szrbne isimli üyenin son içerikleri

1. S

22 Yaşında Üniversite Okunur Mu?

aga ne geç kalması. 22 her şeyin farkına vardığın yaşlardan. derslerin önemini anlayacak kapasitedesin. çoluk çocuk yok büyük sorumluluklar yok. gençsin öğrenme hevesin var. benim sınıfımda en küçük bendim sanırım. herkesin bi uğraşı vardı. evli çocuklu olanlar. kpss de deneyebilirsin. ki bence...
  2. S

🔥İndirim N11 Casio 2000/600 TL İndirim Casio Royale 2385 TL Kupon Kodu Casio600

şu saat modlama işine bi merak saldık. saldığımız gibi her şeye yasak geldi aw.
  3. S

Kpss Kitap Pdfi Nereden Bulabilirim

tamamdır sağ olasın
  4. S

Evim İçin Altyapı Önerisi

sanırım türknet. altyapım aktif olmamasına rağmen memnun ediyor. destek kaydına geç kalmadan dönüyorlar. altyapın da varsa mis
  5. S

Kpss Kitap Pdfi Nereden Bulabilirim

aga kaynağı direkt paylaşsan
  6. S

Kahve Değirmeni Önerisi

halihazırda da yarı otomatik vestel barista kullanıyorum. benim gibi giriş seviye kahve severler için tatmin edici. elimden bir şekilde çıkartabilirsem vestelin bu modeline bakacağım hocam teşekkür ederim. gayet de şık duruyor. 1790196284
  7. S

Kahve Değirmeni Önerisi

hiç sorma hocam. hatta bi çoğu benim makineden pahalı. manuel değirmenimi french pres boyutuna ayarladım. değiştirmeyeceğim. espressomu da çekilmiş alacağım. bayatlamasın diye az az almayı düşünüyorum. diğerini çekirdek zaten. bu fiyatlar benim için mantıklı değil. dandikleri de insanlar önermiyor.
  8. S

108.000 TL’Ye iPhone 17 Pro Alınır mı? Daha Düşer mi?

sanmıyorum ya. al gitsin. 17 almak istiyordum erteleye erteleye 100k yaptık telefonu nerdeyse. neyse 13 pro da fena bi çocuk değildi
  9. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

bmw mercedes konusunda sizin gibi düşünüyorum hocam. f30 görsel olarak w204 den daha çok tatmin ediyor ama kullanıcı profilleri çok ters.
  10. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

çok yakışıklı araba hocam kazasız belasız bin
  11. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

bursa hocam. hatta biliyorsan çınarönü 1790091159 o mu bu mu diye sorduğumda ciddi bir şekilde duyamamış olayım demişti siz ne dersiniz hocam :D
  12. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

teşekkür ederim. bir abimde var sürüşünün baya keyifli olduğunu söylemişti. eski megane4 kullacısı kendisi
  13. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

hoppalaa genel yorumların aksine bi yorum geldi. var mı hocam çevrende kullanan durumlar nasıl ?
  14. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

kral cevabı başlığa mı verdin açıklamaya mı
  15. S

W204 İlk Araba Olur Mu ?

araba benim olacak ama tüm aile kullanacak tabi. ehliyet var ama pratik olmadığı için çok hafif tedirginlik var. w204 çok hoşuma gidiyor yıl kaç olursa olsun 1 kez alacağım gibi duruyor. çoğunlukla babam kullanır zaten ben yavaştan başlarım tecrübe oturana kadar. full time kullanmayacağım için...
Geri