimize yarar
  5. S

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

rekabetçi oyun stresinden kurtulup yayılıp kafa dağıtmak istiyor insan cidden.
  6. S

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

paralel evrende bensin :D nitro 16 vardı ps heves edip ps4 aldım. biraz eski nesil diye pek randıman alamandım. senin gibi ps5 istedim ve aldım genel olarak güzel ya. dualsense deneyimi hızlı cihaz vs. şimdi yutubu bile ordan izliyorum yattığım yerden.
  7. S

Yardım Truckersmp'de Offline Sorunu

far olayı bende de olmuştu
  8. S

Minecraft Ne Zaman İndirime Girer?

ben 0.8 mcpe sürümüyle mc dünyasına girdiğim için severim mobilde oynamayı :D benim içinde konsolda zor. hem de inanılmaz zor. 1784401582 oynama amacım arkadaşlarla sohbet etmek sadece ya. sürekli aynı şeyler aslında. o 3-5 saatlik sohbet muhabbet güzel sadece. düzenli olarak başlayıp bırakırım...
  9. S

299 du diye hatırlıyorum. Neden düştü bilmiyorum ama daha önce bu fiyattan alıp iade etmiştim ve pişman olmuştum. Hayat yeniden bi şans sundu ama şimdi de ben istemiyorum.
  10. S

app store da 80 tl. hevesini al biraz. 1784305102 yok ya bi ara girmişti 300-500 liraya almıştım. günü anlam ve önemi neydi hatırlamıyorum ama bana da zor girer gibi geliyor
  11. S

java mı bedrock mı oynuyosun
  12. S

Yardım Türknet Kullanmak İstiyorum Yardımcı Olurmsunuz

sen işi anlayıp anlamamaya kadar götürürsen sıkıntı yalnız. sorunsuz hizmet almak herkesin en doğal hakkı ve önceliğidir. insanları uyarman -tecrübe paylaşmakla bunu bağlatmayın! demenin arasındaki farkı idrak edebiliyosan- çok hoş ve ince bi davranış. hala birbirimizi kırmamamız gerektiğini...
  13. S

kral neyi zorluyon anlamadım. zedelenme dediğin şeyin alasını millenicomda yaşadım ama kimseye lütfen bağlatmayın demedim. millenicom fanboylarını da gördüm. tutanda tutuyor ne yapayım şimdi. bende kötü sizde de kötü olacak demek bana şımarıklık gibi geliyor. sözüm meclisten dışarı yanlış anlama.
  14. S

müşteri hizmetlerini lafın gelişi söyledim :D lütfen kullanmayınız demek tecrübe paylaşımından biraz farklı geldi. neyse hocam. aylık 1k 1k soyan bir internet sağlayıcısı için birbirimizi kırmaya gerek yok <3
  15. S

ben yıllardır kullanıyorum sorun yaşadığım tek kısım fiber dönüşüm kısmıydı. baya bi sancılı geçmişti. onun dışında memnunum şimdilik. çevrenize sorun sorabilirseniz. o bölgede daha iyisi hangisiyse
Geri