kullanıcıya bağlı aslında da fiyatı çok çok uygun değilse ikinci el temiz ps5 daha mantıklı geliyor. bunu alırsın belli başlı oyunları akıcı oynarsın ama her gün yeni oyunlar grafikler güncellemeler çıkıyor bunu satıp üst modele geçmek istersen istediğin fiyata satamayabilirsin.
pıttıkcan sonra oyunlara para ayırabilirim dersen cd romlu al takas edersin satarsın vs. bunları yapmazsan dijital al geç. slim al başın ağrımasın. fat kasalardaki sorunlar düzeltildi slimde. garanti durumu da şöyle; resmi garantililer çok pahalı ben olsam vermem o parayı. ihtalatçı...
kral sence bu mümkün olabilir mi ? sana tavsiyem donu fazla al. evden de al dışardan da al ordan da veririler. çıldırda yaptım duş sırası oldu gidemediğim oldu çamaşırlarımı yıkatamadığım oldu. son aylarda çıkardığımı attım çöpe. gelirken fazlalıklardan kurtulursun
akışına bırak. ben bu kızla evlenicem onsuz yapamam modunda olma sakın. keyif almaya bak sohbet et sıkma ama boş da bırakma. ona düşkün gibi davranma ama zamanını bulduğunda kahve içmeye falan davet et. fırsatını bulduğunda gündelik hayattan konuş onu önemsediğini hissettir. fikirlerini al...
basketbol voleybol gibi sporlar yapıyorsan pembe cidden çok iyi. bu tür renklerdeki salon ayakkabılarını seviyorum. her ne kadar bu sporlarla uğraşmasam da..
çevremde yazılan ve alan çok var. tahminim şöyle; güzel peşinat ve taksitle girersen hedefe hemen ulaşıyorsun. faiz de ödemeden alacağını alıyorsun. sanırım peşinat vermeden en düşükten milyonluklara yazılanlar oluyor. süreç uzayınca sistemi kötülüyor. parasını almak isteyince kurum süreci...
dostum :D attığın linkler gayet pekiştirici oldu. arkadaşın söylediği pes fifa spidermanı baz alarak konuşursam eğer ; fifayı 1500 liraya spiderman iki oyununu 334 liraya almışım pes zaten ücretsiz. ekstra olarak 50 liraya witcher 3 almışım 35 liraya mortal kombat almışım. daha böyle bir sürü...