Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Arkadaşla oyun önerisi

Muck , Devour , Outlast Trıals , Escape the Backrooms , One Armed Cook , Banana Shooter , War thunder , Counter Strıke 1.6, Counter Strıke Nexon bunları bi dene.
  2. H

Rtx 4070 Super Forza Horizon 4 Kaldırır Mı?

Samsung bu8100 55 modeli. Fakat HDMI kaç kullanmalıyım bilmiyorum.
  3. H

Rtx 4070 Super Forza Horizon 4 Kaldırır Mı?

İşlemcim 14700KF 32GB ram var. 4K 60Fps oynayabilir miyim? Birde televizyona bağlarsam sorun yaşar mıyım?
  4. H

1000 TL Kulak İçi Gaming Kulaklık Önerisi

Sorum başlıktaki gibi. JBL Quantum 50, Sennheiser CX 300 S almak istiyorum ama genede danışayım dedim. Lütfen yardım edin Prime ile alcam yarın kullanmak istiyorum.
  5. H

Diğitürk abonelik sistemi

Kankam bendede vardı bir aralar ama servisi çok sıkıntılı 200 daha ver Digitürk falan al. Ya da alma direk. Tekrardan açılır tabikide ben açmıştım.
  6. H

Asus Dual Rx 580 8 GB furmak testi

70 derece fazla değil güzel nir derece. Ama o kart normalde biraz daha soğuk. Yazın 75leri görebilir.
  7. H

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Belli bir miktarı geçtikten sonra hikayeli oyun almaya başla bitirdikçe. Ortalama 2 haftada 1 bitirsen ayda 700 TL’yi geçmez. Daha sonra para yatırma isteği gider zaten.
  8. H

Diğitürk abonelik sistemi

Digitürkü sen iptal ettirene kadar 1 ay geçcek öyle hesapla. Çok sorunlu bir platform.
  9. H

Technopat forum niye böyle ?

57 uyarım var technopatta. Ceza çok saçma boşluk yok diye yiyom.
  10. H

Corsair mi kingston mu hangisini alayaım?

Corsaır kesinlikle.
  11. H

Öneri Oynayacak oyun kalmadı

Agalarla escape from backrooms oyna çok sarar.
  12. H

Yardım 4070S+7800x3D mi, 4070TiS +7500F mi?

Piyasada 7800x3d bulabilirsen Maşallah.
  13. H

Terör Saldırısından Sonra Korkmaya Başladım

Ya zaten rahatım ama vicdanım bazenleri el vermiyor. Mesela gece dışarıya çıktığımda falan. Ya da o okulun önünden geçerken.
  14. H

Annem küçükken beni her gün saklambaç oynamaya zorladı. Dehşet verici bir hikaye

Kaç o zaman kk adam senden hızlı mı koşcak? Ya da bir tane palayla adama doğru yürü.
  15. H

Okul var daha küçüğüm bir de. Ne yapayım korkumu yatıştırmak için?
  16. H

Bu olaydan sonra çok korkmaya başladım. Mahallemizde zaten tinerci çetesi var, terk edilmiş okul bir alt sokakta. 2 defa organ mafyası gördüm. Ve arkadaşım terör saldırısının yakınında. Ne yapayım gerçekten korkuyorum artık.
  17. H

4070 Super’li Sistemde CS2 Donuyor

Yardım edebilecek var mı?
  18. H

DDR5 Anakart önerisi

Bilmiyorum ama ethernet kullanman tavsiyemdir. İçinden anten çıkıyor diye biliyorum antenle performansı güzel olur. Fakat antensiz biraz daha kötü olabilir modeline göre. 1729626058 Kasayı sıfırdan mı topluyorsun bir de?
  19. H

Asus rog strix ekosistem VS Msi ekosistem

Beyaz-gri arası bir rengi var. Benim arkadaşımda 4090 evangelion var ROG’un çok iyi duruyor ROG Heliosun içinde.
  20. H

MAVİ EKRAN HATASI ÇÖZÜMÜ

Windows’a girebiliyorsan minidump paylaş. Bu arada bana GPU arızası gibi geldi ama kesin bilgim yok.
Top Bottom