aga ne geç kalması. 22 her şeyin farkına vardığın yaşlardan. derslerin önemini anlayacak kapasitedesin. çoluk çocuk yok büyük sorumluluklar yok. gençsin öğrenme hevesin var. benim sınıfımda en küçük bendim sanırım. herkesin bi uğraşı vardı. evli çocuklu olanlar. kpss de deneyebilirsin. ki bence...
halihazırda da yarı otomatik vestel barista kullanıyorum. benim gibi giriş seviye kahve severler için tatmin edici. elimden bir şekilde çıkartabilirsem vestelin bu modeline bakacağım hocam teşekkür ederim. gayet de şık duruyor.
1790196284
hiç sorma hocam. hatta bi çoğu benim makineden pahalı. manuel değirmenimi french pres boyutuna ayarladım. değiştirmeyeceğim. espressomu da çekilmiş alacağım. bayatlamasın diye az az almayı düşünüyorum. diğerini çekirdek zaten. bu fiyatlar benim için mantıklı değil. dandikleri de insanlar önermiyor.
araba benim olacak ama tüm aile kullanacak tabi. ehliyet var ama pratik olmadığı için çok hafif tedirginlik var. w204 çok hoşuma gidiyor yıl kaç olursa olsun 1 kez alacağım gibi duruyor. çoğunlukla babam kullanır zaten ben yavaştan başlarım tecrübe oturana kadar. full time kullanmayacağım için...